CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 27-8-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Abah saya cakap suara Kak Ani ni bunyi macam enjin kereta bila baru nk start. Camtu la bunyi gigil2 dia bila nyanyi. Kak Ani ni satu je la nk puji, usaha dia nk menjadikan persembahan dia wow memang gempak. Dengan rombongan penari sampai penuh satu bas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Meolz nk support pn rasa trsentak kna sergah gn kak ani Kt pcmeolz rela abes duit utk kak jenameolz dh mula mnabung skrg kot kak jena nk buat konsert unplugged 2.0 rege tket 2kKak ani yg shaky pn 1.5k
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 04:09 PM | Show all posts
olezzeli17 replied at 27-8-2022 07:46 AM
Abah saya cakap suara Kak Ani ni bunyi macam enjin kereta bila baru nk start. Camtu la bunyi gigil2  ...



sebab tu dia kena angkut sekampung dok atas pentas, nak tutup vokalnya yg hauk itu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 04:12 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 27-8-2022 07:21 AM
Baca kat twitter baru 9 tiket terjual. Sedihnya. Yg beli pun family je kot

alahai kesiannya. tapi nak buat mcm mana. tuan punya body yakin sangat
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 04:18 PM | Show all posts
Rachel_Green replied at 26-8-2022 09:20 AM
iolls harap kak ani tak ulang2 dialog " irama malaysia dilayan seperti sampah " kat konsert tu nanti ...

setuju. takdak sapa pun anggap irama Malaysia tu sampah, kalau ada event besar ka, majlis kenamaan ka, konvokesyen ka, even majlis kahwin pun, orang kita masih pilih lagu irama Malaysia.

tapi definitely bukan yg dinyanyikan noraniza idris.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rachel_Green replied at 26-8-2022 08:20 AM
iolls harap kak ani tak ulang2 dialog " irama malaysia dilayan seperti sampah " kat konsert tu nanti ...

Khenzsssss. Dulu dapat dana dapat gaji perjuangkan taman malaysia kat melaka pun xterbuat kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 24-8-2022 08:02 AM
marah btul ye nek ani

Sombong gila nekani ni.

Dari nekani iols lg rela nengok babyshima. Dia pon ada nyanyi irama mesia gak. Dia lagi bagus nyanyi dari nekani dan bermacam genre dia boleh nyanyi.

Btw org xnak bg dana ke haper tu sbb tau teket xlaku nanti xbalik modal malah rugi.

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Uih mahal nya! Sapa je yg nak beli?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 24-8-2022 09:02 AM
marah btul ye nek ani

Irama Malaysia yg kak Ani kata masyarakat anggap sampah bila suara penyanyi x kena dgn music...x sedap di dgr mcm suara kak Ani...

Kalau Siti Nurhaliza bawak ya mmg sedap..

X caya tukar konsert Malai Solo ni penyanyi ke CT....mesti tiket terus laku...dan x de sapa anggap sampah
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 07:22 PM | Show all posts
Nnoor2 replied at 27-8-2022 06:40 PM
Irama Malaysia yg kak Ani kata masyarakat anggap sampah bila suara penyanyi x kena dgn music...x s ...

dah alang2 chuols petik ni....

terimalah...

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wayree replied at 27-8-2022 10:58 AM
Meolz nk support pn rasa trsentak kna sergah gn kak ani Kt pcmeolz rela abes duit utk kak jena: ...

Kak jena sore sgt stable takde shaky langsung xde terkucil langsung low note sheols so excellent suka sgt sekian hasil review first time dgr Ziana Zain live
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 27-8-2022 07:22 PM
dah alang2 chuols petik ni....

terimalah...

First time dgr...ada iras2 nada noraniza idris sikit...tapi merdu dia lagi jauhla dibawa oleh SITI....suara CT ni merdu..sedap di dgr halwa telinga manusia hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 27-8-2022 04:09 PM
sebab tu dia kena angkut sekampung d ...

Yg penting confident level kena tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 12:39 PM | Show all posts
sleepandream replied at 27-8-2022 07:22 PM
dah alang2 chuols petik ni....

terimalah...

wahh sedap first time iols dengaq lagu ni

irama malaysia macam ni memang sedap sangat. boleh buat mood happy2
tapi kalau nek ani yg nyanyi jadi stress
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 02:27 PM | Show all posts
baik pergi coldplay kalau harga tiket cenggini
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut aku ingatkan wan maimunah tadi ..dah sama je rupa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 27-8-2022 06:40 PM
Irama Malaysia yg kak Ani kata masyarakat anggap sampah bila suara penyanyi x kena dgn music...x s ...

Aku harap someone buat cadangan tukar artis je utk konsert kak ani .

Tukar nama tokti tak sampai sehari sold out
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 03:18 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 28-8-2022 12:39 PM
wahh sedap first time iols dengaq lagu ni

irama malaysia macam ni memang sedap sangat. boleh buat ...

sedapkan chuols... iols lg prefer tokti nyanyi live drpd recording...

lagu ni pun sedap yach... tokti sendiri tulis lirik lagu ni

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 27-8-2022 07:29 PM
Kak jena sore sgt stable takde shaky langsung xde terkucil langsung low note sheols so excellent s ...

Meolz zmn rumaja dulukala tkde duit nk p konsert sheolzz.. Melepek dpn tv smbil pgg buku tnggu kak jena.. Bila dh ber uang sikit baru dpt tgk kak jena pnya show.. Meolz tahu kesngguhn sheolz utk pemenat.  Ah gituhhsheolz mmg excellent  hiburkn pemenatdome cabul thread konsert kak ani
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mamastoney at 28-8-2022 04:26 PM

Suara sengau, persembahan predictable, lagu2 genre lain tk sesuai dgn tone dan kesengauan suara dia, xde yg memorable pun psl persembahan Nek Ani ni.....tp sheols ada satu kes yg sgt2 memorable iaitu kisah kecurangan sheols time masih jadik bini Pareez, yg gossip bertebaran anak sheols mengkantoikan sheols atas katil dgn jantan lain kan, sampaikan mak Pareez tak halalkan air susu dia kalo Pareez tk ceraikan Nek Ani.. umo dah senja ni Nek Ani oiiiii, dah2 la nk buat konsert syok sendiri ni, tumpukan pd amal ibadat, lg pun laki baru Nek Ani kan bilal, ptt nasihatkan bini ni jgn duk terkejar2 nk menari, bernyanyi je ats stage je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.161045 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list