CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6650|Reply: 51

Apekah makne perbualan ini?

[Copy link]
Post time 21-9-2010 01:33 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by JulietTheOrange at 21-9-2010 14:04

guy : hye kat mane?
girl : ofis....awk kat mane?
guy : kat umah ni.......
girl : awk sihat?
guy : ok jer......awk?
girl : sihat gak..so pe cer?
guy : nk pi beraya tp xtau nk beraya mane? kwn2 sume keje...
girl : tanye sket bleh?
guy : tanye ape?
girl : dulu awk hilang..hilang ke mane?
guy : awk yg hilang ke sy yg hilang?
girl : ntah...awk yg menghilang diri..
guy : ntah sape yg hilang pon taktau la
girl : awk pun tau kan sy dr dlu sygkan awk..
guy : nnt la sy fikirkan..sy skarang tgh serabut kat cni..tgh carik job lg..
girl : sori if sy kusutkan pale awk...


adekah die telah mereject aku?


refer pade thread ni utk citer sebetulnyer : http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=501185&extra=&page=1
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2010 01:48 PM | Show all posts
aku rase dia x reject ko
tp dia malu nak berdepan dgn ko je
yela dari dialog di atas nampaknya dia tngh cari kerje
ko pulak mmg da bekerjaya
mstila dia rasa tercabar
nnt bila dia da bekerjaya poket da kepuk2 xmustahil dia akan datang cari ko
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 02:03 PM | Show all posts
Reply 1# JulietTheOrange

maknanya...adakah ppuan lebey sygkan lelaki x bekerja?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2010 02:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 02:05 PM | Show all posts
tak direjek lagik tu..heols tgh ade masalah kot..heols menghilangkan diri sbb nature sesetengah lelaki utk menyorok dalam gua buatan sendiri bile bermasalah..dia cuma akan keluar bila masalah selesai..mohon gigih berusaha dan jgn giveup k! serta bg masa utk dia selesaikan masalah2 dia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2010 02:06 PM | Show all posts
Post Last Edit by JulietTheOrange at 21-9-2010 14:09

mase knal ngn die, die sedang bekerjaya...
skrg dier tgh keje jgk...tp free lance...bkn keje tetap..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-9-2010 02:18 PM | Show all posts
Reply 6# JulietTheOrange


suke la tgk avatar ko..{:3_83:}kagumm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2010 02:20 PM | Show all posts
Reply  JulietTheOrange


suke la tgk avatar ko..kagumm
IRZeeBuk Post at 21-9-2010 14:18


sdap kan? dptkannye di auntie anne's berhampiran

p palang s : jgn pkir bkn2 eaaaa bile tgk pic tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2010 02:28 PM | Show all posts
Reply 8# JulietTheOrange

taded la aku tak pikir ape2...aku kagum je sbb banyak
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 02:30 PM | Show all posts
sedap plak tgk avvy TT..bergelodak jiwa dan perut ini melihatnyahmy3:
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 02:48 PM | Show all posts
sgt2 hoccay!
baik u jgn terlalu mengharap...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 03:19 PM | Show all posts
die tgh serabut tu,baik jgn tnye lg psal bnda 2 wt smentara. try la jd seorng yg bole wat happy time2 mcm nih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 05:00 PM | Show all posts
Analisis aku mengenai perbualan di atas...

Lelaki itu sedang menghadapi masalah kerana telo dia telah bertukar menjadi telo masin akibat berendam terlalu lama di dalam air laut di Batu Feringgi, P. Pinang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 05:16 PM | Show all posts
mungkin dia perlu masa utk diri dia sendiri
mungkin gak dia cuma nak berkawan saja dan x lebih dari itu
so TT janganlah terlalu mengharap
reject atau x bergantung pada next course of action dari dia
coz klu dia reject dia sure xkan contact TT lagi
so tabahkan hati
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 05:30 PM | Show all posts
TT try la citer ngan dia ader mamat suka kat TT... n mntk pendapat dia nk terima ke tak sbb umo TT pun bukan muda lagi kan. Tgk respon dia camne.
Insya Allah dr situ boleh tau kot dia suke ke tak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2010 08:57 AM | Show all posts
segan ler mau tanyer kat dier..
kang mesti die bajet aku saje je wat citer koh koh koh
tp sbnrnye skang mmg ade org tgh queue..
tp aku xterbukak ati terime org itu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2010 09:40 AM | Show all posts
segan ler mau tanyer kat dier..
kang mesti die bajet aku saje je wat citer koh koh koh
tp sbnrnye  ...
JulietTheOrange Post at 22-9-2010 08:57




aik...nk citer mcm tu segan?
sms sayang2 kat dia x segan plak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 10:39 AM | Show all posts
dia dah ade awek baru
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 10:49 AM | Show all posts
cr je org lain utk disayangi...laki tu belum ready nak commit...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 11:09 AM | Show all posts
oooo... ini perbualan yg tak membawa apa2 pengertian...saja bual2 kosong je...

abaikan...abaikan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 04:37 AM GMT+8 , Processed in 0.074426 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list