CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/Netflix] Alchemy of Souls - Lee Jae Wook, Jung So Min, Go Youn Jung (Pt. 2 Coming Soon 10 Dec 2022)

  [Copy link]
Post time 18-7-2022 10:30 AM | Show all posts
sitisbp replied at 18-7-2022 09:38 AM
Ya surat cinta tu utk jin seol ran. Master lee n park jin citer u can connect the dot and seol ran ...

actually kan Orchid in white snow tu bukannya orchid tu...ia crocus...satu herb berbunga yg selaluny tumbuh pada awal awal fasa spring ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 18-7-2022 10:09 AM
i suka bila jang uik dapat decode buku/ surat cinta ni...walaupun dapat hint...tp dia sendiri dapa ...

Tu la janguk ni smart la jugak kan. Masa dgn cermin relic tu pun dia fikir sendiri mcm mana nak tewaskan cermin tu, without reflection cermin tu powerless. Mmg mcm selari la dgn destiny dia born with the king star tu. Kdg i rasa mages salah tafsir la tanda2 susunan bintang kelahiran tu. Mungkin it meant janguk can be the next best mages side by side dgn king sbb dia next in line as gwanju.

I pun rooting for master lee n maid servant kim.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-7-2022 10:30 AM
actually kan Orchid in white snow tu bukannya orchid tu...ia crocus...satu herb berbunga yg selalu ...

Subtitle salah ke u?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada komen i baca kat ig... ada possibilities yg janguk x mudeok(naksu) bukan end game. Since writer sama dgn hwayugi...i rasa mcm ada la possibilities tu. Prepare je la mentally hahaha. Lagipun ni yg bercinta bercakar dgn janguk ni naksu ...kot la mudeok nak badan dia balik..naksu nak pindah badan sapa kan. Ha gitu nnt janguk pun kompius nak kat sapa mudeok ka naksu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 18-7-2022 12:43 PM
Ada komen i baca kat ig... ada possibilities yg janguk x mudeok(naksu) bukan end game. Since writer  ...

Dah plak jd mu deok/bu yeon vs naksu...mcm citer puteri sejinjang ke haper tu..gaduh adik badik..ni maim magik2 abis bumi daeho tu....haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 18-7-2022 12:37 PM
Tu la janguk ni smart la jugak kan. Masa dgn cermin relic tu pun dia fikir sendiri mcm mana nak te ...

Tu la...jang uk ni smart...teacher bg clue skit jek...awal2 tu kan teacher le ckp...ini mcm makan sethn jgk baru setel...trainee songrim lain pun ngejek dia gak..kang hamikkk ko...3-4 hari je kan?siap boleh lompat kuar pagar lg...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 01:18 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-7-2022 01:20 PM

bukan , ia direct translation daripada makna nama Seol Ran ...an orchid which blooms in the white snow, bile camera zoom i tengok lerr...it is crocus.bukan orchid.

bait puisi cinte tu cantik...all elements of cosmology ade disebut...

i suke lagu latar tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 01:21 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-7-2022 12:57 PM
Tu la...jang uk ni smart...teacher bg clue skit jek...awal2 tu kan teacher le ckp...ini mcm makan  ...

harussss , jung uk is a king starrr baby huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2022 01:24 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-7-2022 01:25 PM
sitisbp replied at 18-7-2022 12:43 PM
Ada komen i baca kat ig... ada possibilities yg janguk x mudeok(naksu) bukan end game. Since writer  ...

ini valid dibahaskan sebab - macam Mr Queen

King CheolJung tu suke kat Seorin sebab Jang Bo Hwan ( hahahaah) personality ade dalam memory Seorin ke atau ape...gitulah citer citer masuk ruh masuk badan ni

sama ade hero  tu cinte si pemilik jasad tu atau ruh yg memasuki jasad tu

anyways...kalau Jung Uk ended dengan Mudeok as in jasad balik i suke je...sebab Mudeok is also from a good , best background

kalau naksu ...hehehe i dunno , Naksu ni jasad dia , dibakar so...hmm..unless somehow another vessel yg nak diisikan ruh Naksu okaylah, juge boleh  dia dgn Yul......tapi tu Heom  YU nook si niece kacau daun tu  nak campak ke mane?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-7-2022 12:57 PM
Tu la...jang uk ni smart...teacher bg clue skit jek...awal2 tu kan teacher le ckp...ini mcm makan  ...

