CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: JoyahMengayah

[Dunia] Jangan ikut Israel, Dos Vaksin Ke 4 Tidak Diperlukan Kata Pakar.

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ler israel nak booster every 3 to 6 months pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:38 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 11:37 AM
stingerkaypoh replied at 15-1-2022 08:28 AM
Ada lagi org cam ko ni ek? Antivaxx Dr malone tu pun senyap2 veksin.

Kah kah kah.

EDITED EDITED
ANTUVAKS DETECTED
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:46 AM | Show all posts


Jangan batalkan dos ke-4 pleaseeeeeeeeeeee

I am begging






Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:47 AM | Show all posts
RRRatatatattatatatat


lepas banyak sangat cucuk vaksin corona sooooooooooo , tata !  


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:54 AM | Show all posts


Dulu musuh perang dengan  kita guna senjata tembak kepala bersepaiiiiiii

no ,no !!!!

susah cara tu

Cara lebih tersusun dna sistematik

cipta stau selenggara yang bikin sengsara ,so called myneraka

semua tikus-tikus , lipas-lipas kudong , dan biawak komodo berebut mendaftar dan yang paling bahana berebut nak dapatkan slot awal , berebut sehingga bertekak sesama sendiri

fine , tiba masa berbaris maisng-masing untuk di tembak

Zaman sekarang musuh tembak lengan  ,selepas itu senjata cecair itu akan meresap dalam tubuh dan paling awak menganggu saraf otak , renjatan jantung , heart inflammation...

xperlu siapa dipersalahkan...

salahkan saja virus corona

Padahal isunya sekarang ,wabak ini di lepaskan kerana ada pihak nak mulakan new world order

tak percaya kannnnnnnn???

kalau dah cucuk vaksin corona memang sampai mati ko akan pujuk hati ko supaya sentiasa bersangka baik sahaja

xsemena-mena dikatanya sebagai ikhtiar

Setahu akulah ,kita ikhtiar untuk hidup , kita xde ikhtiar untuk mati APATAHLAGI bunuh diri

opssssssssssssssssssssssssssssssssssss


muahhahahhahhahahhahahhahahhahahhahahahha

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini bukan isu perlu atau tidak perlu. Ini hanyalah isu rentas negeri, dine-in, kembali ke sekolah, diskriminasi, periuk nasi. Tinggalkan akal kalian dalam lubang jamban demi kesemuanya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 14-1-2022 06:52 PM
Akak ghasa baik la kau kena Omicron dari ambik boosteh. Power kot antibodi ko lepas tu.

Ko nak main Russian Roulette dgn nyawa sundiri dipersilakan. Kalau ko dpt yg asal atau Delta? Body ko boleh main ek pilih2 varian?

Comments

Report Post:forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=0&pid=150396126 Report reason: : Please fill in report content Report time:15-1-2022 11:40 AM  Post time 15-1-2022 10:45 PM
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:36 AM | Show all posts
stingerkaypoh replied at 15-1-2022 08:28 AM
Ada lagi org cam ko ni ek? Antivaxx Dr malone tu pun senyap2 veksin.

Kah kah kah.

KO NI BUKAN MANAK YA..

KO NI KETPAHKETIPONG ANTUVAKS YA..

HEE HEE

AMACAM SKRG..

113 DOKTOR MESIAN DAH WAT OPEN LATTER KAT PM

AKU CADANG KO GUNA HUJAH GOOGLE KO UNTUK BANTU PM LAWAN 113 DOKTOR TU

BUKAN KE LEPAS GOOGLE KO TRUS JADIK PAKAR WANNABE

HE HE   
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:38 AM | Show all posts
stingerkaypoh replied at 15-1-2022 11:35 AM
Ko nak main Russian Roulette dgn nyawa sundiri dipersilakan. Kalau ko dpt yg asal atau Delta? Body ...

CHEGU @chazey TU BTOL..

OMICRON ADALAH BEKSIN KPD KOBID...

KO YG JAHIL

SEDANGKAN BEKSIN PONG CHEGU CHAZEY X TERTIPU..

INI KAN PULAK OMICRON..

APA BARANG
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 15-1-2022 10:54 AM
Dulu musuh perang dengan  kita guna senjata tembak kepala bersepaiiiiiii

no ,no !!!!

Adoiiii.....

Diknah kembali menceriakan suasana sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkaypoh replied at 15-1-2022 11:35 AM
Ko nak main Russian Roulette dgn nyawa sundiri dipersilakan. Kalau ko dpt yg asal atau Delta? Body ...

