CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 64180|Reply: 1233

Fazura Tayang Fattah Amin Beri Hadiah Chanel, Netizen Tuduh Nak Lawan Suami Siapa Terbaik Dengan Neelofa Ke?

  [Copy link]
Post time 13-6-2022 11:08 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini Neelofa dapat kejutan hadiah gelang tangan LV daripada suami.


BACA: "Bukan Kali Pertama Pak Ustaz Buat Kejutan,"- Balik Solat, Suami Belikan Neelofa Rantai Tangan LV


Foto: IG




Kali ini giliran Fazura pula terkejut kerana suami tercinta belikan hadiah berjenama mewah Chanel.


Di Insta Story, Fazura sempat mengucapkan terima kasih buat Fattah.










"Thank you suami. Love you," tulisnya.


Namun tak dapat dipastikan hadiah apa dalam beg tersebut, gelang tangan juga ke?






Di media sosial ramai pula yang membandingkan Fazura dan Neelofa.


Berlawan-lawan nak menujnjuk suami siapa yang paling terbaik ke dakwa mereka.






Baca komen:




















Apa pun untunglah mereka berdua kan. Semoga sentiasa bahagialah, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:33 AM | Show all posts
hahaha terhibur plak aku, fb page kat mana komen2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu tak berlumba bukan artis namanya 2x5 je
So tak payah nak memuja sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:36 AM | Show all posts
netizen fesbuk too butthurt.... asyik2 nak komen laki aku gini laki aku gitu...kau dapat pattah kayu or puriz bebird tu nanti mengemut jugak pepet
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
memasing mggelabah teksss lahh nk suaminbg hadiah apa pulakkk lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:38 AM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 13-6-2022 11:43 AM

untung lah fazura, anniversary nikah dpt suprise, bfdy dpt gift bunga 500 kuntum, hari ibu dpt bunga, mengandung timoh dpt gift, ni dpt chanel pulok..tp sempena hari apa tu? untung lah..niqabis kalah teruk bru dapat rantai LV secoet, dgn dinner chicken chop rm18 kt kedai shoplot
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:41 AM | Show all posts
sib baik faz tak letak brand LV juga
kalau tak aku nak speku dah memang saja nak lawan
dan dapat sponsorship
tapi faz ada kemusykilan di situ
tak nampak kelibat fattah pon
ke faz pon beli sendiri macam acik jahpamtek tu
kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:41 AM | Show all posts
patut fazura unboxing..nk jgk tahu harga berapa boleh lawan rantai LV seciput niqabis tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai toksik nya

Beri hadiah tak tau apa hadiah dlm tu pun

Mengelabah buka thread

Anzalna selalu show off laki bagi hadiah

Kenapa tak nak buat thread sekali
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 13-6-2022 11:41 AM
sib baik faz tak letak brand LV juga
kalau tak aku nak speku dah memang saja nak lawan
dan dapat spo ...

Faz slalu dpt hadiah pun sblum ni

Up ig mcm tu je tapi tak pernah show off apa hadiahnya

Mybe FA beri penghargaan faz ada kat PruBSN smlm

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:50 AM | Show all posts
xde identiti...semua benda nak tiru
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah 1- pajura 1
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:55 AM | Show all posts
ada jugak berbesan dorg berdua ni nnt...hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:58 AM | Show all posts
aku dh agk dh drg msti ckp nk berlawan2 hahaha..
yg ptg laki bini nie di jemput ke bday partayyyyyy.. bollywood.. supriseeeeeeeeeee!!!!!! yg sana xde...huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:59 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-6-2022 11:41 AM
patut fazura unboxing..nk jgk tahu harga berapa boleh lawan rantai LV seciput niqabis tu

rasa mcm tak penah nmpk dia unboxing adiah yg patah bg.. biasa nye tunjuk kotak jek..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama je dua2 orang ni pun. Ni jelah yg boleh ditayang. Nak tunjuk produk seni takde. Inilah definisi retis malaysia skrg, tayang itu ini.
Suami dua orang ni aman2 je.
Dan komen kat facebook tu sama je dgn kat forum ni bila pasal fazura dan lofa. Ade je yg nak membanding2 kan diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm childish btl klu nk berlawan2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BarbiePink at 13-6-2022 12:06 PM
hell0jennie replied at 13-6-2022 11:50 AM
xde identiti...semua benda nak tiru


Komen untuk idola sendiri keh tu?
Celah mana fazzy iols tiru tu jeni oiii
Up hadiah mcm tu pun kata tiru?
Neh bkn first time fazzy dpt n up
Kalau  idola chouls tu paham ler
Panas keh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 12:04 PM | Show all posts
mengada2 pulak si fazura ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 12:04 PM | Show all posts
ramai je retis bagi pasangan hadiah up kat igs...dahtu...jgn laa melaga2. x baik.move on jelah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.097742 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list