CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1307|Reply: 29

Ara Johari Tak Nak Jadi 'The Next Ella'

[Copy link]
Post time 15-8-2022 05:54 PM | Show all posts |Read mode
Ara Johari tidak pernah terfikir untuk menjadi pengganti Ella yang cukup sinonim dengan gelaran Ratu Rock meskipun menjadikannya sebagai idola.


Sebaliknya, Ara atau Nurfarrah Izzatie Johari, 25, menegaskan bahawa tiada siapa dapat menggantikan Ella kerana penyanyi itu berada dalam gelanggangnya yang tersendiri.




IG Ara & Ella




"Ara sangat mengidolakan Ella sebab dari kecil saya ada dua artis kegemaran iaitu Ella dan Datuk Seri Siti Nurhaliza.


"Tapi kalau ikut genre, memang Ella saya punya favorite!


"Bukan nak jadi pengganti, tapi saya dapat duduk di bawahnya pun sudah memadai," katanya kepada mStar.









Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 05:57 PM | Show all posts
ye betul la tu...Ella rasaaa tu mmg ada satu je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
semalam baca akim ngan search..arini ara ngan ella..esok naim daniel ngan faizal tahir pulak ke?

semua yg disebut tu nyanyi live hancus jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nynyi x best lah xde feeling… jerit2 tinggi2 gitu je lah…. Xde seni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la heshe umoo 25 knp mata aii nampak dia kertu late 30 ja..kuat smoking ka? Xpakai sunscreen la tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani: Serius la heshe umoo 25  knp m ...
tua sebelum waktu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Org pn tknak ko jd next ella
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:13 PM | Show all posts
Pelisss.. bila masa pulak sesape samakan dia dengan Ella rasa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hang bukan ella 2.0. Hang elliott.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak layak dik...jadi bayang - bayang pun tetap tak layak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:58 AM | Show all posts
nk jd ella, nyanyi live kene sedap wlpn dah nk masuk warga emas. Ni nyanyi pon kelaut di waktu prime mcm mane nk jd ella
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:00 AM | Show all posts
masalahnya sape yang samakan dia dengan ella tu???

celah mana ella nya kalau rhoper gittew dikk... ella tu lembut.. engkau pulak macam pengkid tak jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 15-8-2022 07:21 PM
semalam baca akim ngan search..arini ara ngan ella..esok naim daniel ngan faizal tahir pulak ke?

se ...

Nabila razali dengan ning bezura
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cam jantan gaya dia ni...amik gambo tu sampai mengangkamg hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Merepek2 jer zaman skang.. Kalau mwnjerit2 nada tinggi terus di katanya nyanyi power..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
My cousin kata suara dia sedap. Rasa nak pengsan I dengar .. .SBB not to my ears.. I pikir how dia jadi penyanyi yg ada peminat . .asal program mana...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 16-8-2022 02:45 AM
Nabila razali dengan ning bezura

Jgn dik...kita ada meruwah dik..
Hahaha ????
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lambetttt lg ko nk jd ella mat …
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke gelar dia ratu rock masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:58 AM | Show all posts
Ko sapa nak dibandingkan dengan Ella ha perempuan berwajah Achey?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 08:54 PM GMT+8 , Processed in 0.124617 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list