CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1343|Reply: 13

Karnival Juara Rakyat Dalam Surau

 Close [Copy link]
Post time 3-9-2010 05:07 PM | Show all posts |Read mode


Apalah nak jadi.... orang islam sendiri sudah tak menghormati rumah ALLAH
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2010 05:20 PM | Show all posts
pandangan positip.......
tu dewan tadika kemas seblah surau je tu
per de hal
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 06:56 PM | Show all posts
itu layeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 07:01 PM | Show all posts
Reply 3# toki_rompin


    pendapat aku sama juga.............itew layennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 07:03 PM | Show all posts
rasa penah tengok bideo ni kat CI ni. atau hanya ilusi? atau thread ini bakal dikunci dan menjadi tumpuan kaki2 pancing kredit?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 07:11 PM | Show all posts
walaupun sepuluh org buka thread yg sama tetap nak komen gak

itu laennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 07:45 PM | Show all posts
dah ade la...hahahahaha,
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 07:52 PM | Show all posts
balaci umngok bukan paham ajaran islam, maklum laa depa nih semua agama umngok....

orang kapir yg ak tahu pasal islam masuk masjid harus ditentang walau berpakaian sopan.. tapi orang MELAYU yg kuhnun menaku isele, boleh masuk masjid walau tak tutup aurat dan buat pasar borong pun....

inilah istimewanya umngok...sanggup permainkan agama demi menyelamatkan parti kotor mereka....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2010 08:56 PM | Show all posts
dah ade thread ni dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 09:21 PM | Show all posts
Aku dah bukak thread ni beberapa hari lepas, tapi Mod pindahkan ke LP.
Dalam tu complete dgn info2 yg membuktikan karnival tu dianjurkan oleh Wanita UMNO Bahagian Kuala Langat pada 9 Mei 2010.

Pro UMNO beriya-iya mengatakannya fitnah tapi langsung tak sebut apa yg fitnah . Denial sindrom nampaknya. Mungkin malu dengan polemik surau yg mereka mainkan tentang YB Teo, sekali rupa-rupanya UMNO sendiri yg menodai surau.


Ini link thread aku itu: http://mforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=502101&extra=page%3D2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2010 02:45 AM | Show all posts
Sori lah... kalau dah ada sebelum bukak thread kawan ada buat survey tapi tak jumpa... alah kat astro pun byk cerita yg di ulang tayang.... lagi pun yg nie untuk kesedaran kita bersama, maklumlah MELAYU NI KA MUDAH LUPA
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 03:00 AM | Show all posts
berfikiran baik dlm bln posa nih....
mungkin mereka mengimarahkan surau....
mungkin surau tu dah tak ada xtbt kut...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 03:06 AM | Show all posts
psl kecoh camnie lah PR buat qiamulail and sahur perdana kat dewan jek

Majlis Sahur Perdana Selangor
Tarikh :4 September 2010
Tempat: Kompleks Belia . Seksyen 7, Shah Alam
Masa: 4pagi.
Anjuran: Jawatankuasa Tetap Hal Ehwal Islam Negeri Selangor

Muslimin -Muslimat dijemput hadir beramai-ramai bersama keluarga.

Program dimeriahkan lagi dengan kehadiran Menteri Besar Kelantan Tok Guru Nik Aziz,Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid, Presiden Pas Tok Guru Hadi Awang, Anwar Ibrahim dan juga Exco Negeri Selangor Hasan Ali.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 10:05 AM | Show all posts
Ada ke tak pakai tudung masuk dlm surau? Apa nak jadi dgn orang Islam?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.099803 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list