CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 22-8-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni semua salah Aina Abdul yaccchhh sbb ltk rege konsert tersangkak yg tgi lalu retis otai pun x nak kalah rege konsert2nya. Nampak hrg tiket skrg main ribu2 phuiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sat lagi pakej dengan Bunga isme lagi pecah gegendang telinga. Dah la suara kartun pun nak rap.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 21-8-2022 10:02 PM
Nape skrg ni yg dah tua tua bangka ni buat konsert
Motip

Nanti alasannya untuk teruskan perjuangan seni. Peminat rindu. Sedangkan kantung makin tipis.

Elton John, walaupun tua, duit banyak, tiap Malam ada show. Kalau Artis Malaysia tu, tunggu pocket Kering baru nak buat konsert.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Maikel Ang pi ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:49 AM | Show all posts
mak aii...rega ticket
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:53 AM | Show all posts

hahhhahaahaha.. kena p singgah ig dia lah nti.. ghisauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:56 AM | Show all posts
jalfa replied at 22-8-2022 08:37 AM
Tel aviv ya rega konsert.ada makan makan sekali berbaloi juga

harga serupa harga yahudi pergi tel aviv balik hari kannn? yihhh sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:57 AM | Show all posts
Nnoor2 replied at 21-8-2022 02:09 PM
Harga ticket mengalahkan suara dia sedap sangat....padahal...suara mmg x sedap langsung...ada ke pem ...

Ye, suara sheolls ni kepittt namatey. Eventho iolls bukan fans Tok Ti, tapi kalau harga tiket Tok Ti macam ni, iolls consider berbaloi sebab suara Tok Ti memang sedap, jiwa Tok Ti memang menyanyi. Kalau Arwah Tok Pah Aini hidup lagi, mau sheolls tepuk dahi nengok harga tiket Kak Ani ni.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Msti Kak Ani ckp...klau penyanyi luar..sanggup abis beribu..tp klau local singer yg tunjuk budaya Melayu ko org nk berkira ( sambil nanges)
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:08 AM | Show all posts
bak kata pondan terbuang si sajat tu..lebih baik beli barang dapor dari pegi konsert dengar suara itik tercepit
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:29 AM | Show all posts
baru teragak nak gi tgk ghege.. aduhh seram tapi klu dia turun yang 200+ tu kepada below 150 maybe aku gi kot...  
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga tiket pun seremmmmm.....tapi rasanya last minute mesti diskaun 50% macam aina buat haritu sebab tiket mahal tak laku.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:35 AM | Show all posts
maal.. nda berbaloi.. kbaiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal nyaaa.. 3 hari pulak tu. Membasuh kah?? Tiber fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dolladolla replied at 22-8-2022 11:28 AM
Harga tiket pun seremmmmm.....tapi rasanya last minute mesti diskaun 50% macam aina buat haritu seba ...

Konsert aina marin bg diskaun ke? Kesian nya pd yg dah beli awal ikut harga asal. Tp tulah, mmg tak ada lalu dalam sosmed aku pasal konsert dia. Tak ada nmpak sapa-sapa ada update p konsert aina
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:13 PM | Show all posts
harap masa konsert ni nenek aini tak semput la eyy...terseksa sungguh telinga aku mendengar dia live
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bukannonones replied at 22-8-2022 12:05 PM
Konsert aina marin bg diskaun ke? Kesian nya pd yg dah beli awal ikut harga asal. Tp tulah, mmg ta ...

Ye, sebab lalu lalang dekat ig aku. Last minute diskaun mmg trsgt kesian pada yg beli mahal2 tu huhu..hari kedua tiket2 sepi sesepi lagunya so trpaksalah buat diskaun agknya. Ataupun mmg taktik awal dorang sbb mmg tau fans fanatik akn beli punya. So adakah Kak Ani pun buat begitu? Nantikan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:19 PM | Show all posts
ashilalat replied at 21-8-2022 09:52 PM
Aku lebih tertarik dgn nama² tiket dia bagi tu.

Down grade kan Hati Kama sebagai teket paling mura ...

Yezza, kalu nek enjut letak harga tinggi kat intan payung lagu hauk tu cm x kena lak..mebi kes lagu hati kama tu yang dia letak harga terpaling murah padahal lagu tu la yg naikkan nama nek enjut..

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww….. mahal tiketnya. Good luck jer la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:37 PM | Show all posts
baca tajuk ingat nak support..kononnye dah lama tak pegi tgk teater kat istana budaya..tgk tiket alahai tak payahla pegiu..i willing bayar 50-100 je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 03:24 PM GMT+8 , Processed in 0.157344 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list