CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 707|Reply: 13

Rumah korang masih ada kuih raya ke?

[Copy link]
Post time 15-5-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selamat hari rayaaaaaa semua.

Rumah korang masih ada kuih raya ke? Rumah kami dah habis. Tapi tekak masih nak makan. Nasib baik ada home-based bakery yang terima tempahan. Makanya kami pun orderlah 5 6 jenis untuk makan-makan. Hahaha ..!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2022 11:09 AM | Show all posts
kenapa? nak datang ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 15-5-2022 11:09 AM
kenapa? nak datang ke ?

Hahaha.. Kalau ada open house, jemput lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdak 1 pun hahaha, raya tahun ni koje
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Takda. Nasib baik ada org bagi sebalang kecil kuih raya campur2. Tapi rasa nya i makan tak sampai 10 biji pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 08:18 PM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Semalam dah akhir Syawal... Kalau hada lagi pong aku takkang ajak ko raya rumah aku lagi... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 1-6-2022 08:18 PM
[AceHand SPECTaceLAR]

Semalam dah akhir Syawal... Kalau hada lagi pong aku takkang ajak ko raya rum ...

Hahaha! Tapi masih ramai home baker yang terima tempahan.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 08:47 PM | Show all posts

Hmmm...

imransulaiman replied at 1-6-2022 08:42 PM
Hahaha! Tapi masih ramai home baker yang terima tempahan.. Hehe

[AceHand SPECTaceLAR]

Itu untok Raya Haji tu...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 11:20 AM | Show all posts
rumah aku ada lagi...  kuih peberet cornflakes cookies simpan punya simpan, makan sikit2, tp sudahnya tak makan2... taktau lemau ke tak tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ice98 replied at 16-6-2022 11:20 AM
rumah aku ada lagi...  kuih peberet cornflakes cookies simpan punya simpan, makan sikit2, tp sudahny ...

Dah nak raya haji dah ni! Hahaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:36 AM | Show all posts
imransulaiman replied at 17-6-2022 01:08 AM
Dah nak raya haji dah ni! Hahaaaaaa

boleh sambung balik aahh.. kihkihkih....

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada 1 jnis kuih raya je yg paling3 tak sedap n mnyesal beli. Rasa hapak n lama.. kuangajar kedai jual kuih nk expired yihhhh bru perasan.. promot bukan main dekat facebook tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:03 PM | Show all posts
dah nak masuk raya haji, kuih masih ade.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis semua da bedal.ni beli extra lak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.087686 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list