CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 63313|Reply: 1380

Jual Yinnai di Shopee, Lopak Tikam Stokis dan Agen! UPDATE Pg22 #440: Jah tak bagi agen bayar online, kena CASH ONLY! Update Pg26 #502: Bayar RIBAN takde RESIT! UPDATE Pg58 #1144: Cetadbird nak saman!

  [Copy link]
Post time 4-8-2022 07:16 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Racurve at 10-8-2022 08:49 AM

Seperti ‘Tikam Belakang’ Stokis Dan Agen, Neelofa Umum HQ Jual Innai NunHa Di Shopee

Sebelum ini, Neelofa telah pasarkan produk inai dan telah meraih pelbagai reaksi daripada penggunanya serta ada juga yang mendakwa bahawa inai tersebut tidak sah untuk dibawa solat.

Terbaharu, Neelofa di Insta story miliknya berkongsi bahawa orang ramai sudah boleh membeli produk tersebut di Shopee Innai NunHa HQ. Isu ini telah meraih perhatian ramai pihak terutama sekali agen dan stokis.

Menerusi satu perkongsian di Facebook, ada yang berasa tidak puas hati apabila Neelofa membuka jualan produk Innai NunHa di Shopee kerana ia akan menganggu jualan agen dan stokis.

Mana tidaknya, bukan mudah untuk agen dan stokis mahu menghabiskan stok yang dipegang mereka jika HQ sudah mula jual produk tersebut. Perkongsian tersebut juga mendapat perhatian netizen dan rata-rata netizen mengatakan tindakan Neelofa seperti ‘menikam belakang’ agen dan juga stokis.

Menjengah ke ruangan komen, para netizen berpendapat bahawa hal ini tidak sepatutnya terjadi kerana akan menjejaskan jualan stokis dan agen yang bertungkus lumus memasarkan produk tersebut.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-8-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 6-8-2022 03:21 PM
TODS replied at 6-8-2022 02:42 PM
Chuolsss....sila ke igs allsedap...byk teh tumpah kat situ...sape rajin leh ss..


wow oh wow. lari tax ka?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:57 PM | Show all posts
Edited by codenamedream at 6-8-2022 09:06 PM

Bayar cash berkepuk2 dan tak dpt resit pun
Gila bau ikan





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 7-8-2022 05:47 PM

iols tak faham mcm mana dorg tak tarik diri dah fishy mcm ni.. yg dpt slot hujung2 boleh bayar online ni stok2 buat coverline masa audit kerrr?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
konon2 nak bg rebate sbb permasalah yinnai. skali msg rebate padam balik. wakakakaka

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2022 04:41 PM | Show all posts








Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2022 04:42 PM | Show all posts






Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 10-8-2022 04:42 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2022 04:42 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:16 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:17 PM | Show all posts
Edited by Racurve at 4-8-2022 11:20 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh dh kt fb tp ade pentaksub dia siap ok kan jer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 4-8-2022 07:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berapa kali kena pun tetap benak. So, padanlah muka. Bancuh jelah inai tu buat minum setiap malam jumaat. Kot2 boleh hilang benak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang modus operandi jah pam begitu
Next produk jadila ejen lg
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah muka dekkkkk ko bangang sangat jadi ejen bungkos kaki belit dari zaman tudong ke murtabak ke kucate ke planner spendermen ke lain2 semua jualan dia haukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat shoppee pon x laku kot..sapa nk pakai innai hauk yg overprice
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Percaya rezeki itu dtg dari Allah - jahinai
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dah terkena dulu dengan susu pisang?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:27 PM | Show all posts

moga angent2 jampamteknai lepas ni rajin2 la makan kismis minda... dan terbuka hijab memasing..

#beghoktersenyumsinisssss


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pahtu yg ejen beli byk² tu nk buat gapo
Cat rumah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.101414 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list