CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17219|Reply: 243

[SBS/Netflix 2022] BUSINESS PROPOSAL - Kim Se Jeong, Ahn Hyeo Seop

[Copy link]
Post time 30-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 6-3-2022 08:59 PM



Profile
Drama: Business Proposal (English title)
Revised romanization: Sanaematsun
Hangul: 사내맞선
Director: Park Sun-Ho
Writer: Hae Hwa (web novel), Han Sul-Hee, Hong Bo-Hee
Network: SBS
Episodes: 12
Release Date: February, 2022 --
Runtime: Mon & Tue 22:00
Language: Korean
Country: South Korea


Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Shin Ha-Ri (Kim Se-Jeong) is a single woman and works for a company. She has a male friend and she has held a crush on him for a long time, but she learns that her friend has a girlfriend. Shin Ha-Ri feels sad and decides to meet her friend Jin Young-Seo, who is a daughter of a chaebol family. Jin Young-Seo then asks Shin Ha-Ri to take her place in a blind date and even offers some money for her time. Shin Ha-Ri accepts her friend's offer. She goes out on the blind date as Jin Young-Seo, while having the intention to get rejected by her date. When she sees her blind date, Shin Ha-Ri is dumbfounded. Her blind date is Kang Tae-Mu (Ahn Hyo-Seop). He is the CEO of the company where she works.

Kang Tae-Mu is the CEO of a company that his grandfather founded. One day, his grandfather informed him of an upcoming blind date that he set up for him. Kang Tae-Mu is a workaholic and he is annoyed that his grandfather sets up blind dates for him. He decides to marry the next woman whom he meets at a blind date, so he won't be disturbed from his work anymore. That woman is Shin Ha-Ri, but pretending to be Jin Young-Seo.

On the following day, Shin Ha-Ri receives a phone call from Kang Tae-Mu. He asks her to marry him.

Cast
Ahn Hyo-Seop - Kang Tae-Mu
Kim Se-Jeong - Shin Ha-Ri
Kim Min-Kyu - Cha Sung-Hun
Seol In-A - Jin Young-Seo
Lee Deok-Hwa - Kang Da-Koo
Kim Hyun-Sook - Yeo Ui-Joo
Kim Kwang-Kyu - Shin Joong-Hae
Jung Young-Joo - Han Mi-Mo
Choi Byung-Chan - Shin Ha-Min
Song Won-Seok - Lee Min-Woo
Woo Hee - Go Yoo-Ra

Source: Asianwiki

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 2-3-2022 09:38 PM

TRAILER...

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 09:48 PM | Show all posts
yessza....cool...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-1-2022 09:48 PM
yessza....cool...

Drama ni ganti Our Beloved Summer...
Maybe lambat airing sebab Winter Olympics...
Drama Through The Darkness I follow tu pun kena postpone 3 weeks...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:16 AM | Show all posts
Rahah replied at 30-1-2022 10:24 PM
Drama ni ganti Our Beloved Summer...
Maybe lambat airing sebab Winter Olympics...
Drama Through  ...

oh my god...SBS, KBS, MBC , what else?  ada banyak stesen TV  ape pasal leee.....semua rancangan k drama ni kena stop , winter olymics tu  well yes lah depa ada winter hahah adoiiii...apekah logic nak stop semua just becoz???? ade banyak stesen tv yg lain ....cable subscribe channel terkesan tak? tak la kan sbb depa bukan dpt hak penyiaran.

so postpone pulak , oh mcm ni ghost doctor ade ke tak? tvn pun kene winter olympics ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:31 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 31-1-2022 11:16 AM
oh my god...SBS, KBS, MBC , what else?  ada banyak stesen TV  ape pasal leee.....semua rancangan k  ...

SBS, KBS & MBC tu public channel (channel free)...kalau kat sini mcm RTM & TV3...
they have to stop sebab it will affect the rating...
these 3 channels depend so much on rating utk jadi kayu pengukur kejayaan drama2 yg ditayangkan...
cable channel mcm tvN & JTBC not affected sangat...
since they are cable channels, i guess depa ada channel khas utk sport...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-1-2022 02:40 PM | Show all posts
xyla73 replied at 31-1-2022 11:31 AM
SBS, KBS & MBC tu public channel (channel free)...kalau kat sini mcm RTM & TV3...
they have to sto ...

hokiesss...

arghh mollaaaa...winter olympics plaksss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 10:55 PM | Show all posts
Okay guys...

