CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyak masak punya pasai...masuk lokap juai minyak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-6-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nanas lahh tu. pelakon sensasi, umur pertengahan 30an
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitewww fattah amin pun masuk list... yg kena caci pun tahap kesabaran superb, diam tak berbunyi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenah mmg dok kondo belah2x sana...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu sapa lah yg jaga si jebat jayden tu? ayah kena reman, mak berjimba kat phuket, nenek tgh honeymun langkawi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nanas, selayaknya dilokapkan. Org yg main golf pun benci yakmat dgn dia. Manusia tak guna dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai speku The one n only nanas bekas maid sskjp ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanaz?
Ai suka je dan tepuk tangan. Biar jaga sikit mulut dan kelakuan. Konon hero... Dpn sskjp diam tak berkutik.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-6-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-6-2022 09:49 PM
dah tu sapa lah yg jaga si jebat jayden tu? ayah kena reman, mak berjimba kat phuket, nenek tgh hone ...

Haha. Betol tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik sokong Nanas kalau sebab dia protect pakguard tu
Mamat mangsa tu padan muka
Duduk kondo pastu minyak masak kirim kat kawan
Apa yang susah kau turun lah ambil
Yang sibuk kawan nak masuk tu dah kenapa
Jenis nak masuk tapi taknak isi form bagi lesen kan
Esok2 ada penghuni kena bunuh
Guard juga kena culas
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 18-6-2022 09:49 PM
Kalau nanas, selayaknya dilokapkan. Org yg main golf pun benci yakmat dgn dia. Manusia tak guna dia  ...

Kenapaspill the tea please
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting bukan bangtah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadian berlaku 8.30 malam, khamis. Khamis lepas fattah pi gala premiere mat kilau lah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tengok ig nanas ada je update 1day ago.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada reporter bgtau katanya mamu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hamponnnnn. Pasal minyak masak, sampai bercekik2 ugut bunuh bagai
Dah kenapoooo. Dahla minyak masak tu takde kena mengena dgn koooo. Kau sound ajelah mamat yg kurang ajar dgn guard tu. Yg ko sampai bercekik2, tendang bagai, dah kenapooo.
Oh lupa, kau adalah sebijik Nanas yg berperangai tahi anjing, dan jadi siput babi masuk cengkerang bila berdepan dgn keluarga SSKJP Yahudi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-6-2022 10:13 PM | Show all posts
Duduk kat condo sama sama pun pi bertumbuk dan tendang.  
Cubalah setel masalah dengan berbincang, tak boleh ker?

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 tu mmg nenas
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau baca kronologi
mmang layak di puihhhkann dua2 pihak (kecuali pak guard yang menjalankan tugas)
sorang ikut kepala bana
sorang main physical

aku xpaham dengan orang yang duk umah tinggi bersekuriti ni

kalau senang lepas orang masuk jadi issue
orang jalankan tugas gak jadi issue
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 18-6-2022 10:07 PM
Tapi tengok ig nanas ada je update 1day ago.

reman baru kena hari ni sisturr., rajin2 mmbaca deknon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.074913 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list