CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 31093|Reply: 341

[Jenayah] 7 video lucah mirip vokalis kumpulan tempatan terkenal masih jadi tanda tanya

  [Copy link]
Post time 4-8-2022 09:25 AM | Show all posts |Read mode
Edited by JoyahMengayah at 4-8-2022 01:52 PM

Nampaknya isu seperti ini sentiasa terpalit dengan nama-nama terkenal tanah air. Terbaru, kecoh dekat Twitter sekarang ni selepas viral gambar dan video lucah yang dikatakan mirip dengan seorang penyanyi kumpulan tempatan.

Berdasarkan perkongsian itu, mereka mendakwa ada 7 video lucah yang dirakam sendiri oleh penyanyi berkenaan.

Penyanyi lelaki yang sudahpun berumah tangga itu turut didakwa melakukan hubungan seks bersama seorang wanita yang turut aktid dalam industri hiburan.

Setakat ini belum ada mana-mana pihak yang tampil menjawab dakwaan ini dan kita masih menantikan penjelasan lanjut.

https://ohmedia.my/ohartis/7-video-lucah-mirip-penyanyi-kumpulan-tempatan-terkenal-didakwa-tersebar/







Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-8-2022 11:27 AM | Show all posts
Aku rasa dia curang (kalau betul lah) sebab intimidated la ngan mn. Mcm dalam drama fazura ngan Aaron aziz, wife kaya jadi breadwinner while laki jadi bewak so bila kantoi curang tu, Aaron ckp dia cari makan luar sebab nak boost ego dia as a man. Lelaki ni Fitrah dia as provider in family. So kalau perempuan dah buat semua, dia nak buat apa? Untuk isi masa terluang diorang pasang scandal lah. So in conclusion sebab tu kita kena cari pasangan yang sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
????️☔????️☔????️☔????️☔????️
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapakah kumpulan terkenal?
Hujan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
shysari replied at 4-8-2022 09:34 AM
????️☔????️☔????️☔????️☔????️

subtle
I like
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:47 AM | Show all posts
shysari replied at 4-8-2022 09:34 AM
????️☔????️☔????️☔????️☔????️


Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:47 AM | Show all posts
can I be the first to say? Jaga aib org.

kah! kah! kah!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
shysari replied at 4-8-2022 09:34 AM
????️☔????️☔????️☔????️☔????️

Komen nue win hands down
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-8-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:11 AM | Show all posts

so noh hujan ada video lucah ye?

sesungguhnya dia juga manusia biasa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 4-8-2022 10:11 AM
so noh hujan ada video lucah ye?

sesungguhnya dia juga manusia biasa





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:21 AM | Show all posts
Akak tak percaya kerana bininya sangat tarpuji
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni yang suami Mizz Nina tu ke? Tak berapa kenal local bands ni tapi macam rasa nama suami dia kan tu. Memang tak pernah cam or ingat rupa suami dia tapi kenallah Mizz Nina punya muka.


Tweet yang offered suruh mintak videos kat followers tu........ pahala apa yang dapat sharing aib orang (lainlah viewed by accident) esp dalam bentuk visual.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
apa perlu nak tengok private part orang dulu dewa sayu pun kecoh la org link. tengok sendiri punya pun tak cukup ke hadoii
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat sini dah ada yg tgk ke?

Iols tgk je la reaksi retis tu nanti..
Poyo yg amat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 4-8-2022 10:29 AM
Kat sini dah ada yg tgk ke?

Iols tgk je la reaksi retis tu nanti..

kalau i ada org bagi link pun tak kuasa i nak bukak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-8-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
BBNU sume tak paham ape yang dikecohkan.  Ramei je laki orang curangz so whut..  Deme tak tau bapak Nina tu ponah jadi melayu terkaye jaman 80an dulu.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 4-8-2022 10:30 AM
kalau i ada org bagi link pun tak kuasa i nak bukak

Same.



Dulu UAI punya video tu bertahun2 kat sini orang sebut tapi tak kuasa nak cari. Tup2 si ipan gi pasted still pics from video tu dalam thread mana entah 2-3 tahun lepas. Now it became an image I cannot erase ewww bila orang sebut UAI.
Masa tu threads belum ada thumb pics kat previews yet so kita klik thread taktau ada pics apa dalam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 10:31 AM
BBNU sume tak paham ape yang dikecohkan.  Ramei je laki orang curangz so whut..  Deme tak tau bapak  ...

Ntah2 dorang pun x kenal Noh Hujan. Yg penting boleh jd terpaling pantas memviralkan. Masalahnya yg diviralkan video lucah pula tu. Btw twitter ni mmg x kan block ke video2 lucah ni unlike tik tok dan instagram ke...donald trump bole pula ko suspend akaun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-8-2022 10:37 AM
Ntah2 dorang pun x kenal Noh Hujan. Yg penting boleh jd terpaling pantas memviralkan. Masalahnya y ...

Kalo dapat kawen anak orka pree baek la dok diam2 jadi menantu elok yang pangai semenggah.  Patot sujud sukkorr tiap2 hari tak payah cari makan macam onglain.  Sume dah tersedia, rete bini tu sampe kiamat takkan abih..  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 10:31 AM
BBNU sume tak paham ape yang dikecohkan.  Ramei je laki orang curangz so whut..  Deme tak tau bapak  ...


apo nak heran sis. Datuk (or moyang. sorry i lupa) kpd biological father arwah benji pernah jadi orang PALING disegani, siap nama diabadikan kat Jalan kat GH sana.. melayu pertama yg dpt medical doktor.. kebanggaan melayu… even bapak kpd berahim tu pon org disegani elite ado-ado jugak… tapi tengok je la berahim dah buat apa. ramai speku anak edisi calculator, sampai ke sudah tak ngaku arwah benji tu anak dia.

takat azman who? i pun tak kenal u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 08:42 PM GMT+8 , Processed in 4.156474 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list