Business Proposal  ditangguhkan tayangannya  lagi sekali ...so tayangan perdana pada 28th Feb

https://www.soompi.com/article/1 ... yed-due-to-covid-19
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2022 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada dah threadnya pula.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:46 AM | Show all posts
synopsis mcm menarik, suka ahn hyo seop tp kim se jong ni berlakon iolls kureng sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 11-2-2022 12:45 PM
alien88 replied at 11-2-2022 08:46 AM
synopsis mcm menarik, suka ahn hyo seop tp kim se jong ni berlakon iolls kureng sikit


X minat 2-2 tp sbb storyline n nak tgk versi drama mcm mana pula.

Kekdg ada pelakon fevret pun aku tak tgk sbb storyline kureng. Yg ni 2-2 aku x minat tp try tgk je la dlu. Kot2 la best kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 02:05 PM | Show all posts
hijau88 replied at 11-2-2022 12:41 PM
X minat 2-2 tp sbb storyline n nak tgk versi drama mcm mana pula.

Kekdg ada pelakon fevret pun ak ...

kan.. kdg2 storyline penyebab utama jugak utk kita layan drama tuiolls sllu try layan 1 ep dulu.. kalau best, terus next ep xkisah la siapa pelakon nya

uolls ada baca webnovel ni ke?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 10-2-2022 10:55 PM
Okay guys...

Business Proposal  ditangguhkan tayangannya  lagi sekali ...so tayangan perdana pada 2 ...

Done edit...
Tangguh seminggu sebab covid19...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 05:30 PM | Show all posts
Rahah replied at 11-2-2022 11:01 PM
Done edit...
Tangguh seminggu sebab covid19...

iskk...tulah pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2022 08:56 PM | Show all posts
esok ...esok citer ni
hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 28-2-2022 01:17 AM
alien88 replied at 11-2-2022 02:05 PM
kan.. kdg2 storyline penyebab utama jugak utk kita layan drama tuiolls sllu try layan 1 ep dulu..  ...


Kekdg klu ada pelakon yg aku x minat lgsung. Mmg aku takkan tgk even storyline best konon2nya n viral mcm mana pun drama tu.

Tp cerita ni lak. Aku still leh hadap pelakon2nya even sorg pun aku x minat. Then, storyline agak menarik. Well, tipikal cerita cintan cintun org kerja ofis khennn. Try tgk la nnti. Episod pun sket je kan.

Aku dah baca webtoonnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2022 02:09 AM | Show all posts
The Business Proposal


I LOVE ITTTTT

hahahahahahahaha


kelakar

best best best

siapa suka Mr Queen ...Seol In A  yg jadi gundik King tu  kan..she is in this  drama...hahaha best best best...



simple plot as other rom com but kelakar lah keletah and telatah  minah Shin Ha Ri ni...


Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2022 09:09 PM | Show all posts
hijau88 replied at 28-2-2022 01:13 AM
Kekdg klu ada pelakon yg aku x minat lgsung. Mmg aku takkan tgk even storyline best konon2nya n vi ...

ada link webtoon dia tak? tq

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aysha28 replied at 1-3-2022 09:09 PM
ada link webtoon dia tak? tq

Aku dah pm.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2022 03:11 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 2-3-2022 03:21 AM

ep 2

i dah tengok.

eh ehhh nakalnya Kang Tae Moo tu ye , dia macam nak hukum shin Ha Ri tu macam  ikut suka dia ye je?
huh?

hahhahahaha  tapi i think kawan Shin Ha Ri tu Jin Yeong Seo tu macam gunakan dia aje like she is nice but  she is quite maniipulative ..dia kawan baik la tapi tu la.. Dia ni kelakar jugak ye ...dia suka mamat secretary tu pulak ...
i wonder who is he sebab Grandpa Tae Mo tu quite fond of him.

Hahaha

lawaklah  best citer ni , plot dia simple sangat, i mean kalau citer ni i nak ulas dari plot , it's like akin to akasia pukul 7 pm tu lah cuma yg lainnya dari segi garapan, olahan and watak and talent pelakonnya.  ade setting yg  menarik , a researcher  - nampak dia immerse dalam tugas dia, ade food based company firm - yg ade R&D sector...
and archeopteryx?
how on earth did the writer come out with that idea? i pun terkejut hahahahahahah, cooool....


and i feel the vibes iras iras macam citer  u know - CAN YOU KEEP A SECRET -a  novel by  Kinsella tapi narrative  watak tu, plot tu sama cuma the detailsings tu beza  beza sikit la... tapi hmm...hahahahahahah
hahahaha


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.220054 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list