CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Tengku Zafrul dan pasukan MoF berjaga malam dengan Red Bull sediakan bajet.Anda nak apa?

  [Copy link]
Post time 6-10-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 6-10-2022 09:00 AM
gomen x dpt la bonus sebulan gaji hahahahaha

Sebab tu mintak, kalau dah memang dapat kita mintak 2 bulan pulak
Cc kupeks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 10:17 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 6-10-2022 10:07 AM
Sebab tu mintak, kalau dah memang dapat kita mintak 2 bulan pulak
Cc kupeks

sekali hayat je dpt, lain2 xpernah dpt, GLC jgk untong
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 6-10-2022 08:17 AM
Naikkan ler gaji minimum pening la brg hrga naik

Nanti barang naik harga lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 6-10-2022 10:17 AM
sekali hayat je dpt, lain2 xpernah dpt, GLC jgk untong

Betul.. masuk GLC semua kerja outsource jek
Punyala grad bijak pandai hujung2 outsource kat uni & companies then oversees the project jek
Abeslah kena hencap ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:31 AM | Show all posts
lyshafull replied at 6-10-2022 09:17 AM
Naikkan ler gaji minimum pening la brg hrga naik

naikkan gaji minimu, harga barang pun naik juga..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 10:54 AM | Show all posts
turun kan OPR. semedang tiap 3 bulan nak naikkk je ko ingat aku banyak duittt nak habis bayar installment rumah jeee.

tax revise la skang dua dua suami isteri tanggung anak sama je mana cukup sorang anak 2 3k je tolak.

bagila perks dekat M40 ni. dah takan hidunggg dah niii
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:04 AM | Show all posts
sempat ke bentangkan tu nyah....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde kelas langsung redbull.. dahla manis.. gassy plak tu. Dok dlm econ bkn boleh kentut sesuka hati.. patut sediakan kopi o kampung je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu Guan eng datang opis buat Bajet hari Ahad tatkala langkah sheraton macai lobai semua tudoh dia bakar dokumen. Zaprul liberal bini pakai sleeveless bukan main lobai puji
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:19 AM | Show all posts
bersengkang mata namun masih ada masa nak selfie wefie bagai, motif ? maknanya byak lah masa lapang khuenst
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha
So hardworking
Ambil gambar pukul 8.00pm tapi upload pukul 12.00am
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
selalunya dah nak bentang baru tanya rakyat nak apa .. lancau
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:47 PM | Show all posts
siang korang buat pe sampai mlm pun acah2 bz? - netizen

i kalau bz telefon mmg terpelanting, apetah lg nk berselpie..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 6-10-2022 07:06 AM
Naikkan pelepasan cukai individu kepada RM20,000

Agreedddd...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak semua musibat kepimpinan dah tak memimpin negara ni.

Dan disebabkan inflasi, tolong perbanyakkan 'tongkat' untuk orang-orang Malaysia sahaja SME/Pertanian.  Dan tolong la bgtau yg gomen dah ready dgn pelan jika kemarau berlaku 2025 nnt
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:10 PM | Show all posts
bajet banker jaga banker ke tu???tanya jee..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 01:20 PM | Show all posts
bajet setahun sekali kan...selayaknya lah dh nak dekat bajet kena keje lebih, tu pun nk kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dh keje kan. Biasa la berkampung mlm sekali sekala. Apa2 iols dh cuti smpi next week. Besok fly. Yeahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pu3_rania at 6-10-2022 01:31 PM

TZ oiiii
Jangan nak syok sendiri berselfie ajerrr
Praktis cara penyampaian depan cermin sampai pecah cermin tu supaya tak tergagap-gagap macam budak baru nak kenal huruf macam semasa pembentangan bajet tahun lepas sampaikan bergelas-gelas air ko minum
Banyakkan praktis supaya tak selalu tersyasyul yang buat kan masa pembentangan menjadi lebih panjang
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 6-10-2022 09:17 AM
Naikkan ler gaji minimum pening la brg hrga naik


Nak naik lagi berapa yg 1.5k ni pun  dah pening kepala nk membayarnya..sbb level diploma.. degree holder..staff lama pun request nak naik jugak gaji tgh fikir2 berapa increment+ bonus nk kena bagi tahun baru ni..sale pun sendu  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.109983 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list