CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 694|Reply: 14

Gaduh Sebab Perniagaan, Remaja Diserang Sampai Berdarah Kepala Guna Kunci Kereta Di Pantai Merdeka

[Copy link]
Post time 21-6-2022 12:04 PM | Show all posts |Read mode
Sungai Petani: Tidak berpuas hati berhubung isu perniagaan, seorang remaja perempuan diserang seorang wanita bersenjatakan kunci kereta dalam kejadian berhampiran gerai mainan di Pantai Merdeka, Kota Kuala Muda, dekat sini .


Kejadian jam 6.22 petang itu menyebabkan mangsa berusia 18 tahun dan tidak bekerja itu cedera di kening kanan dipercayai akibat ditikam kunci kereta.


Ketua Polis Daerah Kuala Muda Asisten Komisioner Zaidy Che Hassan berkata, siasatan mendapati ketika kejadian mangsa berada di gerai kakaknya sebelum diserang suspek.


Foto: Tiktok




"Berlaku pertengkaran dan pergelutan antara mereka berdua sebelum dileraikan orang ramai.


"Susulan itu, mangsa yang mengalami kecederaan di kening akibat terkena kunci kereta membuat laporan polis berhubung kejadian itu," katanya dalam satu kenyataan.


Menurutnya, suspek yang berusia 29 tahun dan bekerja sebagai operator kilang ditahan untuk siasatan lanjut.







"Setakat ini, siasatan awal mendapati punca kejadian dikatakan berlaku kerana suspek tidak berpuas hati dengan keluarga mangsa berhubung perniagaan.


"Bagaimanapun, siasatan lanjut masih dijalankan dan mangsa sudah mendapatkan rawatan di hospital," katanya.







Terdahulu, rakaman video berhubung insiden itu yang memaparkan kejadian dua wanita berkenaan masing-masing berbaju putih dan hitam bergelut sebelum dileraikan seorang lelaki tular di media sosial.


Dalam rakaman itu, kelihatan kening mangsa yang berbaju putih berlumuran darah dipercayai akibat terkena kunci kereta ketika bergelut dengan suspek berbaju hitam.-CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-6-2022 12:08 PM | Show all posts
Ni berniaga product timbang kilo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:17 PM | Show all posts
elok diharamkan jer yg niaga tepi pantai ni..semak betol. Nak berjalan pun susah, lom yg nyanyi sampaikan nak dgr bunyi ombak pun tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:29 PM | Show all posts
Dah bagi niaga pun bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:32 PM | Show all posts
birah apa ni sampai mencederakan orang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:35 PM | Show all posts
cam simbolik good vs evil kan, sorang pakai baju hitam sorang baju putih
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tak, yg org keliling tu tgk je ke sampai sempat kena cucuk dgn kunci kereta tu, mujur tak kena mata, kena mata naya je
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya nak cepat buat content, sampai # pun jadi pandaimerdeka.
Kemudian ada pulak video tiktok yg lain Yang jawab persoalan "tak ada org tolong".

Lucu sungguh dunia media social sekarang ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-6-2022 12:57 PM | Show all posts
oh ni la yg aku bukak tiktok sana sini kecoh pasal pantai merdeka
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:04 PM | Show all posts
Peniaga melayu sama melayu selalu jadi macam ni.  Tak lama dulu pun ada satu kes lebih kurang macam ni dilapurkan pasal sama2 niaga air.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 21-6-2022 01:42 PM
jijahmomon replied at 21-6-2022 12:17 PM
elok diharamkan jer yg niaga tepi pantai ni..semak betol. Nak berjalan pun susah, lom yg nyanyi samp ...


wow!...tingginya nada suara dia...nyanyi....lagu...'Cinta kita di Pantai Merdeka'...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:39 PM | Show all posts
yang paling penting timbalan mb sskjp tersenyum lega pasal news bukan pasal negeri dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 21-6-2022 01:04 PM
Peniaga melayu sama melayu selalu jadi macam ni.  Tak lama dulu pun ada satu kes lebih kurang macam  ...

apabila... meniaga...'me-too product'.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:47 PM | Show all posts
Kalau kita tolong ni, dengan kita jadi mangsa.  Pernah kita orang tolong orang, last kawan kaka tu muka blue black bruised sebab yang gaduh tersalah lak balun.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes dengki ke apa nie?? biasaa dengar kes berebut tempat niaga. xpon kes dengki tengok peniaga tu lagi ramai customer dr diaa. well sometime dengki n mulayuu xdapat dipisahkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic
Sultanah baru
MizzNazaSultanah baru
Views : 13549 Replies : 200
Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?
blastoffMacam mana sampai sekarang dia boleh di
Views : 11742 Replies : 216
My Cockatiels
WhiteyMy Cockatiels
Views : 0 Replies : 0
Gempar bumi :Kajian Saxo Bank kata UK bakal 'turun pangkat' kerana terjerumus dalam pelbagai krisis ,jadi negara membangun semula.Anda terkejut?
YgBenarGempar bumi :Kajian Saxo Bank kata UK ba
Views : 333 Replies : 3
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 26570 Replies : 1301
'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh beri sentuhan seperti ibu' - Shuib
mojarean_X'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh
Views : 3432 Replies : 44
Belia Melayu aktif seks
ultra78Belia Melayu aktif seks
Views : 1357 Replies : 42
BELI NOTHING PROJECT
adila39BELI NOTHING PROJECT
Views : 29227 Replies : 70
GEMPAR: FBI serbu kediaman bekas Presiden US, Donald Trump di Mar-A-Lago
mojarean_XGEMPAR: FBI serbu kediaman bekas Preside
Views : 1205 Replies : 10
Edisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS??
rosasaEdisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS?
Views : 43368 Replies : 324

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:54 AM GMT+8 , Processed in 0.092357 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list