Ko takut sangat dengan Covid mengapa? Antibodi lemah ke? Tu yang rela tadah tangan cucok beksin cucok booster? Aku dah kena Covid pun, boleh la sembang. Ko?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:09 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 12:21 PM

https://www.jsmineset.com/2022/01/14/42894/

This is a start!

We failed’ — Top Newspaper In Denmark Apologizes For Promoting Covid Hysteria
January 13, 2022



awai2 antivaks dah habaq ni semua klentong

hangpa x purcaya..

skrg sikit demi sikit depa reveal apa sebenarnya kobid n beksin..

ini plan global elite..

bila semua revealations gaining attention n momentum..

antuvaks akan naik angin n jatuhkan gomen..

so, yg da beksin n booster...

bersedia lah utk apa2 kemungkinan  

semua frontliners (askar, polis, doktor, nurse) dapat beksin yg bahaya mcm AstroJen, pejer..
kalo depa sakit n mati.. apa macam Mesia..

sesapa yg sokong beksin dan yakinkan netizens lain dgn hujah googled korang, ada saham dlm kehancuran Mesia n kematian vaxxed..

menjawab ler kat Allah kat Mahsyar nnt...

jumpa vaxxed yg mati akibat beksin.. terutama muslim..

hadap jugak antivaks yg disusahkan n teraniaya cth kena buang keje dll..

semuanya angkara sokong beksin membuta tuli..

bila majoriti sokong, gumen bole buli antivaks..  

bodo sombong x bole bincang  






Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 12:09 PM
https://www.jsmineset.com/2022/01/14/42894/

This is a start!

Wow. Cuba dengar apa De Santis comment bawah tu.
Mereka rela buried their heads.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:01 PM | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 01:53 PM
Wow. Cuba dengar apa De Santis comment bawah tu.
Mereka rela buried their heads.

ha ha..

after damage done
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:14 PM | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 01:53 PM
Wow. Cuba dengar apa De Santis comment bawah tu.
Mereka rela buried their heads.

antara komen kat twitter tu

- This comes after the government’s recent admission that covid hospitalization and mortality statistics were systematically overstated


HOLA





Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 03:14 PM
antara komen kat twitter tu

- This comes after the government’s recent admission that covid hosp ...

Yup. The narrative are fallin.......

Maka tinggalkan la serpihan serpihan serdak untuk sesi cuci2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:51 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 05:04 PM
slavehunter replied at 15-1-2022 03:31 PM
Yup. The narrative are fallin.......

Maka tinggalkan la serpihan serpihan serdak untuk sesi cuci2 ...

edited edited

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:57 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 05:04 PM
slavehunter replied at 15-1-2022 03:31 PM
Yup. The narrative are fallin.......

Maka tinggalkan la serpihan serpihan serdak untuk sesi cuci2 ...

kayjay running out of time la ni..

sbb naratif beksin efektif da makin pudar

dia terdesak utk kasi booster pfejer kat sinovac vaxxed..

sbb pfejer paling bahaya n mgkn sinovac paling x bahaya..

--

global elite da capai target sekian2 percen vaxxed..

bila tiba masanya, ramai akan tumbang

--
so. apa next plan depa

mgkn cyberpandemic

cyberattack + liquidity (cash dlm pasaran) jatuh + first domino iaitu Evergrande = Financial Panic

solution Global Monetary/ Currency Reset





Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:06 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 05:14 PM

lagi confession pasal fear mongering kobid

https://www.zerohedge.com/covid- ... iven-covid-coverage

Editor-In-Chief Of Europe's Top Newspaper Apologizes For Fear-Driven COVID Coverage
WEDNESDAY, AUG 04, 2021

In a speech delivered to camera, Julian Reichelt said sorry for Bild’s coverage which was “like poison” and “made you feel like you were a mortal danger to society.”


Reichelt directed his main sentiment towards children who have been terrorized by fearmongering media coverage which has caused child depression and suicides to soar across the world.


To the millions of children in this country for whom our society is responsible, I want to express here what neither our government nor our Chancellor dares to tell you. We ask you to forgive us,” he said.


Forgive us for this policy which, for a year and a half, has made you victims of violence, neglect, isolation, and loneliness.”


We persuaded our children that they were going to murder their grandma if they dared to be what they are, children. Or if they met their friends. None of this has been scientifically proven.”



kubid pundemik ni satu pembohongan





Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 11:36 AM
KO NI BUKAN MANAK YA..

KO NI KETPAHKETIPONG ANTUVAKS YA..

Manak.. kutilanak.. kimak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.088094 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list