CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 53064|Reply: 614

Ziana Zain Dedah Perangai Teruk Bekas Suami Sampai Nekad Cerai, Terlampau Sedih Sampai Neelofa Pun Menangis

  [Copy link]
Post time 30-10-2022 10:39 AM | Show all posts |Read mode
Sebuah video petikan daripada program Next To Neelofa tular baru-baru ini.


Memaparkan Ziana Zain, episod tersebut mengundang sebak ramai sampai Neelofa pun mengalirkan air mata.








Ziana Zain menceritakan detik sebelum dia mengambil keputusan nekad untuk bercerai dengan bekas suaminya, Armin Zaharin Ahmad Zambri.


Menurut penyanyi tersebut, anaknya dipukul teruk oleh Armin sampai bengkak muka macam belon serta berdarah-darah.


Malah menurut Ziana Zain dia sangat berkecil hati apabila suaminya kata dia sudah tak hairan dengan dirinya walaupun sudah berkongsi hidup berbelas tahun bersama.







"Saya rasa langsung tak dihargai walaupun selepas bertarung nyawa melahirkan anak-anaknya."


Malah Ziana juga menjaga penampilan diri luar dan dalam demi suaminya.


  



Di ruangan komen ramai yang bersimpati selepas mendapat tahu tentang kisah di sebalik penceraiannya.


Malah ramai mendoakan agar Ziana terus kuat menempuh dugaan hidup dan bahagia bersama anak-anak. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni yang tak gemor rancangan gini ni
Dah macam podcast Indo
Habis semua dilondehkan

Bertahun2 simpan
Demi secebis rating
Kena umpan sikit
Terus buka rahsia bekas

So apa tujuan rancangan ni?
Semata nak mengumpat orang lain ke
Tak kesian kat emosi anak2 ke
Kengkawan tahu dia kena pukul dek bapa tagune

Apedaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ziana Zain pun dibuat gini oleh laki. Ini Ziana Zain, bukan Ziana2006. Memang tak sadar diuntung si Armin tu. Selayaknya diceraikan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 30-10-2022 10:41 AM
Ni yang tak gemor rancangan gini ni
Dah macam podcast Indo
Habis semua dilondehkan

Tak pasal2 lopa pun dapat saham dosa sekali.. buat program burukkan org.. kalau ex ziana tu dah bertaubat lagilah… seolah2 rancangan utk buka aib org
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:46 AM | Show all posts
Rancangan yangbuka pekong......
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ttgk kt tiktok td mlas nk tgk sampai hbis sbb dia ceritakn buruk ex dia so mcm perlu ke aku tau? Jwpnnya is x perlu pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah agak thread ni bakal dibuka oleh Sepul...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak ustaz x ajar ke xbaik buka aib org aiyooo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 30-10-2022 10:46 AM
Tak pasal2 lopa pun dapat saham dosa sekali.. buat program burukkan org.. kalau ex ziana tu dah be ...

Bab2 hati perasaan dan peribadi ni elok sembang tepi pantai berdua minum kopi
Bukan untuk ditayang umum gini

Ziana ni mesti tido malam menyesal
Napelah aku pegi cite
Padahal elok je selama ni simpan hal keluarga

Yang host tu pun
Tanyalah soalan lain
Dorang takde prepare atau reherse soalan ke
Kita boleh pilih awal kot soalan mana nak jawab
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:55 AM | Show all posts
sekian lama simpan aib, tetiba demi jahtek habis dibongkarkan semuanya.. tertgk kat tt semalam tapi tak sanggup nak tgk sampai habis.. patutnya simpan sendiri jelah benda ni, takyah cerita.. patutnya buatla cerita apa yg buat ziana zain terdetik nak pakai tudung ke, kehidupan lepas bercerai ke.. ke ada? sori, iols tak tgk n2n ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan nk mendoakan.
jaga jaga jah.
ko punya family ada history belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hmmmm dah jd rancangan bukak pekong di dada..benda ni sebenarnya kalau dah trigger memang la acik jenna bukak mulut..kalau x senyap je xde sapa tahu..hmmm jgn jd batu api la x helok…
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ziana ni lama dia bertahan.Padahal time tu dia one of the top female singers kot.Bukan kau takde duit pun,hadap sangat laki tak guna tu sampai anak pun kena dera.Tak faham aku
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahatnya laki ko kak....
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 30-10-2022 10:54 AM
Bab2 hati perasaan dan peribadi ni elok sembang tepi pantai berdua minum kopi
Bukan untuk ditayang ...

iols tak tengok rancangan ni, cuma tengok video je. Tapi iols setuju. Benda2 gini simpan jelah dalam kain. Kita nak dgr pun tak sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 30-10-2022 10:57 AM
hmmmm dah jd rancangan bukak pekong di dada..benda ni sebenarnya kalau dah trigger memang la acik je ...

Dia sendiri pilih nk cerita
Bukannya penerbit tu baling pisau..

Dah ada list soalan. Boleh pilih2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat lagi mula2 kahwin ziana puji ex laki dia. Kata laki dia cakap lembut.Kalau jawab telefon & call tu untuk ziana,dia  pergi & cakap elok2 ada call for you.Rupanyaa setan jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Actually bukan ZZ je. Diana Amir yg jadi jemputan pun I tak berkenan. Dari sblm berpurdah pun I asyik dengar dia ckp "i harap sgt orang tak kenal siapa i" haa dah tu ko menempek lagi depan skrin orang, mcm mana orang tak google nama ko. Kalau betul taknak orang kenal, takpayah keluar kat mana2.

Yg ZZ ni I dah perasan dia cerita sikit psl anak dia tanya dia. Then I knew mesti dia nak cerita psl apa yg dia lalui. It's too personal la bg I. Bukan cerita psl aib la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki pukul anak dan bini sampai cedera teruk tak perlu dijaga aib dia. Dosa dia dengan manusia. Kalau bertaubat tapi anak dan bekas isteri yang dizalimi tak maafkan, masih lagi berdosa. Celaka armin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2022 11:09 AM | Show all posts
Aduh this is so not Ziana Zain lah how can she stoop so low londeh semua kat program haprak syok sendiri ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:59 PM GMT+8 , Processed in 0.221854 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list