CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2238|Reply: 17

'Dia Mudah Jatuh Cinta Tapi Tak Pandai Jaga Hubungan' - Bekas Suami JLo

[Copy link]
Post time 2-8-2022 08:21 PM | Show all posts |Read mode
Ojani Noa, suami pertama Jennifer Lopez, memberikan tanggapannya berkaitan pernikahan bekas isterinya dengan Ben Affleck.


Menurutnya, pernikahan bekas isterinya itu akan berakhir dengan perceraian seperti yang terjadi sebelumnya.




JLo dan Ben Affleck (suami keempat)




“Aku terus mendoakan yang terbaik untuk Jennifer Lopez dan Ben Affleck. Namun, aku benar-benar tidak yakin jika pernikahan mereka akan bertahan lama,” kata Ojani Ona kepada Daily Mail.


Ojani Noa menambah bahawa bekas isterinya itu memang mudah jatuh cinta. Namun, ia menilai bahawa Jennifer Lopez tidak pandai dalam mempertahankan hubungan.


“Jennifer Lopez suka jatuh cinta dan dia sudah bertunangan selama enam kali. Ben Affleck adalah suaminya yang keempat,” kata Ojani.


“Aku masih ingat saat aku menjadi suami pertamanya. Saat berbaring di tempat tidur setelah pernikahan dia berkata kalau aku adalah cinta pertamanya dan akan terus bersama selamanya,” sambungnya.




JLo dan suami pertama (Ojani Noa)




Sejak itu, Ojani Noa menyebut bahawa Jennifer Lopez hanya pandai berkata manis.


Dipetik dari Wolipop, Ojani Noa dan Jennifer Lopez berkahwin hanya setahun sahaja antara 1997 hingga 1998.


Pasangan ini kali pertama bertemu ketika Ojani Noa masih bekerja sebagai pencuci pinggan di sebuah restoran di Miami, Amerika Syarikat, sebelum Jennifer Lopez debut sebagai pelakon.




JLo dan suami kedua (Cris Judd)


JLo dan suami ketiga (Marc Anthony)






Setelah rasmi bercerai daripada Ojani Noa, Jennifer Lopez berkahwin dengan Cris Judd pada 2001 dan berakhir pada 2003. Setahun setelahnya, menyanyikan pelakon yang berkahwin dengan Marc Anthony lalu bertunang dengan Ben Affleck. Jennifer Lopez dan Ben Affleck rasmi berkahwin pada Minggu (17/7) di Little White Wedding Chapel, Las Vegas, Amerika Syarikat.




Sumber: Murai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-8-2022 09:57 PM | Show all posts
dia jenis tak boleh tak ada jantan dlm hidup kot.ada je org mcm ni.rasenya belum  cukup napas baca  dia putus tunang Arod alih2 dgn ben pulak.samalah dengan 2nd hubby dia cris judd tu.rebound lps  p diddy.pegi kawen pulak dgn cris.mmg la tak lama....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mgkin acik jlo sejenis suka pakai gaun pengantin kut.. kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:56 AM | Show all posts
JLO nk sentiasa ada laki disisi supaya x lupa jg body meletops..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tukar laki mcm baju .berbaloike pastu nak jaga hati jantan. Ujung2 jual kerepek
Si ben amik kesempatan jah kt jelo..cherish while its last.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry komen ku yg kecelaruan..just want to say somtin
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:14 AM | Show all posts
protege elizebeth taylor ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:44 AM | Show all posts
Jlo nak pecah rekod mendiang Elizabeth Taylor
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kawen or not mcm sama je. maybe la boleh buat prenup bagai tp dah mcm bisnes deal kawin kat hollywood ni. masing2 berharta tak terikat dgn apa2 masalah kewangan pun kalau nk kawin cerai. bercinta kawin kalau dah bosan or bergaduh cerai je la. gitula perkahwinan si kaya dgn si kaya. ramai juga wanita malaysia ni terpaksa stuck dlm perkahwinan sbb tiada duit yg cukup nk hire lawyer atau nk mintak cerai. eh tetiba plak kesitu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:18 AM | Show all posts
jenis cepat bosan
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik la cik jlo ni kaya, nk kahwin nk cerai takde effect untuk sheollss.

Iolss takde la rase perkahwinan sheollllss dan ben ni longlast. Kesian je kt dua anak sheolss tu, sibuk tukar step siblings je
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Having fun while it lasts la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
X ada masalah pon nk cerai later . Sbb orgnya cantik n kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:46 AM | Show all posts
bru lepas tgk video klip lagu jlo jenny from the block.. MV tu masa jlo dgn ben tgh hangat bercinta.. ada ben dlm mv tu.. Last2 kawen juga mereka after beberapa tahun smbung cinta lama.. tunggu dan lihat jela berapa lama
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 12:54 PM | Show all posts
Ojani ni pun...kalau masa tu takat pencuci pingan mmg tak lama la jodoh...expected. Rasanye ben affleck pun bukan jenis hubs yg committed ..jd BF je elok...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:37 PM | Show all posts
jlo memang hebat
suami miss universe
pun kecundang di tangannya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-8-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sian la kat anak dia kalo cerai lagi. mau konpius asik tukar2 dedi..kali ni tambah pulak dgn ank ben turut sama konpius
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada baca komen kat Facebook, Ben kahwin dgn JLo senang tak tersilap panggil sbb ex wife pun nama Jennifer (Garner)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:16 AM GMT+8 , Processed in 0.089382 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list