CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 69261|Reply: 332

Individu Dakwa Ada Bukti Perbualan Noh Hujan Curang Dengan Mizz Nina?

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 03:29 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh baru-baru ini apabila ada pihak yang mendakwa rumah tangga Noh Hujan dan Mizz Nina berantakan.


BACA: Bercuti Pun Sendiri, Jarang Nampak Bersama-Rumah Tangga Noh Dan Mizz Nina Didakwa Berantakan?


Foto: IG





Selepas itu muncul pula video mendakwa wartawan 'koyak' semasa menemuramah penyanyi itu.





Hangat di Twitter apabila bukan sahaja video tersebut menjadi perhatian, malah ada satu pengguna Twitter yang mendakwa mempunyai bukti perbualan Noh curang dengan isterinya.


Namun katanya paparan skrin perbualan tersebut sudah hilang.








Tak lama selepas menulis tweet tersebut, pengguna tersebut bertindak memadamnya.


Di runagan komen, ramai yang kurang percaya dengan dakwaan kononnya Noh menggatal dengan wanita lain memandangkan bukti tersebut sudah hilang.


Namun ada juga yang mempercayai dakwaan tersebut memandangkan jawapan Noh yang dilihat meragukan.


Add Image Caption Here





Apa pun tiada pengesahan dan sejauh mana kebenaran dakwaan tersebut.


Teringat pula pepatah, tak ada angin masakan pokok bergoyang tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiba tiba reset phone. Haih… ni bukan zaman awal 2010 hp asyik kang. Entah, susah la nak percaya both
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Noh ni xrs agk kurang hajor ke org dok interbiu die n die lak seebok nk hembus asap vape??
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:40 PM | Show all posts
Suka ker tengok orang cerai berai? Pandai lah Miss Nina tu judge laki sendiri. Bukan baru setahun dua hidup bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:47 PM | Show all posts
nmpak mcm defensive x memasal kan dia... i think something is goin on ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo mencurang sekali pon bukannya miznina rugi apa2. Harta, nama, ilmu & anak semua dah ada.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 15-7-2022 03:31 PM
Tiba tiba reset phone. Haih… ni bukan zaman awal 2010 hp asyik kang. Entah, susah la nak percaya bo ...

Iols perasan gambar2 kat whatsapp yg orang send pastu kita lambat open or save mmg auto delete la.
Sbb selalu jd camtu kat iols bila klik nk open dah tak boleh katanya dah hilang kalau nak balik kena minta orang send balik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka cara dia ...duk hempus asap. Respon tu molek la skit. Tahpapa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kalu btol curang (kalu la), n miznina sebenarnya makan hati, elokla cerai je..kang jadi apa2 kat miznina, noh yg untung dapat rete..kalu pompuan dpt laki kaya, nak bertahan mcm PS tu i faham la…tapi kalu pompuan yg kaya pastu nak bertahan makan hati dgn laki xde pape ni, hmmmm kan je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:56 PM | Show all posts
tiber reset phone pulak. Alangkan dengan SS yg tak disave tu pun boleh nak kata dia mencurang kah? Nak tengok hapeee kalau SS takde.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah la iols rasa nina deserve better tpi x taw la kalo noh ade side baik dia yg nina bolh terima

Moga baik2 aja
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 15-7-2022 03:49 PM
Iols perasan gambar2 kat whatsapp yg orang send pastu kita lambat open or save mmg auto delete la. ...

Tapi iols rasa mesti image tu baru dapat kan n dah dibaca? Kalau tak, takkan la dia boleh claim Noh cheating…. Tak tahu la orang lain, tapi kalau iols benda juicy camni laju iols save. Ni bagi alasan tak backup phone la masa reset. Or if betul tak sempat save sebab slow nak save, cakap je terdelete ke apa rather than tak backup masa reset phone…

Kalau betul Noh cheat, takpe la. Tapi kalau budak twitterjaya ni create story, habis la budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:09 PM | Show all posts
somehow aiols rasa benda ni betuilll kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:10 PM | Show all posts
senang citer.. klau xde angin xkn pokok bergoyang kn..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:11 PM | Show all posts
Apesal banyak sangat kes retis mencurang nih aritu shuk, lepas tu sol..ni noh pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu MN pernah cakap dia suka Noh antara nye sbb dia tak smoke. Ni skrg apahal beria2 dia vaping?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2022 04:13 PM | Show all posts
noh ni klu btol dia curang dia yg rugi.. tp tu laa tukang twit nak kena hembus ngan vape ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasenye kalau mis nina sendiri pon tk merempan elok la org laen pon takyah tanye lebih....aku tk kesian kt jantan tu  sebab dia dari dulu poyo....cume kesian kt mis nina sebab dia nampak baik org nye...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat budak tiktok or twitter etc boleh lawan mizz nina yg perfect tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizz Nina got nothing to lose pun . Noh ni tak padan kurang ajar kepam summore
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.093481 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list