CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Bekas Isteri SM Faisal Tak Malu Digelar Banduan

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 01:10 PM
Kaka simpati dgn Emilia..

Dia ni mangsa sexual abuse..

Sis norm ttg sexually abused tu dapat tau drpd org terdekat ke?
I teringin nak baca tulisan EH ni Tapi tak tau kat mana
X silap mmg dia tulis ttg apa yg berlaku kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 01:58 PM | Show all posts
Akak kenal SM faizal ni... dia baik orangnya, banyak membantu orang susah....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh besar ye  F1, F2, F3 dh jd anak2 bujang
Dh
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 2-7-2022 04:16 PM
anakmak replied at 2-7-2022 03:55 PM
Sis norm ttg sexually abused tu dapat tau drpd org terdekat ke?
I teringin nak baca tulisan EH ni  ...


EH tu sapo..ooo emilia

Haah dpt info solid molid tp xleh disclose sini sebab pagar xtinggi..mamposss laaa klu kaka tunjuk bukti nnt kaka pulak kena kecam dgn si sex maniac tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 2-7-2022 03:53 PM
Kat thread kenamaan sana
ramai je yg mengata dia kak normah
kata dia kuat drama

Haaa tau..mmg la nmpk mcm Emilia ni yg xbetul

Tp klu dh siap kena mental tortured sexual abused bertahun2 ko pon agaknya ting tong mcm dia

Kaka sgt simpati dgn sume wanite2 yg di dera mentally physically oleh spouse masing2

Broken weh..beyond repair daaa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar tarikh lawatan kena jailed.. jantan2 yg lepas tangan tak kasi nafkah eloklak tak kena apa yek.

Anyway congrats Emilia..bagi statement padu camni, I'm sure Faisal ada takut sikit. She passed her jailed sentence, now the world is hers..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 02:47 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 2-7-2022 01:53 PM
Kat thread kenamaan sana
ramai je yg mengata dia kak normah
kata dia kuat drama

pempuan2 bodo ja duk menyokong laki gila sex macam tu..
hairan mahkamah xleh ambil tindakan ker kes 'video lucah' laki ni..klu tk silap ariel peter pan penyanyi indon
yg kena penjara sbb rakam video macam ni jugakkan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nazsh replied at 2-7-2022 02:47 PM
pempuan2 bodo ja duk menyokong laki gila sex macam tu..
hairan mahkamah xleh ambil tindakan ker ke ...

Sama gak la dgn pramugara terlampau. Siap kena jel. Vvip ni kebal sungguh. Dulu kan notelo siap gi bukit aman bergambar dgn igp.




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 2-7-2022 02:13 PM
Tukar tarikh lawatan kena jailed.. jantan2 yg lepas tangan tak kasi nafkah eloklak tak kena apa yek. ...

Makinlah org pandang serong dgn mahkamah shariah.


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia..semoga jumpa jodoh yg baik lps ni..kalo ada yg kutuk aku tak tau nak cakap apa la..dia ni hadap perangai ex laki hansuang sikit punya lama smp water bag pon pernah pecah..kesian sgt jiwa raga..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 03:33 PM | Show all posts
guesswho09 replied at 2-7-2022 01:53 PM
Kat thread kenamaan sana
ramai je yg mengata dia kak normah
kata dia kuat drama

iols pun teringin nak masuk bod sana, mesti banyak juicy stories...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Such a strong woman..tggu la nanti anak2 lelaki dh besar...semoga Allah melindungi EH
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 02:10 PM
Haaa tau..mmg la nmpk mcm Emilia ni yg xbetul

Tp klu dh siap kena mental tortured sexual abused b ...

Describe sikit penderaan seksual macamana yg dia kena dengan ex laki dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 04:56 PM | Show all posts
Moga melingkuplah notelo
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah banglong, ikutkan hati sangat biar bekas kena penjara, dah tak boleh kontrol media lagi... kita tunggu je lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:04 PM | Show all posts
anakmak replied at 2-7-2022 05:55 AM
Sis norm ttg sexually abused tu dapat tau drpd org terdekat ke?
I teringin nak baca tulisan EH ni  ...

i pernah baca cross examination court full report masa nak cerai, tapi igt lupa yg meol igt laki nya suka sodomi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Seminggu je kannnnn. Bygkan yg kena bertahun tahun tu. Yg tu baru blh puji jiwa cekal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 1-7-2022 09:32 PM
Tak lama lingkuplah naza clan buat naya kt org

Aamiin Allahumma Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 01:10 PM
Kaka simpati dgn Emilia..

Dia ni mangsa sexual abuse..

Setuju sangat dengan Kak Norma
Jadi simpati sangat2 dengan EH dari semenjak  tengok gambar kecederaan yang agak teruk akibat di belasah jantan keparat
Semoga pembalasan azab dari Allah turun kepada si jantan keparat itu serta manusia2 yang bersengkokol dengan si jantan keparat itu menganiaya EH sehingga dia di penjara kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:56 PM | Show all posts
pu3_rania replied at 2-7-2022 09:45 PM
Setuju sangat dengan Kak Norma
Jadi simpati sangat2 dengan EH dari semenjak  tengok gambar keceder ...

dia punya abuse bukan kaleng2 yach siap ada curse siap ada drug usage siap ade syirik ritual iluminati bagai...pastu dh mcm bdsm tp force punya all with evidence and sadly mahkamah syariah xlgsg recognized domestic abuse ni dlm their jurisdiction suh p civil utk claim justice...pala hotak tol hakim2 syariah bodoh otak letak kt jubxq xde langsung empati apetah lagi ihsan terhadap mangsa..patut sula je x pon kasi je org mcm pejal ni..no wonder si ecah xberani nk rapat sgt...maybe dh nmpk sipi2 ape yg jadi kot..

she changed dates bukan xbg jumpa lgsg...

tu kira contempt walhal jantan2 kt luar yg xbyr nafkah beribu2 siap byr nafkah out of appropriate portion tu ko lgsg xpenjarakan..old ruling yg xpraktikal lgsg..sadly claim msia as islamic country..negara islam taik kucengggg!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.108682 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list