CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Raline

Wan Sharmila 'singgah' di hati Shuib?

  [Copy link]
Post time 19-8-2022 11:54 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 18-8-2022 11:57 PM
Acikgomen replied at 14-8-2022 11:31 PM
Kemahen chuols speku yach
Meh sini acik nak speku chuols sebagai watitetek mau ke tidakkkkkk: ...

Untung Soeb bakal isteri suka tayang aset.



Mungkin majlis kawen dgn Soeb nanti beliau akan memakai gaun pengantin seperti Hanis Haizi?

  


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 18-8-2022 07:08 PM
Ib pon bkn baik sgt u
Bese2 je typical men
Lol

aah ek. btl jgk. bnyk kpd menunggang????
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-8-2022 11:54 AM
Untung Soeb bakal isteri suka tayang aset.



Taktau la soeb nak kelemasan dgn lemak tetek ka lemak juboq
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 kesian. Lama2 menyampah pula
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-8-2022 11:12 AM
Mesti la mak Soeb sudi terima, cantik orangnya.



Wow kalau soeb putih sure tambah nampak cam korean.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 12:25 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 19-8-2022 12:33 PM
mrsLucky replied at 19-8-2022 09:07 AM
Wow kalau soeb putih sure tambah nampak cam korean.

Sebut pasal muka cam Korean, teringat kisah Pis Midon.

  

Begini kisahnya. Tahun lepas dia jadi tetamu di radio IKIM. Dalam segmen tersebut dia cerita pengalamannya semasa berada di negara Turkiye.

Pis kata orang2 Turkiye teruja lihat orang asing berwajah oriental seperti dia. Sampai ada sorang Datuk Bandar tanya dia dari negara China ke. Pis kata mungkin kerna wajahnya persis orang Korea. Walaupon dia mungkin melawak, tapi masa i dengar tu...ehem...macam...nak muntah. Kalian leh tengok video bawah minit 16:55-17:55.



Soeb kalau nak putih senang je. Ada macam2 produk di jual di pasaran.
  




Sedangkan wanita berkulit gelap seperti di bawah ni boleh putih, apatah lagi Soeb yg berkulit sawo matang itu. Lagilah boleh.

  

Rosma AF pon dah putih. Entah apa yg dia pakai.

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 16-8-2022 12:10 AM
Rumah besar, cantik, dan ada banyak kemudahan, takkan Tok Din dan kuncu2nya nak pindah.

IG bawah a ...

Bak kata jiran ai,besar rumah tu . Kalau kita beli nak makan Maggie pun tak mampu makan cekodok kosong aje la
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 17-8-2022 11:44 AM
Hahah iols baru baca kat thread sebelah td terus ke sini utk pencerahan lebih detail..

Ikut panda ...

Keputusan soeb tpi tak bestnya melibatkan mak dia pulak. Bayangkan kalau betul dia kawin dengan watek ni,maknya kena kecam macam mana .Opkos akan ada netizens yg akan korek pasal watek ni.
Soeb soeb..berani berumah ditepi pantai tapi takut dilambung ombak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-8-2022 04:25 PM
Sebut pasal muka cam Korean, teringat kisah Pis Midon.



Hai kakakung... Omg rosmah dah mcm albino putih ua... Dengan mata nak tertutup... Aduuhai
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 07:53 PM | Show all posts
Eei, makcik ni pun. Kata memahami keadaan anak tapi tingkah laku tu sebaliknya. Sebelum ni pernah ke dia cakap apa2 mengenai arwah?

Kalau jodoh tu tak kemana, doa je lah. Shuib tu mungkin banyak benda lagi nak fikir dan uruskan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
irish_ieka replied at 19-8-2022 12:02 PM
aah ek. btl jgk. bnyk kpd menunggang????

Sejak dr arwah xde lah nmpk cm menunggang sket

Dulu2 xde sgt kot
Maybe nk nmpk cm duda terpaling alim
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 12-8-2022 01:14 AM
Kalau betul Nama yg di sebut ni.. Baru lg la.. Tgk soeb like post2 sheols yg baru je.. Dulu2 xde.. ...

seksis sgt kan chuollss..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:36 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 20-8-2022 01:37 PM
silampumeja replied at 19-8-2022 01:58 PM
Hai kakakung... Omg rosmah dah mcm albino putih ua... Dengan mata nak tertutup... Aduuhai

Hello SiLampumeja. Rinduuu kamu.

Rosma kalau sorang2 tak ketara kulit putih pucatnya, tapi bila ada orang lain, terserlah kejanggalan warna kulitnya.   

  
  


Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 20-8-2022 05:36 PM
Hello SiLampumeja. Rinduuu kamu.

Rosma kalau sorang2 tak ketara kulit putih pucatnya, tapi bila ad ...

Hahahaha rindu kakakkung juga.... Meh hug sikit

Khai n rosma ni satu2nya retis suami isteri yg gigih dr awal sampai skrg degn MLM dan product tmbang kati, jual air liur sampai skrg ... Product seni tak banyak pun.... Tp kaya raya lah katenye skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:53 PM | Show all posts
posting shuib bergambar dengan zara zya kat ig yg latest ni saje nak mengundang kan. mesti dia sunyi orang tak bercakap pasal dia harini
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eslimau replied at 22-8-2022 05:53 PM
posting shuib bergambar dengan zara zya kat ig yg latest ni saje nak mengundang kan. mesti dia sunyi ...

Motip sgt boh lagu jiwang kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eslimau replied at 22-8-2022 05:53 PM
posting shuib bergambar dengan zara zya kat ig yg latest ni saje nak mengundang kan. mesti dia sunyi ...

yg dia saja buat posting mengundang dgn zarazya kenapa eh..attention seeker..padahal dgn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:57 PM | Show all posts
mimi77 replied at 22-8-2022 05:55 PM
Motip sgt boh lagu jiwang kan?

gimmick je ni uolls, zara zya pun ada buat posting balas si shuib tu. confirm ni semua demi nak melariskan bisnes. nyampah!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:58 PM | Show all posts
pocongkiutss replied at 22-8-2022 05:55 PM
yg dia saja buat posting mengundang dgn zarazya kenapa eh..attention seeker..padahal dgn org lain

nak namanya disebut, gituh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 19-8-2022 11:54 AM
Untung Soeb bakal isteri suka tayang aset.



Apa yg cantik nya si wati ni. Boleh tau dr kepala ke hujung kaki semua plastik. Hidung pelesu kalo buang filler tu mcm hidung yassin senario.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.107132 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list