CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

[Tempatan] Poll Kontot Viral #5: Tak Malukah Engkau Wahai Muntri Kesehatanan Bila Peguam Asiah Kantoikan Data Engko Sebegini?

[Copy link]
Post time 15-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 15-1-2022 05:25 PM
Ntah-ntah deme kena game dengan loyar ni.
Takpe, 'timeline' boley ejas.... apedehal.

Oh gitew…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-1-2022 05:17 PM
Udah kamu nak berdangdut macam si Friska pulak.  Memang korang berdua boley geng..
Sesame tergil ...


Yang pasti aku dah berkahwin dan still married so buek apo lak aku nak kan laki orang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:58 PM | Show all posts
Merah: Unvaxxed
Biru: Fully Vaxxed

1-5 Dec 2021....








10-15 Dec 2021....








1-5 Jan 2022...







Yang anti-vaxx tegar tu, buleh laa korang putar graf ni pulak.
Ohh no... yg ni tak sama dengan daily updated death numbers. Tipu...tipu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:04 PM | Show all posts
Jangan lupa, ni tak darab lagi dengan angka 320.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 15-1-2022 06:04 PM
Jangan lupa, ni tak darab lagi dengan angka 320.

Aduh…. Terguling2 iols baca ni… tq for making my afternoon.  Yg pasti tahap confident (dan ketebalan kulit) lawyer tu mmg tinggi gila sehhhhh…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 15-1-2022 06:07 PM
Aduh…. Terguling2 iols baca ni… tq for making my afternoon.  Yg pasti tahap confident (dan keteb ...

Hihi tumpang berguling jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 15-1-2022 05:58 PM
Merah: Unvaxxed
Biru: Fully Vaxxed


Hoiii..  Yang ko pegi crop tajok graf ni kenape?  Sape nak paham ape yang ko tempek tu monyet?

Hah.. nah tuan2 & puan2 data purate 7 hari yakni seminggu ke belakang bagi tarikh 5 Januari 2022:



Kemudian dia tu tempek pulak graf berderet2 nak tunjok studious kunooonn haha..  Nah gini ye data purate 7 hari bagi kematian unvaxxed per 100,000 orang pade tarikh2 kat graf tu:

1-5 Dis: 23.9, 25.6, 23.3, 23.8, 22.9
10-15 Dis: 19.4, 18.9, 19.6, 18.9, 19.8, 20.7
16-31 Dis: dia tak tempek pulak
1-5 Jan: 14.1, 12.8, 11.9, 13.8, 15.7

Dia nak tunjok la kunon2 bilangan sebenor kematian setiap hari berubah2 & Peguam Asiah main bedal je pegi kali pakai faktor 320 tu.

Tapi graf apekah sebenornye yang dia tempek itu?  Graf 7-day average.  Ade nampak macam turun bukit naik bukit ke tuan2 & puan2??  Ke nampak gradual aje?

Dari satu tarikh ke satu tarikh ofkos la 7-day average tu takkan beze banyak.  It's a continuous 7-day average representation of data from day to day.  

So Peguam Asiah tak boley main kali2??  Awat pulak???  Korang pon bahagi jumlah kematian seminggu dengan 7 hari!!!!!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai pun baca graf.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:37 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 07:53 PM

tengok video tik tok ni..

mmg kajal tu dajal kecik

sama ngan deegee icham

https://www.tiktok.com/@warie_tm ... 1&is_from_webapp=v1

failed tepek..

sapa pandai tepek










Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 15-1-2022 06:04 PM
Jangan lupa, ni tak darab lagi dengan angka 320.

hahahah  kannn
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi baca graf jenis cenggitu aje laa.
Beza turun naik sikit-sikit katanya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 15-1-2022 07:40 PM
Tapi baca graf jenis cenggitu aje laa.
Beza turun naik sikit-sikit katanya.

Terkincit tak tadi?  Pasti punye..  Haha.  Ambekk!!

@pengecatbintang : Nah aku try tempek.


https://www.tiktok.com/@warie_tm/video/7052665425657744667
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:14 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-1-2022 07:55 PM
Terkincit tak tadi?  Pasti punye..  Haha.  Ambekk!!

@pengecatbintang : Nah aku try tempek.

TQ TQ TQ
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:22 PM | Show all posts
haa..

lepas 113 doktor punya surat..

baru nak ngaku

https://www.bharian.com.my/berit ... lepas-terima-vaksin

25 kes miokarditis dikesan selepas terima vaksin

Januari 15, 2022

KUALA LUMPUR: Hanya 25 kejadian kes radang otot jantung atau miokarditis dikesan dalam tempoh 21 hari selepas individu menerima vaksinasi COVID-19 daripada 433,674 kemasukan ke 216 hospital bagi tempoh Februari hingga September 2021.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, berkata daripada jumlah itu, 14 kes dilaporkan berkaitan vaksin COVID-19 Comirnaty keluaran Pfizer (Pfizer), sembilan berkaitan dengan vaksin CoronaVac (Sinovac) dan dua lagi membabitkan Oxford-AstraZaneca.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:25 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 08:27 PM
tumpanglalu74 replied at 15-1-2022 06:51 PM
Hoiii..  Yang ko pegi crop tajok graf ni kenape?  Sape nak paham ape yang ko tempek tu monyet?

Ha ...

ooo...

crop tajuk..

nak jadik penipu mcm...

Dajal..

opps silap

Kajal..

opps silap

KayJay
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-1-2022 06:51 PM
Hoiii..  Yang ko pegi crop tajok graf ni kenape?  Sape nak paham ape yang ko tempek tu monyet?

Ha ...

Boosted!.

Bak kata BoJo...." bring your own booze".

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 08:22 PM
haa..

lepas 113 doktor punya surat..

Hahahahaha. Kalau tak kena push dengan surat takkan keluar kan berita ni?

Kih kih.....

Mana nak pusing lagi ni? Licking own spit nampak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 08:14 PM
TQ TQ TQ

Welkam sisturrr..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
555 kematian per 100k tu yg meols paham adalah worldwide. Sbb data dr recovam. Tapi kalau deyols crop x de tajuk msia ke worldwide mmg boleh cause salah paham.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:48 PM | Show all posts
Semua nak kena suap info.

Dah kena sentak, pandai pulak kau carik per 100k people ye... padahal tajuk tu ada jer situ tak kemana pun.
Pehtu mula terkial-kial dok carik.

Hah apa lagi.... darab la dengan 320. Kehkehkkeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.085535 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list