CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1215|Reply: 19

Trend 'Unboxing By Husband' - Pengantin Baru Tak Tahu Malu?

[Copy link]
Post time 10-1-2022 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Katanya, bermula dengan perkongsian di TikTok dan kini menjadi trend, video-video 'unboxing by husband'  oleh pengantin baru mengundang kecaman netizen yang hairan dan tertanya-tanya di mana sifat malu pengantin-pengantin baru tersebut.





Menyampah dengan video berkenaan yang rata-ratanya memaparkan aksi si suami membuka tudung isteri masing-masing, seorang pengguna TikTok, @cikgudell tampil membuat teguran terbuka.

"Korang, dekat TikTok ni memang banyak perempuan tak tahu malu eh? Sori cakap eh, sebab apa tau? baaaanyak cikgu dah tengok perempuan macam dah kurang rasa malu, unboxing by husband, unboxing by husband. Kena rakam ke? dia bukak apa pun kitorang tak peduli pun. Sori la, cikgu dah tengok banyak kali dah, menyampah tau," katanya.


Bakal pengantin yang mungkin terfikir ingin membuat video sama mungkin boleh mendengar pesanan dan luahan Cikgu Dell ini untuk mengelakkkan sumpah seranah dan makian netizen.





Foto : TikTok






Bak kata Cikgu Dell, kurang rasa malu ini bahaya dan bakal mengundang kecaman. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak habis ke bukak pin je. Tah la aku xde tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:13 PM | Show all posts
Jenis gila perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg laki pun x reti nasihat ke apa? Ke sama suke
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
abang janji abang delete hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:05 PM | Show all posts
kt tiktok pompuan bertudung ramai yg tak malu & memalukan. Meols rasa tiktok apps paling cincauu jaman ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Rakam dulu, malu kemudian LOL
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah Pape dlu..
Zaman me dlu..
Xdan la nk.umboxing bagai..
Byk keje rumah menanti..cepat2 tukar baju nak uruskn rumah..
Ntah Pape la bebudak skg ni..batak much
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman skrg lelaki ramai yg dayus + jdi pak turut..sesuai la dgn bini yg bodoh tu..elok lah diaorg kawen pn.. yg penting dpt perhatian..nasib2 in future boleh jual produk timbang kilo..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:47 AM | Show all posts
jakun nya
trend ni dari malaysia ke tanah seberang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:09 AM | Show all posts
pengantin zaman skang
x de tolong cuci periuk, tak tolong kemas rumah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:14 AM | Show all posts
sabar jer la.. klau bole masa tut pn nk dirakam.. nk diluah nikmatnya agknya...nauzubillah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu Ada defect item,bole refund ke atau tukar baru[em:1:]
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:42 AM | Show all posts
takde yg full sampai strip ke unboxing nya?

dah alang2 macam tak bermaruah kheennn
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:59 AM | Show all posts
Lepas "unboxing" tak puas hati, boleh exchange ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
owhhhh inilah isu unboxing yg kwn kaka bebelkan semlm, dia kata diaorg yg sibuk unboxing ni taw tak makna unboxing tu, ke asal boleh aje guna terima unboxing
Ni nak tiru ala2 org cina yg buka penutup muka isteri kt bilik lps ditinggalkan berdua
Dah alang2 nk unboxing baik tunjuk aje semua br betul nk guna terima tu, ada bran
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:33 AM | Show all posts
aku rasa bebudak gedik wechat bila dah dewasa dah membawa ke tik tok perangai bangang dorang...

sebab tu geng tiktok ni banyak tak tentu hala
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali dah banyak kali kena unboxing
Sia2 jahhh lebur duit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian i takde tik tok tercengang baca sana sini psl unboxing tapi takde org explain apa benda tu....  Baca thread ni baru tau...  
Apa2 je org dewasa sekarang (born in 90s)... Perkataan "malu" dah takde dalam kamus dewan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan laki aku pernah cerita kat kitorang, bini dia kaki tiktok. Selalu la dapat gift dari peminat, pastu sampai boleh buat duit. So aku skodeng la tiktok bini dia. Mak aiiii, selalu tengok depan2 boobs dia flat je, dalam tiktok kemain montok sumbat stokin agaknya hahaha. Joget bergelek punya seksi, belum kira gedik yang dibuat2. Patut la laki dia redha je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 05:16 AM GMT+8 , Processed in 0.087364 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list