CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 20692|Reply: 273

"Astaghfirullah" - Netizen Mengucap Melihat Pakaian Anak Azhar Sulaiman Semakin Seksi

  [Copy link]
Post time 26-5-2022 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Sumber: Tiktok Leona




Siapa yang tidak kenal dengan pelakon veteran popular iaitu Azhar Sulaiman? Untuk pengetahuan semua, Azhar berkahwin dengan Chempaka Emalin Pahamin yang merupakan orang kuat dalam Persatuan Pandu Puteri Malaysia.


Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga anak dan salah seorang anaknya iaitu Kasih Iris Leona seringkali menjadi buah mulut netizen.


Terdahulu, Leona pernah dikecam kerana tidak pandai bercakap dalam bahasa melayu. Bukan itu sahaja, Leona yang sering berpakaian seksi sambil menari di akaun Tiktok miliknya juga menyebabkan Azhar Sulaiman turut dikecam netizen kerana tidak pandai mendidik anaknya.  







Baru-baru ini, sekali lagi nama Leona menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik content di akaun Tiktoknya. Menerusi video itu, Leona berpakaian spaghetti dress berwarna merah jambu bersama seorang rakannya.


Mereka kelihatan sedang 'menari' dengan berpakaian seksi dan ketat sehingga menyebabkan ramai netizen terpaksa bersuara kerana tidak sanggup melihat video itu.





Oleh itu, ramai netizen yang menyuarakan rasa terkejut mereka apabila menonton video itu dan berkata tindakan Leona semakin menjadi-jadi. Di samping itu, ramai netizen yang mendoakan agar Leona semakin berubah kerana Leona secara tidak langsung telah merosakkan imej orang Islam. - CARI




Sumber: Tiktok Leona






Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-5-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Leona ni baik...doakan jer lah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:15 AM | Show all posts
badan tak lawo macam orang dah beranak pinak
pakai ketat tak nampak seksi pon
nampak seksa je
nak jual badan ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak sanggup, tak yah tengok
Tengok jee video lain
Orang tengah darah muda tu haa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundu anak mami makan sedap
Cutting tak ada
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:31 AM | Show all posts
MACAM guni beras
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya retis ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 26-5-2022 10:38 AM

Risau aku tgk bdk2 sekarang, makin lantang dan berani.
Paling ajaib, dpt sokongan padu mak bapak dan keluarga.
Complete pakej utk jadi liberal.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-5-2022 10:36 AM | Show all posts
dalam jamban pun jadi, x faham aku bbnu skrg ni la. asal ada cermin besar kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemok and body montok. Nak pakai macam tu make sure body letop dek.. baharu sedap cuci mata nak tengok. Ini takat body gundu gitu, off from the sight please..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:44 AM | Show all posts
Hish....seksi ke mcm tu?  Biasa la kan utk bbdk muda baya2 mcm tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:44 AM | Show all posts
Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 26-5-2022 10:44 AM
Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?

takde perasaan kot.. kalau ada perasaan malu lama dah tegur anaknya itewww
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya background jamban siap terbuka lagi. Kalau ya pun tutup la. Posing kemahen tapi dalam jamban je. Btw bukan dia dulu kurus ke macam dipam2 pula body
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 26-5-2022 10:15 AM
badan tak lawo macam orang dah beranak pinak
pakai ketat tak nampak seksi pon
nampak seksa je

bdn mcm telebih makan pil perancang je kan ???
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 26-5-2022 10:38 AM
Gemok and body montok. Nak pakai macam tu make sure body letop dek.. baharu sedap cuci mata nak teng ...

Ada je laki suka doc
Body banyak air katanya

Btw pinggang mana pinggang? Straight jeee
Sedeyyy!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-5-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-5-2022 10:53 AM
bdn mcm telebih makan pil perancang je kan ???

Kaka kiah bukan suka komen menggelabah tetek ke
Lama tk nampak kaka kiah komen
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:07 AM | Show all posts
SherryZass: Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?

mak bapaknya mungkin loya tekak sebab pernah tgk muka anaknya lepas bangun tido
atau waktu tido.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm berisi sikit badan dr dulu. Baju tu patut xyah sarung tube. Level sopan dia dh tu. Aku lg benci yg berbungkus tp perangai mcm setan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:12 AM | Show all posts
betui kaa tak sanggup tu? ntah2 ko yg replay byk2 kali huhuhu. iols secara peribadi tak kisah nak seksi ke seksa cuma budak2 jaman now mmg muda2 dah chubby ke? ini kesan dari body positivity ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 03:36 PM GMT+8 , Processed in 0.230576 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list