CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 705|Reply: 1

"Baby Shima Pembawa Bala, Aku Yakin Tempat Kau Tempat Kau Neraka Selamalanya S*al"

[Copy link]
Post time 27-9-2022 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Baby Shima tampil membalas komen netizen yang menganggapnya “koyak” kerana telah memadam komen netizen berkenaan.


Menerusi hantaran di Instagram, Baby Shima turut memuat naik tangkap layar DM (Direct Message) netizen yang menyifatkan penyanyi sensasi itu pembawa bala.


Foto: IG




“Babi Shima kenapa delete komen, koyak ke. Kau wanita pembawa bala. Aku yakin tempat kau neraka buat selama-lamanya sia*, ”DM netizen di Instagram.


Tidak berdiam diri, Baby Shima kemudian tampil bersuara dengan menyatakan bahawa ruangan komen di media sosialnya tidak memerlukan komen-komen negatif seperti netizen tersebut.


“Kita delete komen awak bukan apa, sebab ruangan komen kita tak perlukan awak,”balas Baby Shima.




  



Di ruangan komen rata-rata netizen berpendapat tiada manusia yang boleh menentukan orang lain akan masuk syurga atau neraka kecuali dengan keredhaan Allah.




  



“Ya Allah yakin betul dia ahli syurga.”


“Tiada seorang pun yang boleh tentukan dirinya masuk syurga kecuali dengan keredhaan Allah sahaja. Dan kasih sayang Nya.”


“Apa boleh buat terdesak nak masuk syurga. Yang dapat syurga dunia. Kelakar lah ko mat minum banyak sangat.”




  



“Adoi kalau tak suka jangan komen. Tak baik kutuk-kutuk orang.” -CARI


Sumber: Murai.my
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 05:32 PM | Show all posts
Semoga baby simah nanti jadi macam mizz nina ke jiji kirana ke. amin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.055498 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list