CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 788|Reply: 14

[JTBC] Insider - Kang Ha Neul, Lee Yoo Young (Mulai 8 Jun 2022)

[Copy link]
Post time 22-5-2022 09:11 PM | Show all posts |Read mode


Profile
Drama: Insider
Native Title: 인사이더
Also Known As: Insaideo
Screenwriter: Moon Man Se
Director: Min Yeon Hong
Genres: Action, Thriller, Drama


Country: South Korea
Episodes: 16
Airs: Jun 8, 2022 - Jul 28, 2022
Airs On: Wednesday, Thursday
Original Network: jTBC
Duration: 60 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older


Synopsis
Tells the story of a judicial trainee named Kim Yo Han. After going undercover for an investigation, Kim Yo Han experiences a crisis and ends up struggling to try to obtain a hand of cards that will change his fate as he gambles in prison. Kim Yo Han is prudent and always thinking a few moves ahead, and he keeps a poker face on. Although he gets into a dangerous situation when he becomes embroiled in an unexpected incident during the investigation, he’ll continue to fight to survive and manage to grow with his ability to turn a crisis into an opportunity.

Cast
Kang Ha-Neul - Kim Yo-Han
Lee Yoo-Young - Oh Soo-Yeon
Cha Yub - Kim Gil-Sang
Sung Ji-Ru - prison governor
Jeong Man-Sik - Yang-Hwa
Heo Sung-Tae - Yoon Byung-Wook
Kim Sang-Ho - Mok Jin-Hyung
Kim Si-Eun - Park Ro-Sa


trailer


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-5-2022 09:13 PM | Show all posts
this is my next watchlist...cuma belum tau tayang kat online streaming platform yg mana...hopefully adalah kt netflix/viu/iqiyi...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in dulu...
Drama ni dah habis shooting kot sebab Haneul dah start berlakon next drama...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lee Yoo Young ni yang jadi wife Dr Brain tu ke? Macam familiar...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-5-2022 10:27 PM
Lee Yoo Young ni yang jadi wife Dr Brain tu ke? Macam familiar...

Ya…uols x tgk citer Tunnel ye? Dia heroin dlm tu…best citer tu…genre time travel & crime thriller…
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-5-2022 10:33 PM
Ya…uols x tgk citer Tunnel ye? Dia heroin dlm tu…best citer tu…genre time travel & crime thrill ...

Haah... belum tengok lagi Tunnel... rasanya 1st time tengok dia dalam Dr Brain...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2022 12:32 PM | Show all posts
citer ni start malam ni tapi belum ada update lagi online streaming mana yg ambik...tapi kat soompi cakap boleh tgk kat viki...selalunya kalau ada kat viki, either viu atau iqiyi akan ambik licensing utk region belah2 sini sebab viki ni more utk western region...

harap2 adalah kat viu/iqiyi...dahlah this is the most anticipated drama yg iols tunggu utk batch ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 01:33 PM | Show all posts
mcm best..  pelakon pun best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-6-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 9-6-2022 01:33 PM
mcm best..  pelakon pun best

Tapi xtau nak tgk kat mana

uols tgk2kanlah kot2 ada kat tv…kalau ada bgtau…
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 02:57 PM | Show all posts
kat tv pun takde nmpk lagi...streaming platform lain pun takde lagi nmpk....adeeehhh..nk tgk kat mana ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2022 12:13 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 9-6-2022 02:57 PM
kat tv pun takde nmpk lagi...streaming platform lain pun takde lagi nmpk....adeeehhh..nk tgk kat man ...

kalau nak sgt tgk, boleh tgk kat dramacool...
pakcik google cakap akan ada kat viu tapi iols tgk xde pun...
maybe dlm proses nak dptkan license kot...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu jugak ni.. mana platform yg akan tayang. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 12-6-2022 05:07 PM

Ada porumer yang dah tengok kat dramacool ke... okay tak subs... kalau tak iols hold dulu... kalau fans buat subs ni kadang keluar Chinese name la bla bla... tak best...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 12-6-2022 04:38 PM
Ada porumer yang dah tengok kat dramacool ke... okay tak subs... kalau tak iols hold dulu... kalau f ...

Sub rasanya dia ambik dari viki…viki punya sub actually paling tepat sebab kadang2 dia explain context sesuatu perkataan tu…dah tgk sikit tapi x abis sebab lama sgt pulak dia tunjuk scene gambling tu…dah tu nak sambung balik x ingat dah sampai mana…
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 12-6-2022 05:29 PM
Sub rasanya dia ambik dari viki…viki punya sub actually paling tepat sebab kadang2 dia explain co ...

Okay... tq uols...  
Our Blues pun dah nak habis... boleh la layan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.090343 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list