CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13003|Reply: 83

Netizen Berteka-teki Status Perkahwinan Sarah Hildebrand Yang Dah Pandai Tayang Perut

[Copy link]
Post time 6-3-2022 05:14 PM | Show all posts |Read mode
Selepas mengejutkan peminat hiburan seni apabila membuat keputusan menanggalkan tudungnya pada 2020, Sarah Hildebrand semakin berani tampil seksi.




Kredit foto: IG




Dalam kemas kininya di Instagram hampir seminggu lalu, aktres itu memuat naik gambar berbaju putih yang diangkat sedikit dan menunjukkan bahagian perutnya yang langsing.


Perkongsiannya itu disambut dengan sindiran pedas warganet walaupun segelintir daripadanya suka dan memuji penampilannya itu.




Kredit foto: IG




Kata mereka, Sarah kini sudah semakin 'terbuka' menunjukkan bahagian tubuh tidak dilitupi kain.


Malah, ada juga komen bertanya mengenai status perkahwinannya memandangkan sudah lama tidak melihat muat naik gambar bersama suaminya.









Kredit foto: IG




Sarah masih berkahwin atau sudah berpisah? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 05:54 PM | Show all posts
natasah hadsen 2.0 in the making
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 05:56 PM | Show all posts
sakit otak tu

kita kalau boyfriend nak tinggalkan kita , xkisah

skandal ramai , andai skandal pun habis mati xkisahhhh

kawan semua lari , xkisahhhhhhhhhhh

tetapi agama jangan tinggalkan

disitu sumber kekuatan dan semangat ko

tp bila diri ko sudah seperti pundek kematian akses maka menjadi gila lah ko

rupa tu bukan xlawa walaupun xdelah jelita sangat tp perangai hodoh mmg xboleh kompromi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak berubah tu agak mudah..nak istiqomah tu yg payah eh entahlah
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols lagi lawa bertudung.
Moga dia melawa mcm dulu semula.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kontroversi sblm ni pon dah rasa sesuatu dgn marriage dia. Kenal x lama terus kahwin. Konon nk tnjuk dah move on dari ex bf
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 07:09 PM | Show all posts
yang pasti gigih betul heshe terus kahwin dengan pinoy mix beruk saji tu tiba2...
taktau apa motif terus tup tup kahwin... padahal dia agak top masatu... berlakon sana sini...

kenapa la retis2 baru ni suka lingkupkan karier sendiri... bukan orang lain yang lingkupkan pun karier deorang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
As expected... So no suprise
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Acting wise teghok bebenor....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
His ig ada pic a girl ...end of last year. Omey but takde tulis apa2..
I suka tengok art dia...bukan stalk haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: yang pasti gigih betul heshe t ...


Skrg nabil mendonia dgn rosnah jebat... Yang sarah ni sendu jah.. Sian tgk... Even lawa dr rosnah tp dia self love kurang

Pttla nabil xdpt appreciate dia..sbb dia sendiri pon xappreciate what she has
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-3-2022 07:08 PM
Masa kontroversi sblm ni pon dah rasa sesuatu dgn marriage dia. Kenal x lama terus kahwin. Konon nk  ...

Bkn ke depa tu high school friend ka? Kenal dari sekolah.. Lps tu rekindle balik lps dia clash ngn nabil ms dia balik us sbb nak jenguk bapa dia.. Tgk laki dia tu mcm nice person... Mix omputih pinoy tp omputih gene tak kuat dpt ke side pinoy.. Lainlah kalau gene malay mmg kena makan sokmo dgn gene omputih
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia freehair
Muka jenis nampak mahal

Boleh ler pasni geng dengan Tacahadsen main pantai
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap lg dia ckp ade mcm2 disorder standard
Mentera retis
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-3-2022 05:56 PM
sakit otak tu

kita kalau boyfriend nak tinggalkan kita , xkisah

Suke dgn kemunculan baru kaka hannah cmnie hehe

Btol la tu.
Kesian tgok die nie mcm hilang arah pn ade
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bertemu jln kembali.. Cun jugak sheols nie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 09:48 PM | Show all posts
missyL replied at 6-3-2022 09:42 PM
Suke dgn kemunculan baru kaka hannah cmnie hehe

Btol la tu.

Thank You , Darling

Kita doakan Sarah Hildebrand dan sesiapa yang di uji hidup mcm dia kembali ke pangkal jalan

Ada kala kesunyian itu menyakitkan sehingga mereka memberontak sendiri


Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:53 PM | Show all posts
Edited by .HannahMontana. at 6-3-2022 09:54 PM

Aku nak ambil kesempatan ini menyeru rakan seforum aku yg nama dia Sarah juga yang dari Kedah itu kembali berforum.

Pedulikan sahaja kata-kata nista sesetengah forummer

peduli apa walau siapa pun kita , kita adalah kita

hidup xminta duit orang sekupang pun...mati pun xminta dia tanamkan kita

Tidak ada seorang manusia pun yang sempurna elok jalanan hidupnya melainkan yg buruk-buruk itu kita xnampak  ditutup Tuhan

Biar orang buat kita , kita buat kuih....heheheheheh

Kembalilah menceriakan forum ini Sarah dari Kedah tu

potpet potpet mu itu adakala menceriakan aku



Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:55 PM | Show all posts
Edited by .HannahMontana. at 6-3-2022 09:56 PM


Khas untuk Sarah dari Kedah , terimalahhhhhhhhhhhhhh,,,,,

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 6-3-2022 09:16 PM
Bkn ke depa tu high school friend ka? Kenal dari sekolah.. Lps tu rekindle balik lps dia clash ngn ...

Oo gitu ke? Mcm tu harap ok la marriage diaorang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:36 PM GMT+8 , Processed in 0.146666 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list