CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 20-9-2022 11:19 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 08:10 PM
Ikut hati dan perasan, iols nak Tomok, Jac and Bob. Gituuuu LOL but then maybe kesian Jac needs th ...

walaweyhhh... dlm dunia seni pun setard nak main BMF juga ker??
klu gitu, eloknya si setard tu jgn layan langsung dunia seni ni..
buka jer TV-2 dakwah. entah2.....layan citer P**n..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 20-9-2022 10:50 AM
Iollss ok je ngan kak lina..jihan abit boring la gak sbab cenggitu je cara dia dgan nabil..at leas ...

Hahaha tak tau nape iols terhibur kalau nabil dgn jihan bahan org sampai jihan kene control nabil
now bambil kene control kaklina pula hahah

all d best kaklina dis week!
tgk baju designer mana dia pakai pula ahad ni, last week lawa sheols plus dgn style rambut gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:34 AM | Show all posts
Edited by beta_carotene at 20-9-2022 10:38 AM

best gak lagu2 pilihan asteruk minggu 3 ye tapi tetapppppp la hada lagu Hukum Karma yiihh

Lagu Laksamana Raja Di Laut utk Dina
baru jah meols tgk final VBSR yg asmidar menang tu.. sedap gila sheols nyanyi lagu ni

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 20-9-2022 10:55 AM
even masa bertanding GV tu takde 1 minggu pun persembahan dia yg mampu dipuja..
semua hambar dan p ...

Betull.. masa Semifinal TokRam pun sndri ckp vokal dia terlalu byk angin... tup2 time Final dpt lagu makanan dgn pertolongan artis duet Hafiz Suip + Juri pompuan yg gatall trus dpt gelaran Juara!!!

Sbb tu aku mintak kat Asterokk time final biar kasi artis tu pilih sndri lagu dia nak nyanyi... kalau dia nyanyi haukk tu mmg salah dia sbb dia sndri pilih lagu tu... ni tak pilih kasih... artis ni dpt lagu wishlist dia yg sorg ni pulak dpt lagu cabaran... kepala hotak dorg berjambul!! Mana aci...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 20-9-2022 01:23 AM
kalau Jac nak perform lagu irama tradisional, Zapin Yang Tinggal sesuai dengan tone suara sheols.



Love dis song... takde lagi dlm sejarah gv peserta bwk lagu ni kan... best ni kalau dpt kat peserta wanita yg bersuara tinggi dan lantang... jgn kasi kat Bob sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 20-9-2022 11:53 AM
Love dis song... takde lagi dlm sejarah gv peserta bwk lagu ni kan... best ni kalau dpt kat pesert ...

Lagu adele million years ada peserta bawak keww?

Or many other songs for that matter?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 20-9-2022 11:40 AM
Betull.. masa Semifinal TokRam pun sndri ckp vokal dia terlalu byk angin... tup2 time Final dpt la ...

Dah kalah aweera iteww kalah ler....tak payah nak dengkikhen a truly deserved winner....aliff hencem ajis...

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:16 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 20-9-2022 11:16 AM
masalahnya 2-2 laki bini ni hauk..menyanyi hauk, berlakon pun hauk..

biasa netizen panggil Ruhain ...

Amboi uols...banyaknya spam komen
hahahaha...
lama tak nampak ..
baru keluar dari gua ka?
uols sihat?

Nampaknya dah season 9..request kita untuk kak melah join GV
belum kesampaian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 12:20 PM | Show all posts
moonela replied at 20-9-2022 01:16 PM
Amboi uols...banyaknya spam komen
hahahaha...
lama tak nampak ..

ahahah....sihat jer uols...harap uols punsihat2 jer..

meols muncul bila ada isu yg menarik jah..hahah..
komen muncul pun pada isu yg berkenaan jer.
yg lain, meols SR jer..


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:55 PM | Show all posts
stingerbumpy replied at 20-9-2022 12:00 PM
Dah kalah aweera iteww kalah ler....tak payah nak dengkikhen a truly deserved winner....aliff henc ...

sian... ko bandingkan Sayang2 vs Romancinta..
mana nak sama level karaoke vs level profesional..
kahkahkahkahakkkk ko!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 20-9-2022 11:34 AM
best gak lagu2 pilihan asteruk minggu 3 ye tapi tetapppppp la hada lagu Hukum Karma yiihh

Lagu Laks ...

Sedapp la suara Asmidar ni.
Kenapa la xmasuk gv

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 20-9-2022 12:55 PM
sian... ko bandingkan Sayang2 vs Romancinta..
mana nak sama level karaoke vs level profesional..
...

Aweera tempat keberapa?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:22 PM | Show all posts
Jac baru ada fan club official ke ? IG pun baru create seminggu lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:23 PM | Show all posts
Top 5 + 1 pelengkap jumlah finalis (maybe VE)

Harap yg lain tu jangan patah semangat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:28 PM | Show all posts
stingerbumpy replied at 20-9-2022 01:16 PM
Aweera tempat keberapa?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

adat bertanding ada kalah & menang... nak tau seseorg penyanyi tu masih relevan ke tak ko tgok corporate show dia.. collaborate dia dgn komposer2 & penyanyi2 lain... buat apa jd JUARA PERTANDINGAN NYANYIAN tapi gelaran & bidang tak selari... muka hanya bersepah dlm drama2 picisan yg hanya budak2 hingusan yg kurang akal & acik2 kepam jer yg nengok... eiii geli aku... tak sior hamba...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 20-9-2022 01:28 PM
adat bertanding ada kalah & menang... nak tau seseorg penyanyi tu masih relevan ke tak ko tgok cor ...

Podahhhhhhhhhhh

Dah kalah itewww kalah lerrrr


Kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 01:31 PM | Show all posts
F685 replied at 20-9-2022 01:23 PM
Top 5 + 1 pelengkap jumlah finalis (maybe VE)

Harap yg lain tu jangan patah semangat.

VE tanpa Lah mcm kurang menyengat... haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:45 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-9-2022 12:04 PM
Sedapp la suara Asmidar ni.
Kenapa la xmasuk gv

Boleh sangat2 dah kalau nk masuk GV
Tunggu next season kot masuk skali dgn Salma Asis, Elda Susanti, Azie, Mafa, Mac Rahayu, Abot (GV kembali kepada konsep asal)
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:45 PM | Show all posts
Prediction aku yg akan masuk FINAL:

1.   for sure JAC
2.   DINA NADZIR - dia ada tone sore ala2 black women singer..
3.   SHILA - sore dia skrg dah matang makin bulat dah tak cam dulu leper nipis tak sedap
4.   TOMOK - pandai jadikan persembahan dia unik & buat org rasa nak tengok pendek kata x boring
5.   FUAD RAHMAN - sbb dia kabel TokRAm... haha.. dia ni bole pegi jauh kalau dpt lagu yg kena dgn vokal dia
6.   BOB - vokal yg tak dpt disangkal lagi cuma time dia nyanyi malas nak tgok sbb tau dia mmg bole/pandai nyanyi.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:48 PM | Show all posts
speaking about Abot, tlg lah bawak lagu2 Abot ke pentas GV



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:35 PM GMT+8 , Processed in 0.126563 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list