CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 78325|Reply: 628

Selebriti umur 40an ditahan amang seksual remaja lelaki bawah umur

  [Copy link]
Post time 9-9-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cicicumel at 10-9-2022 08:47 AM

Kuala Lumpur: Selebriti lelaki direman enam hari bagi membantu siasatan kes amang seksual fizikal terhadap beberapa remaja lelaki bawah umur.

Dia yang berusia 40-an ditahan polis semalam, dan dibawa ke Mahkamah Klang hari ini untuk permohonan tahanan reman.

Menurut sumber, perbuatan suspek terbongkar selepas beberapa remaja yang mendakwa mangsanya tampil membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Klang Selatan.

"Kesemua remaja itu dikenali suspek dan dia dipercayai menggunakan kaedah memujuk mereka untuk melakukan perbuatan tidak bermoral itu.


"Mangsa yang trauma kemudian membuat laporan polis," katanya hari ini.

Sementara itu, Ketua Polis Selangor Datuk Arjunaidi Mohamed mengesahkan penahanan suspek dan siasatan lanjut sedang dijalankan.

Kes disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
awal sangat aku masuk. Nanti masuk balik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
beberapa remaja lelaki bawah umur

ramai la ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:11 PM | Show all posts
siapa tu nauzubillah min zalik...
takkan si nazimahhh kot... di ambang 40an katanya...
harap2 bukan beliau lah dan sebenarnya retis sejuk beku yang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa pulak ni..lately ni byk betul kes pelik2..pening acik2 porem nak kena bg perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergegas Masuk sini nak cari jawapan.

Jawapan blm ada daaaa…

Ok esok datang lg

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila baca hint kat Twitter I macam

Tunggu je lah… takut salah pula hint nya…
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:20 PM | Show all posts
twit ckp dariuusss . entah betul ker tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok komen2 kat fb cam hamlau sume bagi ayat ohh dia ni lagi memang patut kena tangkap ingatkan da insaf..last2 hapah takde sekor pun reveal nama si pelaku..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo agaknya.
Semalam pak imam
Hari ni retis pulok
Sungguh nafsu serakah tak kenal sapa
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 9-9-2022 11:18 PM
Bila baca hint kat Twitter I macam

Tunggu je lah… takut salah pula hint nya…

Kannn .. takut plak.. tapi mcm ye je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd jantan pn tak selamat dah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 9-9-2022 03:20 PM
twit ckp dariuusss . entah betul ker tak

Darius who?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:26 PM | Show all posts
dauswq replied at 9-9-2022 11:20 PM
twit ckp dariuusss . entah betul ker tak

darius mana tu kaka? takkan daler yusuf???

nauzubillah min zalik.... sebab herlok kaka akan bersangka baik mungkin budak2 tu pitenah heols sebab tak bagi kek pree agittuhhh... kalau rhoper cam ropi cecupak... aaa mungkin betul la tu dia buat... sooo patut di hantar ke rumah si bainon tu biar dia siram lubsjubs gayah kertu tu dengan air coway panas
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:27 PM | Show all posts
bukan darius silap orgg
tp yg minat giler kt wookie katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hint kat Twitter kata PU Axxxx
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nk tunggu statement ustazah , ustaz celebrity.
Adakah suruh tutup aib & suruh maafkan jugak.
Benda mcm ni elok name and shame kalau dah tahu sapa pelaku.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:28 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 9-9-2022 11:26 PM
darius mana tu kaka? takkan daler yusuf???

nauzubillah min zalik.... sebab herlok kaka akan bersa ...

iols silap sorg, yg ari2 duk komen kt ig wookie tu
bkn dariuss
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo dh selebriti bkn penyanyi n pelakon la.. sape eh 45 thn?
sape yg dok area Klang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 11:29 PM | Show all posts
masmn replied at 9-9-2022 11:28 PM
Hint kat Twitter kata PU Axxxx

tu selebriti ke pendakwah?
kalau betul kaka percaya jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.091021 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list