Tu la..donch play play hahaha. Puas hati sbb janguk shamelessly berlagak hahaha...dia langsung tak heran nak kerek kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 18-7-2022 01:36 PM

Double post pulekk
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 18-7-2022 01:43 PM
mbhcsf replied at 18-7-2022 01:24 PM
ini valid dibahaskan sebab - macam Mr Queen

King CheolJung tu suke kat Seorin sebab Jang Bo Hwan  ...


Tp i rasa kalau mudeok betul mcm tak ceria je orgnya nnt haha...mungkin blh amik form as ice stone spirit jah..bior la naksu dok badan dia..baru la end game ngam . Ice stone spirit tu nnt ha blh pilih owner..sapa jd protector blh simpan. If janguk become the best mages than dia can keep the ice stone with mudeok ori soul n ofcourse naksu in mudeok body by his side..gituuu..happy ending

Heo yun ok tu jd nurse or doctor n rawat la ramai2 mages kat sejukwon..blh cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 02:26 PM | Show all posts
dah berapa tahun sis tak login forum, disebabkan drama ni sis login sbb nk meroyan..kt sini je ada geng nk meroyan huwaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 18-7-2022 02:26 PM
dah berapa tahun sis tak login forum, disebabkan drama ni sis login sbb nk meroyan..kt sini je ada g ...

Yes kat sini ada ramai geng nak meroyan…tgklah tau2 benang ni dah ada 14 pages…

Welcome back to the forum @idakamaruddin
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 18-7-2022 01:34 PM
Tu la..donch play play hahaha. Puas hati sbb janguk shamelessly berlagak hahaha...dia langsung tak ...

Jang uk ni sikit byk ada sifat2 jang gang ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2022 03:19 PM | Show all posts
disebabkan aku sendiri dah confuse siapa queen skrg ni, ni dia character chart...queen datang dari family Seo & dia adik-beradik dgn apak Seo Yul...
tapi xde sorang pun dlm chart ni yg family name dia Choi...

so kalau nak tau siapa yg tergolong dlm Choi clan tu kena tunggu lagilah sebab memang belum ditunjukkan dlm drama...
so relax, jgn overthinking...lagipun lambat lagi nak abis...ada 10 episod lagi...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2022 04:04 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-7-2022 03:08 PM
Jang uk ni sikit byk ada sifat2 jang gang ni...

jang gang pegi mana? nape dia hilangkan diri? i is pening even roh king masuk bdn dlm dia, ironinye dr segi DNA still jang uk anak dia kan lol.. i suka gila ep 10 ms geng putera mahkota, dang gu ngn yul sama2 jwb soalan exam mu deok..soalan kbat sungguh..putera mahkota tu comel je..mmg mudeok ada aura buat org suka kt dia... ala x sabar nye nk ep 11
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 04:07 PM | Show all posts
xyla73 replied at 18-7-2022 02:51 PM
Yes kat sini ada ramai geng nak meroyan…tgklah tau2 benang ni dah ada 14 pages…

Welcome back to ...

tq sis..ala comel nye avatar u..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 04:07 PM | Show all posts
sitisbp replied at 18-7-2022 01:41 PM
Tp i rasa kalau mudeok betul mcm tak ceria je orgnya nnt haha...mungkin blh amik form as ice stone ...

heo yun ok tu kalu x jadi nurse tu bole la pair kan dgn assistant park jin yang ala2 angkuh tuu..hahhhaha...takyah ngn seo yul punn...yul biar la dia mengenangkan naksu (kalau naksu xdpt jasad dia if soul mudeok msk blk) je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2022 04:22 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 18-7-2022 04:07 PM
heo yun ok tu kalu x jadi nurse tu bole la pair kan dgn assistant park jin yang ala2 angkuh tuu..h ...

iols risau je kalau budak pencuri tu yg jatuh cinta kat seo yul sebab seo yul selamatkan dia...
tak abis2 ngaku dia buta padahal sebelum tu ramai dah org nmpk dia tak buta...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.286771 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list