CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 31427|Reply: 339

"Jumpa Dalam Keadaan Berbeza" – Mulan Jameela Bertemu Fazura Selepas 6 Tahun

  [Copy link]
Post time 1-6-2022 07:05 AM | Show all posts |Read mode
Sumber: Instagram Mulan Jameela


Sebut sahaja nama selebriti Indonesia Mulan Jameela pasti ramai teringat lagu Teman Tapi Mesra kan?


Baru-baru ini, Mulan akhirnya dapat bertentang mata dengan pelakon terkenal Malaysia iaitu Nur Fazura setelah enam tahun tidak bersua muka.


Mulan atau nama penuhnya Raden Wulansari berkongsikan detik pertemuan dengan Fazura menerusi akaun Instagram miliknya.


  



Fazura juga mengambil peluang itu untuk menghadiahkan beberapa helai tudung jenamanya kepada Mulan. Ternyata, bekas penyanyi kumpulan Ratu itu sangat seronok menerima hadiah daripada Fazura.


Untuk pengetahuan semua, kedua-dua orang selebriti itu kini sudah berhijab sepenuhnya. Menerusi posting itu juga, mereka berdua kelihatan berpelukan mesra. Mulan juga berkata, pertemuan mereka kali ini juga sangat berbeza kerana masing-masing sudah berhijab. Di samping itu, Mula juga berterima kasih dan mendoakan semoga rezeki Fazura sentiasa berlimpah ruah.


Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji kecantikan kedua-dua selebriti ini dan mendoakan semoga mereka terus istiqomah memakai hijab. - CARI


Sumber: Instagram Mulan Jameela





Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
mulan ni public enemy kat sana
sbb kes pelakor

maia plak semakin mewangi
bunda maia kata acik2 sana
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 31-5-2022 11:21 PM
mulan ni public enemy kat sana
sbb kes pelakor


Bunda Maia seharusnya bercukur sebab dapat tangkap laki kaya banyak daripada ex sheol. Hikmah perceraian.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nya dua2 orang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cheezel at 1-6-2022 03:58 PM

Comel je fazura. Pakai simple pn lawaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:56 AM | Show all posts
nampak muka semua lembut ja lepas pakat bertudung nie..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 07:58 AM | Show all posts
lawanya.... sejuk mata tengokk
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 08:41 AM | Show all posts
pelat-pelat mulut meols baca caption Mulan gaya-gaya indo... hehehehe...
mesti they'ols teman seperkelaban malaman kan? Alhamdulillah dua-duanya makin shaliha... ehek!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 ayu, cakappun lembut aje
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kamulah makhluk tuhan
Yang terindah
Yang paling......
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru tahu maksud pelakor
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Berseri2 semua elok berhijab..semoga istiqomah ye..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulan tu dah beranak ke. Body mcm anak dara. Tp kes dorg dulu pon mmg tak sangka mulan buat maia mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:52 AM | Show all posts
Beribear replied at 1-6-2022 09:25 AM
Mulan tu dah beranak ke. Body mcm anak dara. Tp kes dorg dulu pon mmg tak sangka mulan buat maia mcm ...

Dah 4 orang anak, chuols. ngan ex laki sebelum maia kutip dia  dah 2 orang.
hasil caras dapat dua lagi . gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 09:58 AM | Show all posts
lain gila wajah mulan sejak berhijab. dulu kemain seksi gilak.

elok je 2 ketul ni pakai tudung sarung ikat simple cmtu. nmpk kemas.
xde la mcm retis2 lain terbelit tudung konon nk nmpak stylist last2 nmpk selekeh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:02 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 1-6-2022 09:58 AM
lain gila wajah mulan sejak berhijab. dulu kemain seksi gilak.

elok je 2 ketul ni pakai tudung saru ...

jangan lupa yang nampak mata je tapi tek ngan punggung tersembul keluar last2 macam sami budhha
keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:03 AM | Show all posts
cantik la Fazura
pakai simple pun cantik
suka betul tgk sheols cheeky2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 1-6-2022 07:26 AM
Bunda Maia seharusnya bercukur sebab dapat tangkap laki kaya banyak daripada ex sheol. Hikmah perc ...

Ko bila lagi chzy? kalau memang ada hikmah disebalik perceraian? Takkhen mau kerja sampai keok? Tak mau jadi tai tai keww?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tunggang siapa ini?

Tanyaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 1-6-2022 10:03 AM
cantik la Fazura
pakai simple pun cantik
suka betul tgk sheols cheeky2 mcm tu

Kalau cantik, 4tahun kawen dah 5 org Anak…..kheunz?

Ini mesti ada yg hanyir nya la 4 tahun kawen baru seketul aja to show for?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.090439 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list