CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1679|Reply: 16

Roslan Shah Buat 'Lap Dance' Atas Riba Siapa Tu?

[Copy link]
Post time 3-8-2022 09:47 PM | Show all posts |Read mode
Terharu Roslan Shah atau lebih mesra disapa Cik Lan apabila menerima pemberian daripada usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida.




Kredit foto: IG



"Cik Lan selalu buat show anjuran Terlajak Laris tidak kira mengira dan Cik Lan promote Kopi Mantol serta Tudung tidak kira di mana saja.

"Cik Lan usaha untuk promote dengan ikhlas," tulisnya pada hantaran di Instagram bersama video memaparkan hadiah berkenaan.


Roslan juga memberi bayang banyak projek bersama usahawan berkenaan bakal menyusul selepas ini.






Kredit foto: IG






Bagaimanapun, penulis lebih tertarik dengan video lain yang dimuat naik dalam hantaran sama.


Dalam video itu, kelihatan suasana meriah ketika persembahan nyanyian dipercayai semasa program team building syarikat usahawan berkenaan.


Namun, tindakan mencolok mata Roslan membuat lap dance di atas riba seorang wanita membuat netizen tidak senang.




Kredit foto: IG




Walaupun cuba ditegah Shahida yang terkejut dengan perbuatannya itu, Roslan dilihat tidak mengenndahkannya.


Lebih menjengkelkan apabila Aliff terlompat-lompat seolah-olah teruja dengan perlakuan kurang senonoh itu.

"Rasa macam kurang sesuai persembahan Cik Lan sebab ada kanak-kanak dan beri contoh yang tak baik. Ini dikira termasuk dalam 'soft porn' Cik Lan," komen netizen yang berharap agar Roslan lebih berhati-hati kelak.





Kredit video: IG



Terhibur betul ya semua orang dalam video berkenaan melihat Cik Lan buat lap dance. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti tiba-tiba pitam tak kembali... Suara bercakap pun dah macam umur 70 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak show? Siapa ambik dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa lap dance atas riba wanita? Ingat atas riba lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
aku xpaham dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 03:10 AM | Show all posts
tak paham apa yang lap dance nya?

aduiii bawak2 banyak beribadah la cik lan...
perempuan tu pun tak stim kat peponen kertu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:43 AM | Show all posts
kemain menggeletis alep sokri tgk roslan tu. menggeletis dah serupa ulat nangka bak kata ume cikin
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:46 AM | Show all posts
darah tinggi dah elok?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 09:09 AM | Show all posts
chilly replied at 3-8-2022 10:59 PM
Banyak show? Siapa ambik dia ni?



dia ni byk jd MC utk event company2 besar. iols pnh attend event dia jd MC. not bad dia jd MC. pandai attract jemputan utk participate
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:29 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-8-2022 03:10 AM
tak paham apa yang lap dance nya?

aduiii bawak2 banyak beribadah la cik lan...

yg menulis tu salah tulis kot, bukan lap dance lah pttnya..
sbb cik lan sekadar duduk jer atas lap ppuan ittew.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kang pitam lagi kang baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:02 AM | Show all posts
LOL.. tak takut ya blackout masa tgh golek-golek atas lap tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:25 AM | Show all posts
tok alip pun mcm suka je sotong sama sotong menari kan....telompat2 mcm terencat
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:36 AM | Show all posts
Yg ppuan tu pun ok je bagi respon..
Siap pegang2 lagi bahu si Pok Lan
So apa yg nak dicercakan
Kalau aku kat tempat ppuan tu, aku tolakkan aje si Pok Lan tu
Baru ada akai....pitam rebah terusssssss
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:38 AM | Show all posts
apa citer tunang muda cik lancut ni??da putus tunang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:51 AM | Show all posts
adoi haiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli lahai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:26 AM GMT+8 , Processed in 0.089988 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list