CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3157|Reply: 34

Yakin Syahiran Lelaki Terbaik-, Uyaina Arshad Dapat Petanda Melalui Mimpi

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 09:52 AM | Show all posts |Read mode
Uyaina Arshad, 30, mendedahkan dia mendapat petanda jelas bahawa penyanyi Raja Syahiran, 29, adalah jodoh terbaiknya hanya menerusi mimpi.


Uyaina atau nama sebenarnya Saidatul Naseha Uyaina Arshad berkata, meskipun mimpi itu ringkas namun sudah cukup menguatkan hatinya bahawa Syahiran pasangan paling tepat buatnya.




Foto: IG




"Saya bersyukur sebab saya pernah dapat petanda dalam bentuk mimpi yang sangat jelas. Alhamdullilah. Dalam mimpi itu, Syahiran datang dan pegang cincin.


"Itu sahaja. Tiada perbualan. Pendek sahaja mimpinya. Tapi cukup. Cukup untuk beri saya kekuatan untuk melangkah ke fasa yang seterusnya," katanya menjawab sebuah pertanyaan di Instagram Stories.




  



Seorang pengikutnya bertanya bagaimana mengetahui seorang lelaki itu calon yang tepat sebagai jodoh kepada Uyaina. Dia mengakui soalan terbabit memang sangat bagus.


"Bagus soalan ni. Dulu, saya pun selalu tertanya solan yang sama. Saya sangat takut mengenai perkahwinan dan segala hal yang datang dengannya.


"Macam mana kita nak tahu dia adalah yang tepat? Terutama kalau sebelum-sebelum ini, kita pernah lalui beberapa kegagalan dalam hubungan. Buat sahabat wanita saya, tengok keikhlasan dan kesungguhan lelaki itu," katanya.


  



Uyaina turut menekankan bahawa sangat penting untuk kedua pihak berbincang serius mengenai banyak perkara termasuk kelangsungan masa depan mereka.


"Bincang mengenai perancangan masa depan, kestabilan kewangan, kemajuan karier, dan apa yang kamu berdua inginkan dalam perhubungan.


"Gelombang pemikiran kamu sama atau tak?Banyak benda boleh sembang dan bincang selain 'you sayang I' tak.  Kemudian, bincang dengan keluarga. Restu keluarga adalah segalanya," katanya.


  



  



  



  



Uyaina dan Syahiran melangsungkan pernikahan pada 21 Disember lalu.


Pasangan terbabit mula berkenalan pada awal 2019 di sebuah program terbitan Astro dan Uyaina menerima rombangan merisik keluarga Syahiran pada Julai 2019. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:20 AM | Show all posts
Belom sebolan pn dekkkk...masih wangiiiiiiii.. hujung2.....jodoh kami hnya setakat ini,asik sy beli boreh,yada3.... mudah2an berkekalan ya. InsyaAllah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bole thn jgk tgok die ni dok show off laki hahahaa

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:29 AM | Show all posts
missyL replied at 17-1-2022 10:27 AM
Bole thn jgk tgok die ni dok show off laki hahahaa

mcm kan lakinya pelakon popular pulak..ahahaha.
pdhl aku langsung tak knl laki dia ni..artis ke/instafemes??
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-1-2022 02:29 AM
mcm kan lakinya pelakon popular pulak..ahahaha.
pdhl aku langsung tak knl laki dia ni..artis ke/in ...

Pernah join show dansa dan sing
Tak pernah tengok ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tak berapa berkenan dia ni..nampak mcm try hard
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:02 AM | Show all posts
kuat bermimpi Uyaina ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:13 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 17-1-2022 10:32 AM
Pernah join show dansa dan sing
Tak pernah tengok ke ?

itu je ke pencapaian lakinya? ingatkan jadi pelakon. serius memang tak kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana ek manusia bolh senang2 interpret mimpi … dh kalo sebelum tido duk on call dgn laki mana x masuknye dalm mmpi choi sgt … bru sebulan 2 kahwin dh show off panjang lagi perjalanan hidupnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:19 AM | Show all posts
semedanggggggg ko nk show???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:27 AM | Show all posts
CRINGE LEVEL : menguappppppppppppppppppppppppppp........
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:35 AM | Show all posts
Selamat pengantin baharu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-1-2022 11:13 AM
itu je ke pencapaian lakinya? ingatkan jadi pelakon. serius memang tak kenal.

Raja shahiran ni kaya gile..famili bisnes keliling pinggang sebab tu tak glemer sangat sbb dia bisnesman.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:48 AM | Show all posts
ko baru je kawin khenzz..... kang tak sampai 5 tahun dah berspek itam belalang jubah itam masuk mahkamahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:49 AM | Show all posts
uyaina sittah annur
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:05 PM | Show all posts
Managerara replied at 17-1-2022 11:48 AM
Raja shahiran ni kaya gile..famili bisnes keliling pinggang sebab tu tak glemer sangat sbb dia bis ...

patut la uyaina nk..hhaha.
bisnes apa? kaya level level mcm family kawan dia si nazreem tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:15 PM | Show all posts
cehhh...
meols dah yg ke 13 anniversary tahun ni pun tak berani nak share tips ape2...
ko yg baru lagi ni boleh dok diam2 tak?
sama jugak kalau dapat baby nanti...jangan sibuk nak jadi yg terpaling.. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-1-2022 10:29 AM
mcm kan lakinya pelakon popular pulak..ahahaha.
pdhl aku langsung tak knl laki dia ni..artis ke/in ...

Agree

Belum 1 bukan dah berani kasi tips bermacam2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 17-1-2022 11:48 AM
Raja shahiran ni kaya gile..famili bisnes keliling pinggang sebab tu tak glemer sangat sbb dia bis ...

Wah kaya tahap level yg gi makan nasi kandar di penang naik heli ke or naza clan?#tanyajer
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Honeymoon phase lagi. Semuanya indah belaka
Jap lagi kalau cerai harus pakai alasan "jodoh tak panjang" salahkan takdir memanjang
Time tu acik porum harus bersedia jalankan tugas
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:42 PM GMT+8 , Processed in 0.083518 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list