CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1732|Reply: 5

Dituduh antitransgender, Adele dikritik

  [Copy link]
Post time 14-2-2022 01:08 PM | Show all posts |Read mode

ADELE

Dituduh antitransgender, Adele dikritik

PENYANYI Adele menuai kritikan netizen selepas dituduh bersikap antitransgender ketika memberi ucapan dalam acara BRIT Awards 2022 baru-baru ini.

Dalam acara tersebut, pelantun lagu All I Ask itu menang besar selepas membawa pulang trofi Penyanyi Wanita Terbaik, Album Terbaik dan Lagu Terbaik.

Ketika memberi ucapan, Adele berkata, dia berbangga menjadi seorang artis dan penyanyi wanita yang cukup hebat.

Bukan hanya sekali, bahkan penyanyi berusia 33 tahun itu berkali-kali mengungkapkan rasa bangganya menjadi seorang wanita sehingga membuatkan netizen berasa hairan dan kurang senang.

Ucapan tersebut sekali gus memberi andaian bahawa Adele merupakan seorang wanita antitransgender dan menganggap dia membenci golongan tersebut.

https://www.kosmo.com.my/2022/02 ... der-adele-dikritik/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2022 04:38 PM | Show all posts
lol ..
kawan tu bangga jadi wanita pun,, kau yang panassss... siap buat andaian dy antiTG puleksss
meh adel, datang buat show kt KL , sis support u .. muahhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 02:19 AM | Show all posts
Hhhmmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2022 03:37 PM | Show all posts
Dah memang dia wanita, apa masalah netizen us ni nak terlebih sentap macam ponen belakang lorong?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2022 02:15 PM | Show all posts
golongan tu mmg super sensitif.
selalu ingat orang nak kenakan mereka tapi hakikatnya, kita aman-aman je...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan kat US pun diorang pun tgh campaign anti trans. Tu la, bila too much freedom, sampai langsung takde sekatan dalam kehidupan. Jadi haru. Satu2 masalah timbul.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.101069 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list