CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN/Netflix] Alchemy of Souls - Lee Jae Wook, Jung So Min, Go Youn Jung (Pt. 2 Coming Soon Dec 2022)

  [Copy link]
 Author| Post time 22-6-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mimiekiut replied at 22-6-2022 07:49 PM
Salam xylalama x jenguk sini coz dah lama gsk x tgk kdrama juge..best ke cite ni ea..sbnrnya tgh ...

W’salam mimie…lama x nampak…citer ni best tapi baru 2 episod…iols tgh mood layan citer fantasy, so selain citer ni, iols tgk kiss sixth sense dgn link:love eat kill je…kiss sixth sense tu normal typical romcom tapi sebab ada unsur2 fantasy jadi bestlah sikit…tinggal 2 episod je lagi…link tu memang recommended tapi baru 6 episod…yeo jin goo hero…mehlah layan sama2 meriahkan board ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-6-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 22-6-2022 07:49 PM
Oh budak nuest ke. Tau nama group n ost korean odessey je. Tak penah tau rupa ahli nya. Cuci2 mata ...

Jang uk tu dah byk jugaklah berlakon…start notice dia dari memories of alhambra…lepas tu dlm search www, jadi lead dlm dol sol la sol & ada dlm extraordinary you…dia muda lagi tapi muka matured…beza 10 tahun dgn mu deok tu in real life…
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 22-6-2022 10:16 PM
W’salam mimie…lama x nampak…citer ni best tapi baru 2 episod…iols tgh mood layan citer fantasy ...

Haha..tu la..ada je ni xyla..cuma tu la mmg mood tgk kdrama dah lama menyepi...dan secara tiba2 pagi tadi bjaya abis epi 1..i likeee..ok best cite fantasy gini..terus teringat alhambra..ni tgh nak sambung epi 2...hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 22-6-2022 10:16 PM
W’salam mimie…lama x nampak…citer ni best tapi baru 2 episod…iols tgh mood layan citer fantasy ...

Yeo jin goo my adik angkat tu..haha..lama x tgk drama dia blakon..ok ok..nnti abis layan epi 2 iols try tgk cite tu pulak..iols pun xde geng ni..nak ajak dotter tgk sesama tp dia nak exam tahun ni..mmg iols x bg la dia tgk kdrama bgai ni ha..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:13 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 22-6-2022 06:14 PM
Ntah2 jang uk betul anak si jang kot..kot bini dah pregnant ke ms tu mana tau...and rsnya ilmu2 so ...

i mati mati ingat Cha En Woo laaa rupernye sekali  mamat k pop nuest??? ya ALlah iras2 muke dia macam Cha En Woo , u bayangkan kalau Cha en woo sure  wow gempaq gamat habissss drama ni...waaaaaaaa gituuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-6-2022 07:13 PM
i mati mati ingat Cha En Woo laaa rupernye sekali  mamat k pop nuest??? ya ALlah iras2 muke dia ma ...

Iols tak penah tau existence of nuest...cha eun woo iols kenal sbb ngk true beauty...hehe....muka sepesen...air muka pun sepesen....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 08:36 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 23-6-2022 08:28 PM
Iols tak penah tau existence of nuest...cha eun woo iols kenal sbb ngk true beauty...hehe....muka  ...

mase tengok tu, i pause kejap buka asianwiki terus tengok senarai casting hahahaahah tetengok eh bukan Che EunWoo...cheh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-6-2022 08:36 PM
mase tengok tu, i pause kejap buka asianwiki terus tengok senarai casting hahahaahah tetengok eh b ...

Yg real naksu plak yg penah berlakon dlm law school..student yg kena pkl dgn bf tu kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 02:45 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 24-6-2022 09:30 PM
Yg real naksu plak yg penah berlakon dlm law school..student yg kena pkl dgn bf tu kan...

perasan juga muka dia sama macam minah yg kene abused dengan bf dia tu dalam LA School , adakah ia  juga Yura? sebab muka dia sama juga dengan Yura dalam Forecasting weather and love ? sama  org  ke pelakon tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Hero ni mcm muka pelakon Eve tu kan tp versi muda. Haha.. Tp heols muda sgt tp bila gugel, baru awal 20 an,i tot 30's
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 10:23 AM | Show all posts
i rase kan , macam mane Jang Gang tu tahu fate Jung Uk ? i mean apakah dengan membuatkan jung Uk tu tak berfungsi sebagai ahli  seasons tu leih selamat padanya berbading dia beajar  something untuk mempertahankan dirinya? i mean , kejam juge cara Jang Gang tu sebab dia tak leh berlatih even martial arts, kalau pun dia tak boleh access to sorcery pun...

yg Go Won tu pun dah lah prince pun , dia tamak juga...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 25-6-2022 02:45 AM
perasan juga muka dia sama macam minah yg kene abused dengan bf dia tu dalam LA School , adakah ia ...

