CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 21105|Reply: 508

"Sangat Berbaloi," - Banyak Cabaran Lakonan Fattah Amin Dalam Mat Kilau, Fazura Yakin Suami Dah 'Tak Kayu'

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 05:38 PM | Show all posts |Read mode
Sumber: Tiktok Kaki Sibuk


Baru-baru ini, satu klip temu bual bersama pasangan selebriti Fattah Amin dan Fazura telah dimuatnaik di akaun Tiktok Kaki Sibuk. Menerusi video itu, rata-rata netizen terkejut dengan kemunculan Fattah Amin dalam filem bertajuk Mat Kilau yang akan ditayangkan di pawagam Malaysia tidak lama lagi.


Dalam temu bual tersebut, kenyataan Fazura sedikit sebanyak membuatkan para penonton tidak sabar untuk menonton filem aksi tersebut dengan kemunculan Fattah Amin yang menjadi pujaan hati ramai peminat.





Menurut Fazura, penggambaran tersebut mula dilakukan ketika di awal pernikahan mereka. Oleh kerana ingin menghasilkan filem yang berkualiti, penggambaran tersebut mengambil masa yang begitu lama untuk disiapkan. Filem yang bakal ditayangkan ini juga dikatakan dapat memberi pengajaran buat semua penonton.


Sumber: Google Image




Pada awal penggambaran filem ini, Fazura akui bahawa dia risau dengan keselamatan Fattah kerana perlu berlakon menggunakan banyak elemen air dan penggambaran juga dilakukan ketika waktu malam. Namun sebagai seorang isteri, Fazura menyokong sepenuhnya kerjaya Fattah Amin. Tambah Fazura, dia juga percaya Fattah telah membuktikan  bahawa dia mampu menjadi seorang pelakon yang profesional dan 'tidak kayu'.


Tak sabar rasanya mahu melihat filem yang bakal ditayangkan ini. Semoga filem ini menjadi titik kejayaan Fattah Amin setelah 'berehat' dari dunia perfileman. -CARI


Sumber: Tiktok Kaki Sibuk







Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp lately ni faz ni mcm asyik try hard je nak komen sne ni, nk tnjuk2 rmantik, nk viral.. Sbb meniaga tdung ke kene kekal jd bualan org? Dlu mcm xdala into limelight sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahhh ade lagi thread baru. Tak habis2 lagi si pajurap pelakon tak laku ni nak mencapub.
Filem fattah yg nak tayang, dia pulak yg over cakap macam2, over menempel. Buat lawak bodoh konon romantiklah. Pemuja pun komen sweet cute
Isteri2 pelakon lain ade sibuk mencapub mcm ni tak??
Perasan betul yg pendapat dia pasal lakonan dan filem fattah penting sangat. Kau bukan hebat mana pun berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:15 AM | Show all posts
meluat betul aku dengan Fazura sekarang

dahhh serupa rasa diri dia tu  sempurna sangat dapat jaid isteri fattah

padahal kedua-dua mereka adalah tongong abadi sejak azali
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:16 AM | Show all posts
dengan hidung palsu

cissssssssssssssssssssssssssssssssss


ko tu cuma bernasib baik sahaja

fattah tu artis kayu

ko tu pula belen
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
laki ko sememangnya kayu selama ini...

I can never be further from the truth....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 21-6-2022 01:47 AM
Lahhh ade lagi thread baru. Tak habis2 lagi si pajurap pelakon tak laku ni nak mencapub.
Filem fatt ...

Jenis hanat memang macam ini....takda respect langsung pada the rest of the casts....

Its all about laki kayu dia....laki kayu dia...laki kayu kayan dia...

Kimarkkk betul.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 21-6-2022 05:15 AM
meluat betul aku dengan Fazura sekarang

dahhh serupa rasa diri dia tu  sempurna sangat dapat jaid i ...

She needs a good PR coaching .....which she is very much lacking....

Macam minah pit dah aku tengok dia.....


Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 21-6-2022 01:29 AM
Knp lately ni faz ni mcm asyik try hard je nak komen sne ni, nk tnjuk2 rmantik, nk viral.. Sbb menia ...

Laki kejong kayu...what do you expect?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:30 AM | Show all posts
stingerbumpy replied at 21-6-2022 05:26 AM
She needs a good PR coaching .....which she is very much lacking....

Macam minah pit dah aku teng ...



xperlu nak PR coaching

Aku lebih suka kalau fazura ni pergi mampussss  saja


Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 21-6-2022 05:30 AM
xperlu nak PR coaching

Aku lebih suka kalau fazura ni pergi mampussss  saja


Ranap la peluang ko utk dapat free Coach handbag tahun ini, darinya....

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia sorang aja yg banyak cabaran sebab kayu kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 21-6-2022 05:30 AM
xperlu nak PR coaching

Aku lebih suka kalau fazura ni pergi mampussss  saja

So ko 3 ekor dlm ni pun bile nk mampos dh la hudoh burok perangai masing2
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:02 AM | Show all posts
AcikBuncit replied at 21-6-2022 01:29 AM
Knp lately ni faz ni mcm asyik try hard je nak komen sne ni, nk tnjuk2 rmantik, nk viral.. Sbb menia ...

Huh ko gilooooo?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 21-6-2022 01:29 AM
Knp lately ni faz ni mcm asyik try hard je nak komen sne ni, nk tnjuk2 rmantik, nk viral.. Sbb menia ...

Komen sna sni dimn acik nk tau juga...dia baru je pergi taygn matkilau, reporter tanya dia jwb lh. Tu pun acik gelabah, ingat perut ja buncit otak pun buncit sekali. Dia jual tudung tak da lh buat benda bodoh...dia yang jual tudung acik pula yg gelabah..knp dia tak blh jual tudung pulak, nmpk sgt dengki...dok lh asyik komen, salahkn meniaga tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 21-6-2022 01:29 AM
Knp lately ni faz ni mcm asyik try hard je nak komen sne ni, nk tnjuk2 rmantik, nk viral.. Sbb menia ...

Serious la?? Mana? Mmg dia upload sendiri ke macam mana? Ke dia ajak reporters pg mkn2 and jual cerita dia? Mana?? Tepek sini. Nk tgk your definition of try hard. Yela, iolls ni kdg tunggu story ig dia pun rasa mcm tggu apa je. Tibe you kata dia try hard sana sini. Jgn lupa tepek sini tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai pelakon bagus2 dlm mat kilau...from local dan indon mcm nk tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 21-6-2022 01:47 AM
Lahhh ade lagi thread baru. Tak habis2 lagi si pajurap pelakon tak laku ni nak mencapub.
Filem fatt ...

Mesti lah tanya pendapat dia...dh isteri fattah, takkan nk tanya pendapat kau pulak...kau siapa
Orang yg tak tau malu dan kemaruk laki org..nk tahu juga tulip ni realiti dia mcm na mesti kertu..org muda tak mgkin kot selalunya org tua jaa selalu dok kutuk org lain tua jenis tak sedar diri kan...acik2 yg tgk drama lps tu berangan mcm dia heroin  
TULIP KEMARUK LAKI ORANG BERANGAN NK DPT KOMEN MCM NI

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah di Tanya oleh wartawan maka nya.. dia jawab lah. Wartawan2 yg kejar2 dan cari dia....bukan nya fattzura buat press conferences  kasi makan pree pada wartawan2 sangkak.

Meletop2 macam mercun telinga2 lobenak dengor kaka pajura puji bamtah nya ...gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm penyakit 3 serangkai, kena cari ubat, bahasa dan kata2 melambangkan peribadi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.116543 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list