CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Bekas Isteri SM Faisal Tak Malu Digelar Banduan

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya ko nak bermusuh dgn ibu kepada anak-anak ko. Nak tunjuk pada anak yg ko contoh bapa yang baik dgn penjarakan mak bdk2 tu sbb tak dpt jumpa anak2. Pendek akal. Nanti ko tgu la..dpt bini baru yg akan kene kan ko ckup2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway Faisal ni suai betina macam amber turd Tu  je ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nazsh replied at 2-7-2022 02:47 PM
pempuan2 bodo ja duk menyokong laki gila sex macam tu..
hairan mahkamah xleh ambil tindakan ker ke ...

Ya, Ariel Peterpan kena penjara dek kerana video lucah dengan Luna Maya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 07:56 PM
dia punya abuse bukan kaleng2 yach siap ada curse siap ada drug usage siap ade syirik ritual ilumi ...

Astaghfirullahalazim
Azab dan kejam nya EH di perlakukan macam tu sekali
Tak hairanlah selama ni perundangan syariah di negara ini di kecam
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kawen atas dasar childhood sweetheart, mmg takkan menjanjikan bahagia selamanya
Bila2 masa je hati bleh berubah
Sbb EH dan pejal ni kan childhood s/heart sejak dr zmn kolej/high school mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:38 PM | Show all posts

Semoga Naza clans melingkup sekor2.aminnn

Edited by Normabaru at 2-7-2022 11:02 PM
makita replied at 2-7-2022 09:59 PM
Bodonya ko nak bermusuh dgn ibu kepada anak-anak ko. Nak tunjuk pada anak yg ko contoh bapa yang bai ...


dia siap dera EH depan ank2 sambil ckp biar anak dia nampak...ayat sebenar kaka lupa tp like mcm look, who in charge here something like that...depan anak2 ingat xtrauma ke bila kena lempang kena pukul sampai fengsan2 depan mak mertua depan bibik segala pernah yach...skeri eh org jantan keparat kaki mabuk ni...siap ckp ayat pelik2 sbb dh mabuk kan..

kena pukul byk2 kali mmg la jadi mental trauma ptsd segala..anak org tu helok ko amik dlu..lawa cantik dr gol disegani..hujung2 siap dipenjara..mak si pejal ni dgn adik beradik pejal ni mmg sume xguna n siyal

elokla naza dh nk melingkop sekor2 sektor dia dah nazak skrg...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-7-2022 07:50 PM
Dah lama tertanya cemana ghuper jail kat malaysia hurmm teruk amat.
Dahla campur je hat kesalahan b ...

dah tu chuolzahh expect penjara malaysia mcm airbnb punya standard??
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 02:10 PM
Haaa tau..mmg la nmpk mcm Emilia ni yg xbetul

Tp klu dh siap kena mental tortured sexual abused b ...

Spill la satu dua. Xyah la tunjuk evidence. Tapi last time baca pasal biru lebam2 tu. Huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 07:56 PM
dia punya abuse bukan kaleng2 yach siap ada curse siap ada drug usage siap ade syirik ritual ilumi ...

Yg rakam tu ade sekali x.. ExBini die mention hari kan.. Tp mcm xkene ape2x ja mamat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 2-7-2022 11:44 PM
Yg rakam tu ade sekali x.. ExBini die mention hari kan.. Tp mcm xkene ape2x ja mamat ni...

Saman dia semua Emilia menang kan..denda jela yg kena pun

Pastu hak jagaan exparte ditolak apetah lagi xingat tp seriously kes ni patut reporter zoom in lg byk Dr kisah Rita royani yang ntah Pape spender pon ko bising pdhl isu nafkah je..hat yang ni triple worst..tp org ramai xtahu..

Hope sgt Emilia speak up louder..for her own peace of mind..biar keturunan Naza clans ni mereput xde org nk dah!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 07:56 PM
dia punya abuse bukan kaleng2 yach siap ada curse siap ada drug usage siap ade syirik ritual ilumi ...

Ex MIL dia takkan tak langsung simpati kat E ni eh?

Dah siap berbukti lagi anak dia jantan tak guna.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 2-7-2022 11:48 PM
Ex MIL dia takkan tak langsung simpati kat E ni eh?

Dah siap berbukti lagi anak dia jantan tak gu ...

Puan Sri tu kalau mak mertua yang baik..idak laaa sampai lagu gini mental ex menantu..siap masuk penjara..siap video sex anak pon bersepah..siap kawen sundals je semua ank dia..xde yg blh pakai..semua kain xcukup..depe ni kaya tahap mmg xblh brain yach...too much rete..imagine ipong pejal je masa kes pukul memukul ni sampai ada 4 @ 6 buah..lg byk phone Dr tangan..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana pegi fb siti kasim?  Cari tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikutkan anak2 pun tak nak jumpa dia
terutamanya yg sulung
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh pon anak orka kn
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 2-7-2022 07:16 PM
Seminggu je kannnnn. Bygkan yg kena bertahun tahun tu. Yg tu baru blh puji jiwa cekal.

Semgu pun dah hazab Tomyam......

Bygkn nk buang air kena share tong dgn kwn satu sel...
Org dah biasa guna toilet mewah, tetiba kena mcm ni, klu tak kuat, mau sewel jadinya.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 2-7-2022 11:29 PM
Semgu pun dah hazab Tomyam......

Bygkn nk buang air kena share tong dgn kwn satu sel...

Buang dlm tong ni maknanya x der air ke? Aku yang dengar ni pon boleh kena anxiety agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga naza lingkup ditelan bumi.. aminnnn!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 08:38 PM
dia siap dera EH depan ank2 sambil ckp biar anak dia nampak...ayat sebenar kaka lupa tp like mcm l ...

Bab naza ni menurun lepas bapak diorg meninggal tu mmg betul pun. Gurun plant tu core business naza sbnrnye,arwah bapak diorg dulu mmg ada heli sendiri ulang alik kl-gurun. Bile turn anak diorg gurun plant tu pandang sepi jah tgk pun tak. Jgn lupe naza gurun tu pernah ada retrenchment besar-besaran kasi alasan ekonomi negara tak mantap like haktuih ang yg tak reti jaga bisnes.tutti fruitti bisnes makanan yg plg senang nk handle pun katup,tapi ilao ilao tu ok maintain jah. Diorg anak-anak ni mmg tak reti berbisnes kot,pdhal dulu arwah bapak diorg dulu keje bisnes jual kereta je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbnrnye aku heran gak hakim dlm kes gini,kan selalunya ada bayaran denda atau penjara,bayar denda nnt tak perlulah masuk penjara tu. Ni aku ingat sbb kes bung mokhtar kawen lagi tanpa izin mahkamah tu,patutnye kene penjara sebulan tapi mahkamah suruh buat rayuan dptlah byr denda je. Hakim syariah tak silap aku pun takleh perempuan jadi hakim,so pada hakim lelaki tu jgn plak nnt anak pompuan ko jadi mangsa mcm EH ni ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.100462 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list