Yg berlakon jadi Naksu ni Go Youn Jung nama dia…cer google dia berlakon citer apa lagi…iols baru ingat dia ada dlm Sweet Home…
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 26-6-2022 10:23 AM
i rase kan , macam mane Jang Gang tu tahu fate Jung Uk ? i mean apakah dengan membuatkan jung Uk tu  ...

Iols rs sbb rumours kelahiran jang uk tu kan bertebaran...what if dia mmg tak dpt bukak pedang jang gang..dah mmg dia keturunan raja...mau keturunan or kerabat kegemparan n rs mcm dia akan menggugat kedudukan mereka.
Mlm td mcm lawak2 je 2 ketui tu..sibuk nak tau kaedah pernafasan family seo...tp mlm ni nampak intense bila tersebar ikatan tenaga si jang uk dah terbuka..saje je crown prince tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:28 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 26-6-2022 01:33 PM
Iols rs sbb rumours kelahiran jang uk tu kan bertebaran...what if dia mmg tak dpt bukak pedang jan ...

haha kaedah pernafasan sbb energy pool dia dari heom tu , heom tu daripada seol family hihihi....gigih mu deok tu ajaq itu ini last last dia yg penat , asyik cursing je badan vessel baru dia tu...tapi jin mu  tu bukan daripade keturunan yg sah jang family, i ingat jin mu tu adik beradik bau2 bacang jang uk family ruopenye pembantu jang gang je yg tahu rahsia tukaq2 soul tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:29 PM | Show all posts
xyla73 replied at 26-6-2022 11:45 AM
Yg berlakon jadi Naksu ni Go Youn Jung nama dia…cer google dia berlakon citer apa lagi…iols baru ...

lawa minah ni tapi best tengok mu deok tu kelakar ..ni kelakar lebih dari home magazine...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 26-6-2022 03:29 PM
lawa minah ni tapi best tengok mu deok tu kelakar ..ni kelakar lebih dari home magazine...

Asyik la they all panggil dia katik...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-6-2022 07:27 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 26-6-2022 03:29 PM
lawa minah ni tapi best tengok mu deok tu kelakar ..ni kelakar lebih dari home magazine...

tapi kelakar dia menjadi...x nampak awkward...jung so min ni memang sesuai bawak comedic role...
n muka dia unik...senang nak cam...xdelah nampak sepesen je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laju eh epi 3 dah explained yg jang uk mmg anak masa soul raja sakit tu bertukar. Pastu flashback kenapa jang gang kunci energy dia utk protect dia sbb king baru masa tu dah dilantik n ada cp sekali so kewujudan jang uk as waris raja yg sah mmg memintak utk dibunuh la akibat perebutan kuasa. So as of now part ni tak perlu teka teki part ni.

Cara untuk unlocked energy jang uk pun acceptable..even cara dia nak tau  breathing technique tu pun smooth ja haha . Tp tak plak si seol tu nampak marking biru kat mata mudeok sbb kemahin dekat rapat tu...jang uk kata ubat tu tak tahan lama sgt utk cover kaler biru tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 11:29 PM | Show all posts
puas hati betul tgk visual citer ni...sgt memukau...
studio dragon yg producelah katakan....

crown prince ni belum tau lagi identiti sebenar Jang Uk...kalau dah tau perang besar nanti gamaknya...
tapi kesian kat Jang Uk lepas Park Jin bgtau yg dia bukan anak Jang Gang..
nasib baik yg lagi 3 org tu kawan dia, bukan musuh...
sampai sanggup nak minum air taik sama2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:09 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 23-6-2022 08:36 PM
mase tengok tu, i pause kejap buka asianwiki terus tengok senarai casting hahahaahah tetengok eh b ...

samaaa...hahahaha...ingat cha eun woo...upenya bukan....air muka sama betul.....bole berlakon jadi siblings ni..hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:07 PM GMT+8 , Processed in 0.072058 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list