CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 5675|Reply: 95

[Tempatan] Aksi bebas isteri dan suami orang dalam aksi membudayakan bertentangan dengan Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah sesuatu yang berani.Dipuji pejuang sekular dan liberal

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 10-8-2022 06:30 PM



Aksi mesra Emma Maembong dan Shah Jaszle menerima pujian yang tinggi daripada pejuang sekular dan liberal kerana mampu tampil sebagai selebriti tempatan yang terbuka.

Lebih-lebih lagi aksi bebas isteri orang dan suami orang dalam membudayakan aksi yang bertentangan dengan Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah sesuatu yang berani.

Benar kata orang, harta boleh diwarisi, kecantikan boleh diwarisi, hatta kepandaian boleh diwarisi namun jika dalam susur galur ada ahlul bait sekali pun, iman adalah sesuatu perkara yang eksklusif dan tidak boleh diwarisi.

Maka siapa yang harus dipersalahkan dalam hal ini? Mereka adalah artis yang berkelakuan menepati Agenda 2030

Generasi umat Islam yang semakin lemah jati diri dan berdepan ancaman pemikiran, akidah dan rohani ini langsung tiada sesiapa yang cakna hatta dalam Dewan Rakyat sekali pun.

Hanya desakan dalam media sosial mampu mengubah polisi pentadbiran negara pada zaman ini. Maka anda tahu nak kena buat apa selain bagi STAR?

SM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp al maturuddiah digabungkan dgn al syairah bersama2?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:33 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 12:33 PM

Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:



Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak puas duk celah kangkang syed dolah ke?
Bukan ke shahjezel kini nampak berisi busuk kepam ke? Tak mcm zmn tahun 2011 dulu.





Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:46 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Hanya Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah masuk syurga..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 12:46 PM
Hanya Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah masuk syurga..

Aku baru perasan hero hensem tu aruahnya Jins Shamsuddin, kan? Sarimah pula dah berkelubung suci abis sekarang. Damn. Tak sangka dulu pernah berlakon jilat2 gigit2 bukak tali bra bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:50 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

wow hahaha Sarimah ke tu wiii
yang lelaki tu den tak kona
tapi body alahai sekeping tak ado ko hero lain yg lebih merembes
tak sangka dodolu lagi hebat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Mat sentol berlakon guling2 atas salji dgn prlakon kokesen.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 10-8-2022 12:53 PM
WeAiNe replied at 10-8-2022 12:50 PM
wow hahaha Sarimah ke tu wiii
yang lelaki tu den tak kona
tapi body alahai sekeping tak ado ko he ...


Aiol ghasa lelaki tu Jins Shamsuddin. Bukan ka? Malas nak google. Tajuk filem ni Gelora. Btw begini la badan jantan. Lean and fit. Bukan badan ketul2 gym tapi angkat tong gas pon tak larat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:52 PM
Aiol ghasa lelaki tu Jins Shamsuddin. Bukan ka? Malas nak google. Tajuk filem ni Gelora.

Ed osmera?


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:56 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:52 PM
Aiol ghasa lelaki tu Jins Shamsuddin. Bukan ka? Malas nak google. Tajuk filem ni Gelora.  Btw ...

Gelorais a Malaysian drama genre filmreleased in 1970.[1]
The movie Gelora features heavy themes and is only suitable for adults to watch. It is considered less suitable for teenagers and children to watch due to the presence of eye-catching scenes, between Sarimah and Arman Yadi and between P. Ramlee and Isma Rubee. Therefore, this film is rarely shown on television.

ngeh ngeh ngeh rajin lak menggoogle hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-8-2022 12:52 PM
Ed osmera?

Ntah sis.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 10-8-2022 12:56 PM
Gelorais a Malaysian drama genre filmreleased in 1970.[1]The movie Gelora features heavy themes an ...

Ah, Arman Yadi namanya.

Sarimah kalau tengok ni sekarang musti penuh dengan kemaluan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:59 PM | Show all posts

Arman Yadi

dio bersara sebagai Mejar tentera oooo

rajin lak den cari bio dio hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol cuba carik adegan panas dari filim Dr Rushdi tapi dah tak wujud versi uncut di Youtube itu. Dulu hada.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 09:02 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:59 PM
Ah, Arman Yadi namanya.

Sarimah kalau tengok ni sekarang musti penuh dengan kemaluan.

aiyoooo siyes lah den tanjat boto tak sangka kemain daring dioadengan bertuala tu omak aihhhhhhhhh singkat botol lah
tapi zaman dulu tak ada socmed kan
so kecaman itu kurang ke macam mana ye?
mesti ada pengkritik juga yang menulis
dan mana pihak berwajib agama?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 10-8-2022 01:02 PM
aiyoooo siyes lah den tanjat boto tak sangka kemain daring dioadengan bertuala tu omak aihhhhhhhhh ...

Ntah la camna zaman tu. Tak tau PAS masa tu dok sebok aurat halal harom ka idok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:06 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 09:01 PM
Aiol cuba carik adegan panas dari filim Dr Rushdi tapi dah tak wujud versi uncut di Youtube itu. Dul ...

Filem-filem lamadalam youtube tu copy dari Astro kan? Mungkin dah kena copyright strike. Saya cari filem Rahsia, Shukery Hashim berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:09 PM | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 09:06 PM
Filem-filem lamadalam youtube tu copy dari Astro kan? Mungkin dah kena copyright strike. Saya cari ...

ada soft porn juga ke dalam tu?
so tak ada beza dulu dan sekarang

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:37 PM GMT+8 , Processed in 0.092841 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list