CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 50564|Reply: 1043

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I buat thread ni untuk uols spill anything pasal Korean Celeb. Feel free to reply with anything relevant

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
calling for @ibugarang @solarlunar untuk spill apa2 yg korang tak dapat nak spill di tred instafemes
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
PMY dah declare dia broke up dengan boyfriend dia yg suspicious tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencemar
Hahahaha

Yer i suke tgok gf PSJ tu
X nmpk cm bimbo
Post pn xde la mcm over selfie

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 02:52 PM
PMY dah declare dia broke up dengan boyfriend dia yg suspicious tu

Sebenanrnya spe bf dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 02:52 PM
PMY dah declare dia broke up dengan boyfriend dia yg suspicious tu

Ssh klo nk break up dgn scammer nie

Maybe wayang je kot

Klo dah abes duit byk xkn sng2 nk lepas
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hadir, park dulu nanti baca
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
PMY ni berubah gila muka dia, rengsek pulak tgk, takboleh ke repair sikit2 je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 03:42 PM
tuttt replied at 3-10-2022 03:06 PM
Sebenanrnya spe bf dia tu?


Nama dia Kang Jonghyun. shady uols background dia. Banyak aset tapi rupanya semua aset tu tak daftar bawah nama dia pon

Pernah ada isu fraud circa 2013-2014. Sebelum ni katanya dia menyorok dekat Siam, la ni baru start aktif balik dekat Korea. Giat dalam arena crypto nowadays
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 03:06 PM
Ssh klo nk break up dgn scammer nie

Maybe wayang je kot

tu la, ramai tak caye pon dia breakup. Wayang je kot sebab drama dia kan tengah on air sekarang, takut jadi damage dekat drama dia pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 3-10-2022 03:33 PM
PMY ni berubah gila muka dia, rengsek pulak tgk, takboleh ke repair sikit2 je

dia dah jadi Plastic Surgery monster dah. tapi ada lagi fans dia dok jugak backup
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 03:05 PM
Mencemar
Hahahaha


aci tak kalau i nak compare dengan Freezia sebab both influencer dari youtube. Tapi dia tak nampak birah cam Freezia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 03:47 PM | Show all posts
kemahen helok2 hero dia...boleh laa gi pilih lelaki yg tahapapa jadi bopren....sakit ati aku dgn park min young
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 3-10-2022 03:47 PM
kemahen helok2 hero dia...boleh laa gi pilih lelaki yg tahapapa jadi bopren....sakit ati aku dgn par ...

money talks la kot

tapi co-stars dia pon tak kalah kaya, hensem lagi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 04:06 PM | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 02:58 PM
money talks la kot

tapi co-stars dia pon tak kalah kaya, hensem lagi

itu yg aku geram.. frust sume ada lah kiranya... muka surgery dia tu aku mahapkan lagi walau masih lagi nampak sisi comel dia tu
harap dia bertemu jodoh dgn salah sorang co-star kat sana ... tp tu lah PMY dah 35 tahun   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nak baca tp tak familiar dengan shortfom..letak la nama penuh..gamba akak google sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 3-10-2022 04:42 PM
nak baca tp tak familiar dengan shortfom..letak la nama penuh..gamba akak google sendiri

Pmy tu heroin healer uols
Ratu plastick segeri,huhuhu
Di gosipkan dgn pakseojonnnaas
Paham tak,huhuhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 04:49 PM
ariellin replied at 3-10-2022 04:06 PM
itu yg aku geram.. frust sume ada lah kiranya...  muka surgery dia tu aku mahapkan lagi walau m ...


co-star dia sekarang mostly lagi muda dari dia uols. Seo Kangjoon, pastu Song Kang, latest ni Go Pyung Kyo.

Semua taraf adik dia dah & harta obviously la tak sebanyak co-stars dia yg sebelum ini (ie: Park Seojoon, Lee Minho, Ji chang Wook)

tapi personally for me, I suka partner dia yg dalam Her Private Life tu. Nama dia Kim Jaewook. Memang yg tu aged gracefully & romantic scene pon memang wow la

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 3-10-2022 04:42 PM
nak baca tp tak familiar dengan shortfom..letak la nama penuh..gamba akak google sendiri

sori uols, terbiasa pakai shortform dah sebelum ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:22 PM GMT+8 , Processed in 0.171465 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list