CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 39428|Reply: 281

Artis Bersekedudukan Ketika Holiday, Pelakon Popular Dikatakan Sudah Bernikah

  [Copy link]
Post time 7-7-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sejak awal tahun lalu, tular satu berita mengenai pasangan artis popular yang didakwa bersekedudukan ketika bercuti ke luar negara.

Malah, ketika kedua-dua selebriti ini menikmati percutian mereka, pelbagai spekulasi timbul dalam kalangan warganet termasuklah dakwaan kononnya mereka telahpun berkahwin.

Memetik laporan gosip yang disiarkan oleh Boom, berdasarkan sumber yang dipercayai mengakui pasangan pelakon berkenaan telah menggunakan khidmat katering syarikat miliknya untuk majlis yang diadakan secara tertutup dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga terdekat sahaja.

Tambahnya lagi, pengantin juga turut diraikan dalam satu majlis makan tengah hari secara kecil-kecilan sahaja.

Justeru itu, desas desus yang mengatakan percutian kedua-dua pasangan ini ke Eropah sekitar Januari lalu adalah bagi menikmati bulan madu mereka sebagai pasangan suami isteri yang sah.

Sumber: Xtra.com.my

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah okg ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:51 AM | Show all posts
satgi stress ler pulakkk...
terus keluar berita minah nih sakit mental...
hahahahaha...

poyooo sgt nak berahsia bagai...
popular sgt ker???
cantek sgt ker???
kaya raya sgt ker???
wow sgt ker??
anak raja sgt ker??
anak sultan ker???
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Janna nick ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:52 AM | Show all posts
tak tau sapa....
anyway... selamat pengantin baruuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kawin patut warwarkn
Kut jatuh pitenohhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:52 AM | Show all posts
Janna nick kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 fb speku si polan ni. Sahih ke? Xthu pulak dia ada abang

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 08:56 AM | Show all posts
kalau dr bacaan pernah ada gossip depe p holiday dok sekali.. eh sapa je p holiday amik 2 bilik.. kalau dh namanya artis kekasih2 bagai hahahahaha so vote for janna sbb pernah ada gossip awal tahu haritu ngeh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:56 AM | Show all posts
nurul jannah le tuee
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wuuu kalu betul mek janna. Maka betullah spekuan forumers selama ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:01 AM | Show all posts
JN la tu kan pernah bertebaran sijil nikah sheols dekat thailand itewwww
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
JN la tu,kan pernah bertebaran keratan surat perakuan nikah kat siam dulu,tapi nafikan. Terus terang jela kalau ye dah kawin,tak ada sapa pon lah nak rengsa awak tu dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ambik laki org pn yg gigih sgt nk nikah sampai siam.. benda baik pn nk sorok2
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dok nafikan camtu x jatuh talak ka? Ke sebab JN yg nafikan. Bukan dini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi nape sheolss kawen kat siam? Sheolss bukan kawen dengan laki someone pun. Due2 bujang kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 09:07 AM | Show all posts
elok la dah bernikah

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Gosip dulu dah menikoh masa lockdiwn tu..sekarang gosip bulan januari pulok  perkara simple je, kalau dah nikah harus diwarwarkan supaya tak terpitenoh

@Normabaru
@Acikgomen - gi haji ke, lama tak muncul
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:12 AM | Show all posts
ternyata info gosip di porem cari tidak pernah mengecewakan flip hair sajo acik acik forum yang dah lama membawang pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:12 AM | Show all posts
janna nick

semlm aku tengok kat ig iesyatoh cakap "congratulation mr & mrs...sambil tagged nama si jana dan deni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 10:12 PM GMT+8 , Processed in 0.195645 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list