CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 11-6-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 11-6-2022 01:17 PM
oh my god...Encounter tu mamat tu , yalah Park Bogum tapi hmm i feel a bit off mamat tu...
amboi Oh ...

Mungkin sbb muka PBG lebih mcm budak2 berbanding HIY.

Cerita kiss sixth sense tu tunggu nnti2 kot. Ni pun dah 5 drama tgk serentak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 11-6-2022 01:17 PM
oh my god...Encounter tu mamat tu , yalah Park Bogum tapi hmm i feel a bit off mamat tu...
amboi Oh ...

Itu la. Soo jae tu mmg alone je. Ngan besfren dia tu je baru nmpk dia happy2.
Right timing la gong chan muncul. Utk support dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dak tgok sampai EP3...so far best la..Seo hyun Jin as always, mantap..n I luv her voice very much..tp xpe ke bab prof-student cenggitu? mcm unethical je..krg kena kecam lak knowing SK punya netizen kn cerewet..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 5-6-2022 07:39 PM
yet again, a few familiar faces :
yg dalam gumiho tu yg jadi 2nd male lead pun ade : Choi Yoon San ...

bila u mention cho tae sub...hahaha rasa geram lak ending AML tu abes cenggitu jah..ingat cho tae sub tu dpt la pembalasan setimpal...tp hilang cenggitu ja..hmm agak keciwa d situ
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepa la yg ambik rakaman cctv kat rooftop tu.
Mmg so young tu dipergunakan.
Confirm la org dlm TK tu jgk sbb ada niat nak fitnah n singkirkan soo jae.


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Melonjak lonjak naik rating cerita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 01:05 PM | Show all posts
rukia2 replied at 11-6-2022 08:04 PM
bila u mention cho tae sub...hahaha rasa geram lak ending AML tu abes cenggitu jah..ingat cho tae  ...

aah  tu le, pengakhiran yg agak realistik tapi tak punchy sebab Hee Wee ta berkonfrontasi secara one -to - one dengan pembunuh sebenarnya lah geram kat situ , habis cakap dalam phone and berdepan dengan Dr K tu  yg masa ep 1 pun dia mati di tangan Dr K tu jugak...tapi geram kat situ ...i expect more la tang part ni...

untuk why Her ni ...yes citer ni ala ala LAW School yg kim bum tu jugak tapi lain sikit ..hahaha so far okay ....banyak mainan manipulasi yg Oh So Jae tu depani ye , cabaran sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 12-6-2022 02:07 PM

Patut la soo jae lebih teringtkan Ayah dia.
Mak n Abg2 dia tu xleh pakai.


TK law firm xleh lepaskan soo jae 100% memandangkan dia dah ambik benda penting hansu bio.
Sbb soo jae tau dia tu dipergunakan je, harus la dah siap sedia bagai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2022 03:00 PM | Show all posts
Ep 3 & 4,

kali ni bergaya sekali Oh So Jae mengatur strategi untuk go deeper and digging deep into the death of Park So Young, and she also devising a plan to get  Park Jin Young out of the jail and being prosecuted.

rupanya banyak benda yg depa sorokkan ye Park So Young tu pregnant  dan dia pandai , dia buat paternity test gune agensi luaq...cume  DNA belah ayah tu jadi ??? ,dan dokumen tu dijumpai  in the  locker sekolah dan depa tak dapat nak locate all her important docs kat situ...pandai pulak...i tatau ni  locker sapa Jin Young atau Park So young...

anyways...sekarang ni Oh So Jae ade banyak musuh - mush yg nak Hansu file, musuh yg tak nak dia tahu pasal kes suicide park so young etc...musuh yg nak dia give up jadi legal clinic service kat university

hmmm....

tapi yg kelakar tu memacam benda yg Gong Chan ni laa...punyalah crushed ye...hahaha lawak....
last last number phone Gong Chan juga yg ditekannya ketika berlaku kecemasan.

oh ya lagi satu Choi Yong Soon tu budak dalam group 8 tu kan family member CEO Choi...hahah bimbang jugak kawan ye ...tapi dia pun tahu yg managing Director  Choi tu pun tak layak sebenarnya...



Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 12-6-2022 03:51 PM

So far, aku suka plot twist yg ada dlm cerita ni.
Mmg soo jae bijak.

Antara byk2 lakonan seo hyun jin, aku paling suka watak dr seojung. N watak soo jae ni pun leh masuk dlm list jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak.
Ending ep 4 tu. Nervous lak.
Itu tmpt soo jae sorok dokumen hansu bio ke?
Abis la klu penceroboh tu dah jumpa dokumen yg paling penting.

Hrp2 soo jae dah mmg sorok dokumen2 tu.

Itu lak bangunan yg dia beli. Hebat2.

Yg prof baek tu mmg sekutu chairman choi jgk kan. Mcm baik je orgnya tp mmg sesuatu. Soo jae pun dah mcm sus semacam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 12-6-2022 04:03 PM
Alamak.
Ending ep 4 tu. Nervous lak.
Itu tmpt soo jae sorok dokumen hansu bio ke?

Prof baek tu senyuman mcm baik ada makna jah...then laki yg ckp kt tipon dgn soo jae then jumpa prof tu mancing tu bukan ke investigator soo jae?awat plak tu?
Bab org kaya kayap suka pakai nama staff utk numpang pitih harom mereka tu..mcm bese je eh...then msk court senang je depa..jwb tatau..mandai2 sendiri staff tu...
Choi ju wan tu penabur benih merata2 eh..ntah yg park so young tu pun eh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lum tgk lagi ep 5.
Tp mcm besa, tgk2 klip2 yg org dok share. Ada plot yg tak dijangka yach. Ada backstory psl soo jae. Kesian jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Adui...kot ye pun soo jae ni...apsal la tak cermat pi jumpa si hong tu sorang2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik la usb tu terjatuh. X sempat hong tu bw. Juwan lak upah hong utk cari usb tu. Nasib baik la soo jae ni bijak pgi call gongchan masa tu. Even soo jae marah gongchan sbb call polis. Tp sbb gongchan, usb tu tercicir dr tgn hong.

Nasib baik x sempat kena bw lari.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 19-6-2022 04:05 PM

Owh. Ada 2 org lak yg nak curi usb tu.
Tp yg serang soo jae tu hong kan?

Yg dtg ke rooftop tu giteak la kan.
Tgk kasut tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la kesian kat soo jae. Dah la dulu dipergunakan oleh chairman choi n ju wan. Rupa2nya ju wan tu xbf dia pula.

Selayak dia balas dendam kat dorg semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp2 yun sang tu mmg side ke soo jae. Wpun ayah dia chairman choi. Hrp2 dia tak betray soo jae n kwn2 sekump dia tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-6-2022 04:33 PM
Prof baek tu senyuman mcm baik ada makna jah...then laki yg ckp kt tipon dgn soo jae then jumpa pr ...

Yg jumpa prof baek tu yoon sepil, ceo sp partners.

Yg investigator soo jae tu org lain. Yg konon pemilik workshop.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak guna tul org TK law firm, hansu... Boleh2 dorg gunakan nama soo jae yg kat bank d bahamas tu.

X sbr nak tgk apa rncgn soo jae utk menjatuhkan dorg semua tu. Skrg ni dia xleh expose doc kat usb tu, nnti dia jgk yg kena. Tpaksa la ugut chairman choi je dlu.

Even nmpk mcm soo jae tu dingin, tegas tp sbnrnya dia tpaksa spy dpt kuatkan hati utk berdepan ngan org2 yg asyik nak menindas tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.087177 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list