CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 2-10-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapolah undi lagu hauk ni untuk acik haida. Sian sheols. Patut dapat lagu nek jena tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Haida ni comel la, simpan sheols berbanding yang bosan bosan boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bob muka tua dr kecik
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 2-10-2022 09:21 PM
Fesyen tokpinaz macam saipul apek jadi alien dalam senario xx
Dia boleh bertukar wajahhhh boleh bert ...

My thought ejekliiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
X sedap haida.. kesian sheols.. tok ram cover2 je tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha mcm tak kena je scene ngorat awek ni dgn bob
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:38 PM | Show all posts
nampak ketot lah bob
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:38 PM | Show all posts
Lagu ni kena imej jantan2 rempit.
Kakak2 macam bob langsung tak kena.
Huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu ni terlalu rempit untuk diva bob
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaka bobbyiana nyanyi lagu memuja wanita ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap la bob
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kak bobirina diazab astrok nyanyi lagu bandi amok di af
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap gak sore Bob lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 09:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2022 01:58 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-10-2022 09:00 PM
Ye thread ni belum habis pe. Lagi 5 page

Tahniah FFS kerana merupakan Moderator nombor 3 terbanyak dgn tugas moderatingnya utk Sept 2022 dengan 188 moderating activities. nah 188+ sebagai imbuhan
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2022 01:59 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-10-2022 09:00 PM
Ye thread ni belum habis pe. Lagi 5 page

Tahniah FFS kerana merupakan Moderator nombor 3 terbanyak dgn tugas moderatingnya utk Sept 2022 dengan 188 moderating activities. nah 188+ sebagai imbuhan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 02:53 PM GMT+8 , Processed in 0.120213 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list