CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5208|Reply: 104

[Tempatan] JIZZZ... KLONG! KLONG! Iklan Jawatan Kosong... [UPDATED: 12-AUG-22]

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 03:29 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ipes2 at 14-8-2022 07:15 PM

Dibawah adalah message yang Chief Moderator kita, AceGay, minta kerjasama sesapa yg berminat.



[AceHand SPECTaceLAR]

Berikot adalah senarai board yang memerlukang Moderator... Sesapa yang berminat boleh lar apelai... Tempoh percubaang dan gaji RM 1 setahong...

Aduan & Cadangan
@Syd | @carisupport


Dunia Lelaki
@mziskandar


Ekonomi & Usahawan
@adila39


Fesyen & Tips Penjagaan Diri
@carisupport | @bellaa


Gajet & Telefon Bimbit
@Xim


Gosip Tempatan
@teky | @friedfishsoup | @trexxxxxi


Internet Service & Networking
@aziz79


Isu Semasa
@xpdckelate | @xim


Jawatan Kosong
@bellaa


JualBeli
@Eva_vv_Ellin | @ipes2 | @adila39


Keagamaan, Kerohanian & Kepercayaan
@ibnur | @carisupport


Keibubapaan
@AceHand


Kelab Peminat & Haters Selebriti Tempatan
@kakasotong2


Kereta & Teknikal
@zulka


Kristian, Hindu, Buddha & Lain-Lain
@carisupport


Masalah Peribadi
@adila39


Misteri Paranormal & Sakti
@adila39


Pengajar, Pelajar & Alumni
@trexxxxxi


Permainan Digital
@tari


Sukan Bermotor
@card_reader


Tips, Petua Dan Pantang Larang
@admin6



Hada beriani...? Klik link bawah ni... Isi dan PM kepada @admin6 atau AceGay...


Permohonan Untuk Menjadi Moderator Sukarela Di CARI Forum


Jizzz... Klong! Klong!

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa macik baru tahu ada Permainan Digital kat forum
Nak p apply jadi mod sana boleh?
Family macik gamers semua
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Board mana aku nak calonkheun diri sendiri agaknya?


Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 14-8-2022 09:45 AM
Board mana aku nak calonkheun diri sendiri agaknya?



Kau.masuk board family discussion jrlah
Tak pon makanan dan resipi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 14-8-2022 09:47 AM
Kau.masuk board family discussion jrlah
Tak pon makanan dan resipi

On second tot....level aku ....tunggu acegay keluar aja....

Terlalu lama sangat dia bertahta dlm ni.....nak jadi tok det kewww?

Kahkahkahkahkah

Kalo aku jadi SM...aku lantik ko jadi bendahari cari....

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:56 AM | Show all posts
Edited by Friska at 14-8-2022 10:09 AM



Aduh, saya ndak punya MyKad, tapi MyPR

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-8-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 14-8-2022 09:50 AM
On second tot....level aku ....tunggu acegay keluar aja....

Terlalu lama sangat dia bertahta dlm  ...

Hahahq
Mcmana la.nak.jadi SM manak...
Nick mung slalu kena banned je..
Takpe...boleh.applynjuga..
Kasi.pm.kat aceheng
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Singgit je ke gaji nye esheng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
stinger kalau ko nk jd momod..sesuai kt bod kerohanian..bod ulu banat jer sesuai ngn dia..pergi sana dan jgn kembali lg
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
singgit setahong nak pantau ummah forum bergasak apoooo. bulu pun buleh relai selai2 ginih.

btw, iols dulukan ucapan tahniah kepada sapa2 yg apply dan berjaya merangkul jawatan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 14-8-2022 09:56 AM
Aduh, saya ndak punya MyKad, tapi MyPR

Ko tak yah la nk calonkn diri ko kt sini... Semak je dgn bahasa indon ko nnt.. org nk baca berita malaysia dlm bm je bukan dlm bahasa ko yg org tak faham.
Ko pi je lah kat forum negara ko tu...semak betul la ko ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Isi dan PM kepada @admin6 atau aku ie AceGay...

AceGay?
Oh... happy. OK

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 14-8-2022 09:56 AM
Aduh, saya ndak punya MyKad, tapi MyPR


Mbak dah bagus jadi thread starter

But kalau nak mencuba bidang baru dan memerlukan sokongan poremmer let me know
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 14-8-2022 09:45 AM
Board mana aku nak calonkheun diri sendiri agaknya?



Jadi mod bodgos. Baru bertambah meriah bergasak dengan fans ___ .
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 14-8-2022 09:45 AM
Board mana aku nak calonkheun diri sendiri agaknya?



Aku cadangkan board gosip. Pasti bertambah super duper board gosip. Apply la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Printer boleh apply sbb printer perempuan jadi 99% mesti dapat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 12:33 PM | Show all posts
rugi menjadi mod cari.com ni...tiada bayaran...duit semua dpt kat tauke cina pemakan babi shj...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Fanatics dialukan apply mod bodgos baru depa taw classy ke idak

Dan boleh la mod baru tu rajin2 bg tacang, hehehe boleh la mod baru sentiasa pantau kasi credit kat thread sendu

Satu lagi, kriteria kena tahan maki taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 14-8-2022 12:53 PM

Ini forum Malaysia. Sila guna Bahasa Malaysia.

Semak betul dengan kasus kasis kasas. Serabut tengok.





Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 14-8-2022 12:33 PM
rugi menjadi mod cari.com ni...tiada bayaran...duit semua dpt kat tauke cina pemakan babi shj...

Cikipan pernah jadi mod kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.071591 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list