CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 663|Reply: 2

Ayah Dah Nazak- Ibu Balik Bawa Kekasih, Siap Beritahu Nak Nikah Lagi

[Copy link]
Post time 13-5-2022 02:26 PM | Show all posts |Read mode
Tular sebuah video memparkan kehidupan sebuah keluarga di mana ayahnya terlantar sakit.


Video yang dimuat naik di TikTok itu meraih simpati orang ramai kerana didakwa isteri kepada si sakit langsung tidak mengambil berat tentang suaminya,


Tambah meruntun hati, si isteri sedang mabuk bercinta dengan lelaki lain.


Foto: tiktok




Menurut sumber, lelaki berkenaan meminta anak lelakinya untuk menghubungi isterinya supaya pulang ke rumah.


Setelah dipujuk, wanita itu akhirnya berjanji akan datang menjenguk si suami.





Namun wanita tersebut dikatakan pulang ke rumah bersama kekasihnya dan tergamak memaklumkan kepada si suami bahawa dia akan bernikah.


Lelaki itu kemudian menyatakan dia reda sekiranya si isteri mahu meninggalkannya sementara anak yang berada di sebelah meminta bapanya bersabar dan kembali kuat dan sihat. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 04:51 PM | Show all posts
Vavik tul pangai betina yindon derhaka ni..nampak anak-anak cam bebaik je..apa lah skandal betina ni pk...kalau dgn laki sendiri pun leh wat centu any time je dia leh do the same kat laki baru tu. Asal boleh je nak nikah. Laki ko terlantar tu lafaz cerai pun tak lagi. Kalau dia mintak cerai, takkan cerai tak g pejabat agama. Yindon..yindon..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:36 PM | Show all posts
Kat tanahair pun apa kurangnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.076808 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list