CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 67833|Reply: 717

"Nanti abg tnjuk gambar Azra smpai uols muntah tgk"-Azri Iskandar #520

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 03:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 20-6-2022 03:46 PM





Seorang wanita dikenali sebagai F (bukan nama sebenar) mendedahkan pernah diajak untuk bernikah dan telah berjumpa keluarga Azri Iskandar di kampung.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts


Nak guna kete minah tu je, musibat sungguh kau Azri.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0s6ViAjkUAC4wdacaia2GTzmahhCqYSLsM4MDmfsRFECZ7gaTHd9kUcRaY63esg4cl&id=640313212654127

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 10-6-2022 06:25 PM
Dah agak dh msti dia kata xda janji nk kawen...
Dlm whtaps acik F ni tnjuk siap ada emoji love2 lg ...

Mmg jilake si azri ni dh siap berabg syg lebiu bagai..alasan nk tumpang kete je

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:02 AM | Show all posts
Ellie Suryati bimbang Azri Iskandar kena ‘love scam’, cabar Dr Azra munculkan diri jika benar wujud

https://www.mstar.com.my/spotlig ... ri-jika-benar-wujud

sis eli dah mula komen kisah ni... beliau ade dlm ni kah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:53 PM | Show all posts
kelasss berebut semua nak kawin dgn duda hot...
hot ker azri nih...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sujud sokor acik elli. Terbongkar jua akhirnya kisah biawak membuaya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hareudang hareudang hareudang.. panas panas panass..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis buaya + biawakla ni. Bagus la Elli dh let go
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Wangi dah acik elli.. pandai beliau being classy, tak merempan tak meroyan, then the truth is siding her now. Beliau flush out jah azri kalau sudah tak sayang padanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm lidah bercabang rpanya pakcik ni. Adan uke dh terbongkar. Wonder bakal isteri masih onz ke tak dgn pokcik bila dah tau heol pembongak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:10 PM | Show all posts
eh..ramai pulak yg nak berebutkan c duda bewak ni Wake up acik, bukan berharta pun nak direbutkan, silap-silap harta korang yg licin
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pompuan2 ni pun...ape yg ko pandang kat pakcik bewok ni. ensem dulu jaman muda, skrg ni perut pun maju kedepan muka pun lebar dah sikit. bakat lakonan dok kejung lagutu jugak. pakat berebut bekasan org tak brp berguna ni pasaipe???
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:18 PM | Show all posts

Wanita Dakwa Dipermainkan- Dah Dilamar Azri Iskandar Siap Bawa Balik Kampung, Tiba-Tiba Nak Kahwin Orang Lain Pula

Baru sahaja Azri Iskandar umum bakal kahwin dengan Dr Azra Diera, dah muncul pula wanita yang mendakwa dipermainkan oleh aktor ini.


Dikenali sebagai F, wanita ini mendakwa Azri pernah janji nak bernikah dengannya dan dah pun pulang jumpa keluarga Azri di kampung.


F berkata, dia mengenali Azri sejak lima tahun lalu namun berhubung semula dua hari selepas Azri bercerai dengan pelakon Elly Suriaty.




Foto: mStar




"Saya dah kenal dia dalam lima tahun, dah lama lost contact. Tapi apabila dapat tahu dia cerai saya just contact tanya khabar dan tanya kenapa cerai selepas 19 tahun. Hubungan tu jadi rapat balik.


"Dia ajak jumpa selepas dua hari cerai tu. Tapi saya taknak sebab saya tak mahu dikatakan punca keretakan rumah tangga mereka," katanya kepada mStar.


F menambah, “Ketika perjumpaan itu, Azri ada memberitahu niatnya untuk bernikah dengan saya dan membawa saya untuk pulang ke kampung halamannya berjumpa dengan makcik dan ahli keluarga lain."


F mengakui dia terkejut dengan pelawaan tersebut dan menganggap ia terlalu cepat bagi seorang lelaki membuat keputusan untuk berkahwin selepas bercerai.





"Apabila jumpa tu tiba-tiba dia ajak nikah dan jumpa keluarganya kat kampung. Dia cakap nak nikah kat mana, buat kat masjid ke kat rumah. Saya pun tak habis fikir lagi. Tapi saya kata benda ni baru lagi kenapa nak nikah.


"Apabila dia ajak balik kampung saya ikut je la, tujuan dia untuk ziarah kubur. Saya jumpa dengan keluarga dia dan ahli keluarga dia... semua baik."


Bagaimanapun F terasa dipermainkan apabila membaca berita Azri nak kahwin dengan wanita lain pula.


"Dia ada tunjuk perubahan sikit lepas balik dari kampung tu, lepas tu saya perasan dia rapat dengan perempuan nama Ara. Saya tanya siapa perempuan ini, dia kata hanya kawan.


"Saya undurkan diri. Sebenarnya saya terkilan juga tapi nak buat macam mana, apabila saya fikir balik itu adalah jodoh dia."


Amboi ramainya perempuan. Takut lepas ni ada wanita lain pula buat pengakuan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:22 PM | Show all posts
So F ni pun berharap jugak la nak kahwin dengan heols pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:26 PM | Show all posts
twinkystar replied at 10-6-2022 04:00 PM
Jenis buaya + biawakla ni. Bagus la Elli dh let go

19 tahun si ellie tahan peram si biawak buaya ini..... akhir dia gibab. Di let go juga


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak malu ke perempuan yg cerita mcm ni? Azri tu sape??? Kaya sgt ke.lainlah klu duda Naza clan sofa merah tu org berebut..malu lh perempuan mcm ni..dh mcm cerita maria mokmok tv3suku yg merempan datuk taknk ajk kahwin tu pula.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:27 PM | Show all posts
Si Azri buat tender....highest bid dapat konek dia

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww playboy rupanya tak perlu eli bongkarkan, terbongkar sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni betul2 duda hot
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Untong la jdi biawak. Guna modal air liur je pompuan dah leh berangan bakal di ijab kabul.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dpt payung yg lg lebar, xkan nak pegang lg pyung kecik..ya dak..

mohon bersyukur terlepas jua jika betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:39 PM | Show all posts
addamnor replied at 10-6-2022 04:07 PM
Wangi dah acik elli.. pandai beliau being classy, tak merempan tak meroyan, then the truth is siding ...

indeed...classy jugak ya ellie walau pon kepam

so boleh grab popcorn ye ellie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:41 PM | Show all posts
Dengan Si F ni la kot yg Ellie dok syak selama ni..
Hahaha.. tu la kacau lagi rumahtangga orang.. kan dah gigit jari..
Harap2 dua2 pompuan ni tinggal kan bewak perasan hot ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:55 AM GMT+8 , Processed in 0.107310 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list