CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 66907|Reply: 655

PANAS.....Puteri Sarah kesal Ira Kaza tak henti mengganggunya

  [Copy link]
Post time 17-4-2022 12:41 AM | Show all posts |Read mode
Puteri Sarah kesal Ira Kaza tak henti mengganggunya

Puteri Sarah bersama anak-anaknya.

Kuala Lumpur: "Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah."



Demikian kata pelakon Puteri Sarah Liyana yang gagal menyembunyikan perasaan kesal apabila sering diganggu individu terbabit tetapi bersembunyi di sebalik puluhan akaun media sosial palsu.



"Dari dulu sampai sekarang saya diganggu dengan akaun palsu. Diganggu komen-komen yang menyakitkan hati tapi saya sabar.



"Anda kacau mental saya dari 2019 lagi.

Sampai kami (Puteri dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak puas hati lagi ke? Bila kami berbaik, anda ugut suami saya pula.



"Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang menyakitkan. Selama ini, apa anda buat, anda ganggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga.



"Tapi kali ini rasanya anda sudah lebih sangat. Siap cakap fasal anak-anak saya. Anda hanya orang luar tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang anda dan orang luar cuma tahu luaran sahaja," katanya dalam satu hantaran di Instagram Story.



Menurut Puteri Sarah, dia ingin berpesan kepada Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar itu untuk berhenti mengganggunya.



"Kali ini cukuplah anda ganggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya menanggung.



"Berhati- hati doa orang yang teraniaya itu Allah akan makbulkan lagi-lagi di bulan puasa ini," katanya.



Dalam hantaran berbeza, Puteri turut mempertikaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak putus asa mengganggu suami orang.



"Tak silap saya, anda dah ada teman lelaki kan Ira Kaza? Semuanya tak kekal. Malah baru-baru ini pun anda ada teman lelaki kan? Mana pergi semua teman lelaki anda?



"Kenapa nak kena kejar suami orang lagi?

"Memang tiada maruah ke hadap suami orang?  Sebab nak harta dia? Sila jadi matang dan bekerja. Saya sendiri pun kerja cari duit sendiri.



"Jangan ambil jalan mudah, minta duit dekat suami orang. Selama empat tahu saya diam, membisu tapi makin lama anda pijak kepala saya," katanya.



Sebelum ini , kisah rumah tangga pasangan selebriti itu didakwa sedang dilanda masalah sehinga mendapat perhatian netizen.



Sarah juga mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul dan dia mendakwa suaminya itu tahu kenapa dia 'dingin'.



Syamsul juga mengaku mereka sudah tidak tinggal sebumbung tetapi tidak bermaksud mahu bercerai.

Pasangan itu berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata.


Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... henti-mengganggunya

Related collections:

  • · 1|Threads: 4, Subscribe: 0
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ira kaza ni ttbe pakai tudung sbb sol sol sol jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Rajin bethol ira ni create fake account banyak2
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
macam obses benau ke sol..byk fake akaun dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Nikah jela sol, bukan nya tak mampu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawin je la. Nyampah lak aku.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
4 tahun tak have sex?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah elok ada anak isteri, kenapa sol jadi macam ni haa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape la sol ni dh dpt bini ok g kawan gn ira rempit sabo jelerr
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarah patut sekolahkan sol sekali. Londehkan lah suami sendiri sekali. Enabler.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat sgt ke ira dkt ranjang? Teringat sheol bergelek2 tu boleh tahan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2022 01:31 AM | Show all posts
iena_jr replied at 17-4-2022 12:55 AM
Rajin bethol ira ni create fake account banyak2




bukan nak ngutuk....tapi........mmg S L la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2022 01:32 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:32 AM | Show all posts
Yak Yak Yay! Puteri Sarah, Syamsul Yusuf kembali bahagia

Ade jg orang dah update kt thread ni
Mula dr page 3
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2022 01:38 AM | Show all posts
slyfynx replied at 17-4-2022 01:32 AM
Yak Yak Yay! Puteri Sarah, Syamsul Yusuf kembali bahagia

Ade jg orang dah update kt thread ni

asal kau x letak benang yg tahun 1995 je terus...???? masalahnya... tu pun ID aku gak   BERIYA BTUL KO EK....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mcm kes pelawak curang tu ke..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2022 01:39 AM | Show all posts
yg aku hairan...MAK BAPAK MASING2 X MAIN PERANAN KE? ke konon umh tangga anak2 x nk campur?

padahal nama smua kuat2...


YH DAN Kz
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah rempitz bakalan menang hasil gelekan padu yang membuat anak dato tergila2 selama 4 tahun?
saksikan episod seterusnya




tapi serius soley soley
kalau apak ko bukan tok selam
youre nothing hokeh
ughhhhh never liked this guy anyway
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 gatal..menjadi la gitu. Tinggalkn jela Sarah laki tak guna mencurang mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 17-4-2022 01:38 AM
Ni mcm kes pelawak curang tu ke..

Ada potensi gak.. da byk kali kan dia baik balik dgn ira..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 09:58 PM GMT+8 , Processed in 0.089901 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list