CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 11:05 AM | Show all posts
wah mesti mama mertua bangga..ada repost tak kt ig..heeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:09 AM | Show all posts
apsal dulu aku rasa PUrizz ni ok2 jer perkataan & penulisan dia...
tapi sejak berbinikan lopa ni apsal aku rasa bukan dia yg bimbing vini dia
tapi dia pulak yang dibimbing si lopa.....  dah sama mcam bahasa vini dia jer aku baca...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:14 AM | Show all posts
Motif sangat, dapat award tapi caption gitu
Nampak sangat bukan jenis bijak
Memang sesuai berjodohan
Ko tu adik beradik bini ko tak reti nak tegur ada hati nak ceramah orang
Choi sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:16 AM | Show all posts
Addrianna replied at 14-1-2022 12:05 AM
bila penunggang agama rasa diri hebat rasa diri tau siapa yang masuk neraka dosa diri sendiri kat or ...

haaaah benak2 hadam ni...laki lofake pesan ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:17 AM | Show all posts
Setakat mask chain tu beli dari China bape ringgit je
Dapat dekat dorang jadi RM 29.90
Yihh sape lah beli barang dorang ni ye
Mask 800000 helai pulak
Takde nampak orang pakai pun
Dekat office i semua pakai Jovian mask, takde pulak yg pakai Nun ni punya
Pelik ah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:39 AM | Show all posts
Dia cakap macam dia ada pass utk fast lane masuk syurga..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayat orang bodoh2 alang: manusia masuk neraka ramei  apa benda ni weiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:44 AM | Show all posts
cakap seolah2 dia yg tentukan orang masuk syurgha dan neraka... jaga kata setat weh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:50 AM | Show all posts
aku naik sakit kepala baca apa si bangla ni taip..cam lahanat budak skola x habis ke dulu??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:59 AM | Show all posts

dah ko pun beria jugak beli mask dia tu napenye

eh aku tak tuju kat ko over
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpnh nmpk org pkai mask nunha..jovian selaluuuu jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen jujur ni..iols beli bantal baby pian..beli jgk bantal jah..tp baby pian punya lg best..jah punya leceh sbb asyik kena tekan button ulang2 sbb lepas setiap bacaan terus berhenti..klu baby pian tu dia jln terus je xde nk berenti2..lena baby tdur..bantal baby pian sesuai baby peluk..bantal jah letak kt tengkuk ok la..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 14-1-2022 12:00 AM
dia neraka dan akhirat berpisah tiada.mari aku  tepek pasal dia .kau mampu replied komen netijen:lo ...

Dia suruh bang nara  cari dia di akhirat. Begitu la seorang ugamawan terpaling, angkuh serupa firaun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 14-1-2022 03:59 AM
dah ko pun beria jugak beli mask dia tu napenye

eh aku tak tuju kat ko over

Betoi la..siape la yg nk bazir duit beli mask mahal² dh le quality ilek..sehari pulak berapa kali kena tukar mask..ini maciam tokey ba alif ba ya pun bole bankrup melingkup..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 14-1-2022 12:36 PM
Tasikchini replied at 14-1-2022 11:59 AM
dah ko pun beria jugak beli mask dia tu napenye

eh aku tak tuju kat ko over


karatz kot. skali teruk sgt kualiti tp dpt anugerah. pastu founder mrempan org nak jatuhkan la neraka la.. mroyan la pbeli
tp yg penting acik2 neutral kt forum xkn mlahar. hijab masih ttutup xnmpak tered ni. acikfake betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ni founder bantal nunha..ramai kot hahahah
so dak piyu takyah nk claim perasan sorg sorg
  
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:37 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-1-2022 12:23 PM
ni founder bantal nunha..ramai kot hahahah
so dak piyu takyah nk claim perasan sorg sorg

in other words nunggang agama untuk poket sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:50 PM | Show all posts
dah kalau dia jahat tapi sebelum meninggal dia taubat nasuha dan Allah terima..
ko saper nak nerakakan orang?
takde orang baik yg rasa diri dia baik.. melainkan orang yg tak baik.

yihhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah dulu gambar bebird berterbangan, dapat juga pancing hajah terpaling nak jadi breeder. Sekarang angkuh ,haters gonna hate
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
setiap kali Faz kena kata2, jap je kena kata balik kat pasangan sinun, tak payah susah nk membalas2…ermmm…

ada je tindakan luar biasa yg dia buat…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.083563 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list