CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: tatod

Beri Pendapat Isu 'Tutup' Wajah Anak, Elly Mazlein Suruh Tag Kak KM

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 09:36 PM | Show all posts
Lina pom2 ni baru ni je nak jaga privacy anak tak tunjuk muka.
Padahal anak perempuan dia tu dulu elok je ditayang mukanya masa kecik...muka azmi hatta je pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 19-5-2022 04:02 PM
org ok je dgn kak kepom dan lain2 yg takmo tnjuk muka anak tuuu
yg org menyampah bebeno ni kt JahPam ...

I guess the same thing too. Taknak tunjuk tapi tunjuk clue. Like apekahhhh. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 19-5-2022 09:36 PM
Lina pom2 ni baru ni je nak jaga privacy anak tak tunjuk muka.
Padahal anak perempuan dia tu dulu el ...

Komen macamni la punca kak pom pom tutup muka anak2. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
refleCtion replied at 19-5-2022 04:07 PM
Bagi aku, kalau x nak tunjuk nak cover emoji2 bagai, at the first place tak payah la upload gambar@v ...

Precisely………
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp xstickerkan muka laki skali????????????
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh sebenarnya iolls baru je lepas stalk kak lina. Baru tau dia ada baby baru tu pon sbb dari ig awal, awal reply bila boleh tgk mukam baby haideer. Tp ok la time scroll ig kak lina ni ke bawah jugek la nak jumpa gambo tutup muka dgn sticker pon. Yg lain muka dia dgn product review ajo
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
refleCtion replied at 19-5-2022 04:07 PM
Bagi aku, kalau x nak tunjuk nak cover emoji2 bagai, at the first place tak payah la upload gambar@v ...

Ni plg win..first thing, ko upload gmbr ko sowang udahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku igt kak KM ni bapok...pompuan rupanya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:07 AM GMT+8 , Processed in 0.073086 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list