CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

40 Tahun Menjanda, Nenek Seronok Dapat Nikahi Pucuk Muda

[Copy link]
Post time 15-1-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 07:27 AM
Dia ni jantan ke betinaaaa

Jantan..
Sebelum ni dia guna nickname bugisdoom. Pada masa sama dia ada 2 mn nobito, iloveselangor & trisna. Lepas tiga2 account kecuali trisna kena banned, dia diam kejap & create mn baru EncikNakamura. Pon kantoi jugak. Kena banned jugak pada masa sama ada mn lain, Nahnukutu. Sekarang ni mn dia yg lain keane apa ntah. kira setiap account & mn dia, ada personality yg berbeza. Split personality
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 15-1-2022 02:33 AM
Org yg igt kawin tu btujuan psl mnegeseks mmgla anggap benda cmni ngeri

Batman kawin kerana apa dek... Baki dalam ASB ka?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
44-63 ok la tu.ingat kan 19 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 07:24 AM
44 thn pun kira pucuk muda ke? TT ke wartawan Kosmo kelas belakang

Kan sis. Tah2 dah sama2 menopos tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah nenek tak ada gigi, licin jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
till jannah la kan acik..kalau 16 thn beza jauh tak eh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Org indon ke ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 07:27 AM
Dia ni jantan ke betinaaaa

Kau nak boleh….acehand nak pun boleh

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 15-1-2022 08:03 AM
Baguslah nenek tak ada gigi, licin jah

Tak perlu risau kepala terkena gigi kan kaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-1-2022 08:05 AM
till jannah la kan acik..kalau 16 thn beza jauh tak eh

Depends…contoh terbaik ctcaras…age is just numbers.walau ko umur 30tapi perangai 60 tahun utk setara dgn somi ko…kira ok la

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 08:23 AM
Kau nak boleh….acehand nak pun boleh

Kahkahkahkahkah

Mmg mn ko la tu gilaaaa tk de life betul
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2022 07:37 AM
Jantan..
Sebelum ni dia guna nickname bugisdoom. Pada masa sama dia ada 2 mn nobito, iloveselangor ...

Sian ekkkk ...keanu tu jadi bottom
Gitula hidup alam maya
Suka2 jd sesapa..camne leh kantoi
Apa key dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah.. ingat yindon mesia kuuu ropanyeh. taniya nenet
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2022 08:25 AM
Tak perlu risau kepala terkena gigi kan kaka

Memang ngilu kalu terkena gigi, lagi best kalu ada gula-gula Hacks, ada aircond
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 14-1-2022 09:51 PM
tak ngeri ka masa unboxing nanti? soalan serius

apa yg ngerinya

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2022 07:37 AM
Jantan..
Sebelum ni dia guna nickname bugisdoom. Pada masa sama dia ada 2 mn nobito, iloveselangor ...

omy gosh..byknya mn..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:24 AM | Show all posts
Alhamdulillah

tahniah

xkishalah

mendapat pasangan  hidup mmg antara tanda-tanda nikmat anugerah yg Allah beri pada hambaNYA

seronok  nikkah ini

marilah kita pakat menikkah

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:25 AM | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 07:24 AM
44 thn pun kira pucuk muda ke? TT ke wartawan Kosmo kelas belakang

hahahhahahaa..... wartawan sendu tu....
44 tu kata pucuk muda... hahahaa....
nak cipta sensasi gitu la wartawan ponen..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 09:22 AM
Mmg mn ko la tu gilaaaa tk de life betul

Selenger palat bacin macam ko aja yg sentiasa confuse dgn gender makhluk lain that you shud not even bother kecuali memang jenis kaypoh nak mamps....

Kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerkitkat at 16-1-2022 11:17 AM
sarahmirza replied at 14-1-2022 08:48 PM
Bila kahwin dengan org tua mesti kena tuduh nak harta....  Apapun janji bahagia...


Konsep sekufu dlm memilih pasangan yg ko fahami aponya?

Aku kasi satu scenario....aku gunakhen ko sebagai contoh...say ko umur walau baru mencecah 40 tapi dah kering haidh...berjimak jadi satu yg menyakitkheun..in short keinginan ko utk memantat banyak kurang....so ko dah menjanda.....say utk beberapa tahun...walau keinginan sex ko dah merudum..ko tengok aweera tetiber ko naik stim...walau kemampuan dah mengurang...so ko kawen....aweera batang muda hari harimau sedangkheun ko tak mampu...

Ini kira satu penzaliman keww? Dalam konteks sekufu yg agama telah garispandukheun?

Ko faham tak?

Atau ko nak aku lukis?

Kahkahkahkahkah

Edit....Hey bangsat nakharom, bagi contoh pun sentap barbeng sampai ngadu dgn momod keww?

Barbie bangkai la lu

Comments

Report Post:forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=0&pid=150396313 Report reason: : Malicious irrigation Report time:15-1-2022 04:57 PM  Post time 15-1-2022 10:44 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:46 AM GMT+8 , Processed in 0.077225 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list