CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 07:37 PM
She kena sound mcm mana uols? Mmg dari awal nampak jah terhegeh2

Jah ckp gud morning kt tollowers dia dlm ig, tba pubird tegur dgn sore cm mrh anak gtu, apa duk gud morning gud morning, bgla salam.. ni duk gud morning.. jahlop pn dgn gelak2 pn bg salam… cm nganying pn ada…

Tp benaks duk kata sweet adegan gtu.. apoooo?? Dh kena tgur dpn2 viewers leh kata leh kata sweet?? Mmg benak slamanya la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau tgk pubird ni cm nk tiru fattah pn ada.. xleh kalah dgn ex laki.. ex laki buat buku, dia pn buat buku.. pastu ex laki nyanyi, dia pn nk nyanyi.. pastu skrg nk blakon plak wpn dia mmg asalnya plakon..

Tp yg dia duk perli2 kata duk gmbo n blakon dgn ppuan bkn mahram tu, rsa2 nya nnt dia blakon xde ppuan bkn mahram skali yg blakon dgn dia eh..?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:51 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 14-1-2022 05:13 PM
Tubuhkan charity company promote nama sendiri...time event panggil sukarelawan buat kerja free2. P ...

modus operandi deme2 ni...  sebab tu memasing jadi kaya raya...  dia ni, bayangan tuan blew blew tu...  eh, ramai la lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:10 AM | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 08:21 AM
Klau tgk pubird ni cm nk tiru fattah pn ada.. xleh kalah dgn ex laki.. ex laki buat buku, dia pn bua ...

Ehh terpeluk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:06 AM | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 08:13 AM
Dh ada sorg tlepas komen bekap baik pnya.. tp xdak org lyn.. ibarat meludah ke langit kena blk ke  ...

adan muke dia...biasalah perangai benak memang ikut idolat depa...time buat salah angkut segala hadis bagai
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 08:18 AM
Jah ckp gud morning kt tollowers dia dlm ig, tba pubird tegur dgn sore cm mrh anak gtu, apa duk gu ...

Sikit pon x sweet. Jah mesti malu tp cover dgn ketawa. Sweet lg bamtah. Bahasa pon elok. Jah ni mcm kahwin dgn bangla je. But ok la sama clan kan paki bangla
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:06 PM | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 08:18 AM
Jah ckp gud morning kt tollowers dia dlm ig, tba pubird tegur dgn sore cm mrh anak gtu, apa duk gu ...

Tgk lah video pun mcm mana. Dok tegur Jah buat mcm2.


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 15-1-2022 01:11 PM
anony-mous replied at 15-1-2022 12:50 PM
Sikit pon x sweet. Jah mesti malu tp cover dgn ketawa. Sweet lg bamtah. Bahasa pon elok. Jah ni mc ...


nah aku tlg tepek. mgkin mmg tu cara pcakapan dorg. jenis kasar, sound sana sini. so ok la tu sekufu haha

  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana fanatik laki binik fake ni.. Lari x cukup tanah ker?  Korang ngata org kemain lagi yer.. Mana yang kuat meroyan tu.. Nak jugak dengar sepatah 2 kata dr ko dengan bahasa hazab ko..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 15-1-2022 01:06 PM
Tgk lah video pun mcm mana. Dok tegur Jah buat mcm2.

Produk apa diaorg review ni. Produk sampah ke drug store pnye
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2022 12:50 PM
Sikit pon x sweet. Jah mesti malu tp cover dgn ketawa. Sweet lg bamtah. Bahasa pon elok. Jah ni mc ...


tunjuk peace kat live pun kena marah. pastu piyu kena backlash dgn karatz lopa. piyu ckp bukan marah tp tegas tp ada jgk karatz yg ckp sowittt…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 15-1-2022 10:06 AM
adan muke dia...biasalah perangai benak memang ikut idolat depa...time buat salah angkut segala ha ...

Tahnya… adan uke tagune benak slamanya membekap penunggang agama….. dh tciduk mmula nk guna hadith bagai.. time ngutuk org duk bangsat2 org xde lak nk refer hadith ek.. boooo……
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 15-1-2022 01:06 PM
Tgk lah video pun mcm mana. Dok tegur Jah buat mcm2.

Ksian jahlop kan..? Tula.. caras lg pakwe org… rsa bangga kut dpt mcaras wpn taraf yg dicaras tu knon2 setak.. tp setak iktiraf dr mna ntah…. Pndai2 lak nk bhskan setak… setak bibird kut…. Kihkihkih…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 01:42 PM
Ksian jahlop kan..? Tula.. caras lg pakwe org… rsa bangga kut dpt mcaras wpn taraf yg dicaras tu  ...

Cinta jah sgt besar terhadap piyu. Smpai mama gimau pun terpaksa menunduk dgn kehendak love ank yg sejuk perut itu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 01:42 PM
Ksian jahlop kan..? Tula.. caras lg pakwe org… rsa bangga kut dpt mcaras wpn taraf yg dicaras tu  ...

Tak payah kesian...sekufu...perasan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 15-1-2022 01:25 PM
Mana fanatik laki binik fake ni.. Lari x cukup tanah ker?  Korang ngata org kemain lagi yer.. Mana y ...

Kena timbus dek snow gamoknye
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mamat paki ni jenis baran je?? Xde nampak kelembutan....jgn dah ada baby, jah soh tolong jaga , mengamuk xtentu Hala. Org laki ni senang je nak tengok baran ke x. Time ada anak kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 15-1-2022 01:56 PM
Tak payah kesian...sekufu...perasan bagus

Sbnrnya mmg x kesian lgsg pon.. adan uke mu lopak..

Hahhaha… kifarah is real guys…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 15-1-2022 02:13 PM
Nampak mamat paki ni jenis baran je?? Xde nampak kelembutan....jgn dah ada baby, jah soh tolong jaga ...

Dr gaya suka mnyentap tu pn dh tau prangai tu baran ke x ye dak..? Sket2 nk sentap.. cm ppuan tgh nk dtg bulan plak..

Msti family jahlop dh lama padankan muka beliau kn sbb nk sgt bbinikan setak tu.. rasain looooo….
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
leadership award la sangatttt
ntah2 berbayar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 04:56 PM GMT+8 , Processed in 0.086615 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list