CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5318|Reply: 57

Muda Lagi Masya Masyitah Dah Mampu Pakai Kereta Mewah, Harga Cecah RM700 Ribu

  [Copy link]
Post time 28-10-2022 04:47 PM | Show all posts |Read mode
Masih muda, namun Masya Masyitah sudah pun mampu membeli sebuah kereta mewah Porsche 718 Cayman.


Di IG Storiesnya, Masya ada berkongsi dia memandu kereta sport tersebut dengan penuh bergaya.




Foto: IG




Di Instagram, pemilik nama Siti Nurmasyitah Mohd Yusoff itu bergambar dengan kereta mewah miliknya yang berwarna biru terang dengan harga mencecah RM700k.


Dalam gambar yang dimuat naik pada September yang lalu, Masya berkata, tiada yang mustahil di dalam dunia ini, dan apa sahaja boleh dilakukan dengan yakin.


  



“Tiada yang mustahil di dunia ini…Apa sahaja boleh dilakukan dengan yakin.”


Untuk info yang dipetik dari Careta, Porsche model 718 Cayman GT4 dan 718 Spyder hadir dengan enjin 4.0 liter aspirasi natural flat-six yang digandingkan dengan transmisi manual enam nisbah kelajuan. Dari segi spesifikasi, ia membawakan angka output setinggi 420 PS dan daya kilas 420 Nm yang membenarkan pecutan 0-100 km/j sepantas 4.4 saat dan mampu mencapai kelajuan tertinggi 301 km/j.




  



Terdahulu, penyanyi berusia 22 tahun ini berjaya membeli rumah keduanya dengan hasil titik peluhnya sebagai anak seni.


  



  



aRumah kedua dibelinya baru-baru ini selepas berjaya membeli sebuah kondominium berharga RM300,000 secara tunai ketika berusia 19 tahun. -CARI


Sumber: Murai.my
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 04:53 PM | Show all posts
tak sesia sheolsss pakai macam cikki nak menyeksi tapi tak kesampaian di sebabkan balut kepala gittuhh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sewa ke pinjam?

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:02 PM | Show all posts
apa hasil seni beliau??? ke aku aje dok gua
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Selebet betul dressing ko ni..
From head to toe  
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
handbag gucci dia tu tak sesuai utk dia yg muda remaja hahahah mcm pinjam handbag mak
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:21 PM | Show all posts
lawa, cantik memang gebu, tak jemu mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tengok dia bergambar dgn kereta dari luar dengan pintu tutup. Tak bawak kunci ke dikkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya Fesyenista ko dikk
1 hari nanti ko mesti malu klu tengok balik
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Shooting tepi jalan atas jambatan putrajaya je ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 05:34 PM | Show all posts
dia ni klu naik GH ada jek muka dia ada show kat atas tu....
dia pandai bahasa cina...so maybe lebih senang kot...

suara budak ni sedap jek aku dgr...
rajin jual kuih juga dia ni...
pendek kata dia mmg rajin....

lawa..klu berisi sikit lagi lawa....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 06:08 PM | Show all posts
Quiz : Kalau bukan anak orang kaya, sheols menjual apa je ye, selain bakat suara? (10 markah)
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk duit kan boleh beli memacam tp fashion sense hauk
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis sendu mcmni pun dah kepuk2 duit

Cer klu yg femes tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada biz tart nenas n biskut mohabatein ke apa ntah..tp x kena dgn selera tekak iols..pastry cam tawar..jem ala2 jelly..ioks bg kwn2 mkn derang suka jer..iols sorang je kara x sdp!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak buat show utk non malay event
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2022 07:53 PM | Show all posts
bintangct replied at 28-10-2022 09:11 AM
handbag gucci dia tu tak sesuai utk dia yg muda remaja hahahah mcm pinjam handbag mak

Ya ampuunnn betul dah tu.. gucci ni beg makcik2 je. apsal lah dia x bwk fancy bag.. tp pada aku, dia ni cantik, fesyen fail
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu masa awal2 muncul muka dia mcm fouziah ghous kannn… eh ke salah org ek
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:50 PM | Show all posts
macam pakai tudung tak sempat nak pin habis. berselebet. pakai la kemas kemas tudung. rimas nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 08:58 PM | Show all posts
MO orang bisnes, kene tunjuk mampu beli kete mewah supaya stokis kecur air liur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.097350 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list