CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 08:42 PM | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:39 PM
supposedly yes, tapi tu la neither YG nor HYBE is speaking up about this matter so org pon lebih p ...

YGE br klr statement akan amik legal actions against org yg spread gmbr2 Jennie illegally. HYBE pun ada rasanya klrkan statement a few days b4 this.

https://www.nme.com/en_asia/news/music/blackpink-jennie-leaked-photos-yg-entertainment-statement-3321453
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 08:45 PM | Show all posts
Scheherazade replied at 3-10-2022 08:42 PM
YGE br klr statement akan amik legal actions against org yg spread gmbr2 Jennie illegally. HYBE pu ...

yes, yg tu action against the spreader tapi related to dating tu dorang takde clarify.
Sebenarnya better dia clarify sebab Jennie asyik kena attack je manjang dengan rabid fans si V

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:47 PM | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 08:45 PM
yes, yg tu action against the spreader tapi related to dating tu dorang takde clarify.
Sebenarnya ...

biasanya klu x buat apa2 statement tu, kira betul la depa dating kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:48 PM | Show all posts
Scheherazade replied at 3-10-2022 08:47 PM
biasanya klu x buat apa2 statement tu, kira betul la depa dating kot

tu la, memang tu kira norms dorang kan. Sebab kalau fake news laju je dorang deny
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 08:03 PM
okay ke cerita dia? i tak sempat lagi nak tengok

Bg i best sbb fun and easy paham
Romcom,tak pening nk pikir just enjoy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:49 PM | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 08:49 PM
Bg i best sbb fun and easy paham
Romcom,tak pening nk pikir just enjoy

i see, menarik la kalau camtu. Nanti i nak tunggu drama tu habis dulu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:46 PM
V x Jennie



Ah v ko mcm xde pompuan lainnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:53 PM | Show all posts
Myhappyending replied at 3-10-2022 08:49 PM
Ah v ko mcm xde pompuan lainnn

Jennie ni kira laku la jugak uols, dan V pon bukan first boyfriend of her. Ni upgrade sikit la dari GD (sori kalau ada fans GD dekat sini).

Anyway I still rasa sayang waktu dia dengan Kai, takde org nak expose. I lagi suka vibe dia dengan Kai sebab at least Kai tak nampak poyo cam V
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:48 PM
Tanpa makeup marhen nye muka jennie ye

I dah lama perasan, jennie ni muka marhaen sket kalau tak mekap, sama jugak dengan Rose. Bab pucat muka sebab tak mekap tu laen cerita, ada yang still nampak lawa walaupun bare face
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:55 PM | Show all posts
delia3003 replied at 3-10-2022 08:53 PM
I dah lama perasan, jennie ni muka marhaen sket kalau tak mekap, sama jugak dengan Rose. Bab pucat ...

kalau yg lawa barefaced ni I perasan geng artis from SM. SNSD, Red Velvet maintain je fresh walaupun bare face
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka juga jennie bareface sebab pipi tu comel. Also suara dia manja gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:33 PM
bukan pelakon, just idol. Haah, yg dari produce48 tu

Jang wooyoung yang menang nombor 1 tu ke ? Ingat2 lupa la , kenapa chuolss ada gossip ke pasal dia ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
SerenaBlair replied at 3-10-2022 10:53 PM
Jang wooyoung yang menang nombor 1 tu ke ? Ingat2 lupa la , kenapa chuolss ada gossip ke pasal dia ...

ada, tapi sekadar rumours la.

Jang Wonyoung (JWY) ni pernah la org bising dulu katanya sheols ni dari family kaya raya. Atok dia kononnya somebody yg ada duit + political connection. Lepastu ayah dia pon kononnya somebody jugak

tapi baru2 ni ada  rumours naik katanya dia bukan asal family kaya pon. Orang biasa je makpak dia ni. Lepastu the guy yg sebelum ni org claim as Atok dia pon tak berkaitan dengan dia pon katanya.

Setakat ni JWY tak pernah iyakan/nafikan cerita yg pasal background dia tu. So l take it with a pinch of salt je la uols
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:15 PM | Show all posts
Wonyoung it girl skrg. Mc Music Bank & member kump I've . Lagu debut no.1 , dh 2 kali comeback pun hitz juga. Cuma fanz risau sheols makin kurus.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 3-10-2022 11:15 PM
Wonyoung it girl skrg. Mc Music Bank & member kump I've . Lagu debut no.1 , dh 2 kali comeback pun h ...

yes, part it girl tu betul. Iols tak minat dia tapi memang dia tu typical type yg koreans suka.

Cuma yg part makin kurus tu memang merisaukan. ITZY Ryujin pon sama. Kurus semacam je sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 3-10-2022 08:53 PM
I dah lama perasan, jennie ni muka marhaen sket kalau tak mekap, sama jugak dengan Rose. Bab pucat ...

I rase pling lawa jisoo
N muka jisoo ni bole carik mkn as actress.
Lepas ni bole berlakon plk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 03:40 PM
dia dah jadi Plastic Surgery monster dah. tapi ada lagi fans dia dok jugak backup

Teringin nk tgk muka asal dia..

Suka tgk park min young...sbb comelllll..swet lembut.
Suka sgt dia dlm Her Private life, whats wrong sec kim,healer..dan when weather is fine..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 08:53 PM
Jennie ni kira laku la jugak uols, dan V pon bukan first boyfriend of her. Ni upgrade sikit la dari ...

GD n top dah kertu.
Carik la yg sebaya n yg dah matang hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 3-10-2022 11:24 PM
Teringin nk tgk muka asal dia..

Suka tgk park min young...sbb comelllll..swet lembut.


dalam banyak2 drama yg uols list, yg last tu je i belum  tengok lagi sebab tak minat hero dia

google je uols muka dia pre plastic surgery
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 11:25 PM
GD n top dah kertu.
Carik la yg sebaya n yg dah matang hehehehe

tapi bagi i TOP hensem lagi walau sudah berumur

GD tu i tak pernah minat cuma respek la sebab dia ada trademark sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.150493 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list